Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Cupcake piše:
12 Maj 2021, 12:13
Draga Andjela,

Interesuje me mogucnost promene posla, kao i pitanje ljubavi (da li je kletva na mene bacena :D )?
Datum rodjenja -24.04.1993. 04:25h Uzice

Hvala najlepse :)
CupcakeWRIGC3.JPG
CupcakeWRIGC3.JPG (41.76 KiB) Pregledano 1487 puta
Draga Cupcake,
nije kletva na tebe bačena :) nego je period takav tebi, sada verovatno zakočen usled tranzita Jupitera i Saturna kroz tvoju 12, pa te tera na dublje sagledavanje stvari, i da se više pokreneš (manjak akcije daje Sunce i Mesec u Biku) i sama popraviš neke stvari. LJubav preko posla, veza oko 28. godine mogla bi biti dobra pa oko 33. ali za ozbiljno vezivanje moraćeš dobro da promisliš. Promena posla iz baze natala postoji, ali kako nisam radila godišnji ne mogu reći kada tačno...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Niksi

Poruka od Niksi »

Draga Anđela,
Rođena sam 18.12.1996. u 13:15h u Beogradu
Da li mi možete reći nešto vezano za porodicu, zdravlje, fakultet i ljubav? Jako mi je bitno.

Hvala Vam puno!
Niksi

Poruka od Niksi »

I još jedno pitanje, da li ću moći da imam dece?
Zbunjena

Poruka od Zbunjena »

Cao, Andjela.

Rodjena sam 10.04.1982. u 9:55 (Uzice).. zanima me ljubav/posao?

I sta je ishod veze koju sam donedavno imala sa osobom 26.07.1972.?
Hvala puno.

Ivana :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Niksi piše:
15 Maj 2021, 00:48
NIksi,
da bi se jasno odgovorilo na tako mnogo pitanja potrebno je raditi životni horoskop. Ja ću ti odgvooriti ali vezano za posao i ljubav uopšteno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Niksi piše:
15 Maj 2021, 00:44
Draga Anđela,
Rođena sam 18.12.1996. u 13:15h u Beogradu
Da li mi možete reći nešto vezano za porodicu, zdravlje, fakultet i ljubav? Jako mi je bitno.

Hvala Vam puno!
NiksiWRIGC7.JPG
NiksiWRIGC7.JPG (38.91 KiB) Pregledano 1498 puta
Draga Niksi,
ti si rođena pod srećnim okolnostima pa bar što se udaje tiče i najveća je verovatnoća da se udaš za čoveka koga ćeš voleti i koji će tebe voleti. TO bi mogla biti fatalna ljubavna veza ali sa odličnim raspletom :). Generalno se zaljubljuješ u likove koji su nešto na položaju starije možda i zauzete, uticajne al sa takvim sreće nećeš imati. Međtuim jedan takav neverovatno umišljeni koji je sam sebi centar Univerzuma - egocentričan, pomoći će ti u trećoj trećini karijere kao prijatelj. Polje posla je vrlo promenljivo a ako si studirara ogranizacione nauke ili prava dobro je..naravno ovde mogu još neke grane ući u opticaj kao što je žurnalistika, geodezija... najbolja za tebe je arheologija odnosno da nešto istražuješ, nalaziš, analiziraš jer to je ono što voliš. Generalni problem ti je način razmišljanja, sve je pod dejstvom emocija a nervozu i strahove od stvari trpaš u sebe, ne daš da se vide...otvori se, opusti se, manje razmišljaj i sve će biti super
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
16 Maj 2021, 06:56
Niksi piše:
15 Maj 2021, 00:48
NIksi,
da bi se jasno odgovorilo na tako mnogo pitanja potrebno je raditi životni horoskop, a horoskop utvrđivanja materinstva za to kada je pravo vreme za postajanje majkom. Ja sam odgovorila ali vezano za posao i ljubav uopšteno. I na ovo ću dati kratak odgovor. Sem ako nisi imala neku operaciju ili je tako nešto potrebno nema nikakvih potreba da se sekiraš oko potomstva. Ali, ako je potrebno znati, kvadrat Meseca i Merkura ne mora govoriti ništa loše o potomstvu (ako ti je neko gledao i rekao ti tako nešto) jer vladar osme kuće, što je tok trudnoće, stoji dobro (nije baš u znaku koji voli ali sigurno daje jedno dete). Ovo bi mogla da bude slika nesklada sa majkom ili slika slabijih nerava i emocija....
Angelsimi

Poruka od Angelsimi »

Pozdrav Andjela i hvala sto ovo radis.
Ako nije problem ,da pogledas vezano za ljubav,brak,vec sam samohrana majka ...

25.03.1983. U 13h Tuzla BiH
Happiness12

Poruka od Happiness12 »

Draga Andjela,

Rodjena sam 18.09.1998 u 07:25 Banja Luka
Zanima me karijera, ljubav i selidbe.
Hvala unapred 🙏🏼😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Angelsimi piše:
16 Maj 2021, 13:36
Pozdrav Andjela i hvala sto ovo radis.
Ako nije problem ,da pogledas vezano za ljubav,brak,vec sam samohrana majka ...

25.03.1983. U 13h Tuzla BiH
AngelsimiWRIGC1.JPG
AngelsimiWRIGC1.JPG (40.76 KiB) Pregledano 1494 puta
Razvod braka nastupio je zato što je strast bila jača od ljubavi, i kad se sve to jasno sagledalo dolazi do "kraja ljubavi". Međutim, i pre njega ti si imala masu opcija. Imaš mogućnost za više dece i više brakova tako da se ja ne bih puno sekirala da sam na tvom mestu. IPak, moraš voditi računa o izboru sledećeg partnera sa kojim ćeš imati još dece a onda opcija razvoda neće biti tako jednostavna. Partner mora biti vredan, brz, inteligentan i materijalno siguran. Neki će ti se nabacivati ali bez novaca, samo verbalno, to preskoči
Pošalji Odgovor