Lijep pozdrav
Ljubav-brak
-
Dragana123
Re: Ljubav-brak
Draga Andjela, da li bi mogla reci kako mi je aspektovano polje ljubavi i braka? Datum rodjenja 26. 06. 1997. 22:05 Niksic
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
Re: Ljubav
Zdravo Anđela, evo mene. Radila sam natalnu kartu 2018. godine i rekla si da ćemo se čuti, tako da je to ovo izgleda:) mene zanima da li bi opet moglo da mi se pogleda u ljubav ili si mi sve već rekla? U slučaju da može, 06.04.2000. 4:00, Beograd. a ako ne, hvala najlepše
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragana 123,Dragana123 piše: ↑06 Jun 2021, 15:25Draga Andjela, da li bi mogla reci kako mi je aspektovano polje ljubavi i braka? Datum rodjenja 26. 06. 1997. 22:05 Niksic
Lijep pozdrav![]()
polje ljubavi postavljeno je nestabilno. U život će ti jedno vreme ulaziti ljudi koji mnogo vole da ne pričaju istinu da ne kažem lažovi jer je to ružno. Mogućnost udaje za navodno nekog lika koji ima nešto (verovatno svoju kuću) ali je slabić i tu bi mogla imati problema sa nekim od njegovih poroka. Stoga, ja znam koliko ti voliš decu i porodicu ali moraš otoriti četvore oči.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Zvezdo,Zvezda piše: ↑07 Jun 2021, 00:44Zdravo Anđela, evo mene. Radila sam natalnu kartu 2018. godine i rekla si da ćemo se čuti, tako da je to ovo izgleda:) mene zanima da li bi opet moglo da mi se pogleda u ljubav ili si mi sve već rekla? U slučaju da može, 06.04.2000. 4:00, Beograd. a ako ne, hvala najlepše![]()
obično kada radim kartu ja sve obrazložim do sitnih detalja. Ali evo, reći ću ti šta sad vidim pa ti uporedi
Hvala ti puno, sve je već rečenoAndjela Kostic piše: ↑07 Jun 2021, 23:57
ZvezdaWRIGC5A.JPG
Draga moja Zvezdo,
obično kada radim kartu ja sve obrazložim do sitnih detalja. Ali evo, reći ću ti šta sad vidim pa ti uporedi. Ovde je polje zabavljanja s početka problematično, jer će i tebe saletati nekvalitetni likovi. Nakon toga ćeš imati najmanje dve fatalne veze, ali ćeš u jednoj verovatno biti dosta povređena. Međutim, osoba koja ovde jeste životni partner stoji fenomenalno. Čovek je Sunce, skoro na svojoj egzaltaciji. Lik je neverovatno vredan, postigao je nešto verovatno neki direktnor ili menadžer, verovatno se upoznajete preko posla. Tvojih godina ili malo stariji
![]()
Draga Anđela šta misliš o ženama Vodolijama? Jesu malo čudne a? Negde sam pročitao da su komptabilne sa Strelcem u intelektualnim raspravama,ali što se tiče nečeg na duže veze da je na klimavim nogama.
Svakako je Vodolija najčudniji i najneshvaćeniji znak. Ako može kratak komentar.
Svakako je Vodolija najčudniji i najneshvaćeniji znak. Ako može kratak komentar.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Može:) Vodolija je znak revolucije, naglih bezih i radikalnih promena generalno. Ali poređenje znakova ne pali. Isključivo će zavisiti astralno slaganje ili ne slaganje od konkrezna dva natala, jer svaki horoskopski znak ima 30 stepeni a veoma će biti bitno na kojim su tačno stepenovima sunca obe osobe. Jer ima gde će praviti skoro pa trigon a ima gde će, u istim znacima praviti skoro pa kvadrat što je ogromna rszlika
Svakako da su Vodolije veliki inovatori i buntovnici. Žene su lude ko struja
Omiljena Vodolija mi je Laura Elizabet Dern. A Eva Braun je imala kombinaciju Vodolija - Škorpija. Vrlo zeznuto.
Poštovana Anđela,
trebala bi mi pomoć oko ljubavnog dela karte.
Da li je veza u kojoj sam vredna truda, i da li će rezultirati brakom?
Rođena sam 7.1.1989. u Beogradu 10:10 ujutru.
Unapred hvala. :*
trebala bi mi pomoć oko ljubavnog dela karte.
Da li je veza u kojoj sam vredna truda, i da li će rezultirati brakom?
Rođena sam 7.1.1989. u Beogradu 10:10 ujutru.
Unapred hvala. :*
- Prilozi
-
- astro_w2gw__.64620.103835.png (40.69 KiB) Pregledano 2738 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Brankice,
ja ti ne mogu reći hoće li ti sadašnja veza uspeti na žalost, jer nemam još dosta podataka. To je nešto što se radi kao konsultacija uporednog horoskopa. Jednom ću na sajt okačiti pisani deo da se uverite koliko tu posla ima. Ono što ti mogu reći jeste opis partnera za brak:
može biti tvojih godina ili mlađi od tebe, veza će biti nestabilna zbog njegovog karaktera od samog početka, uvek će imati dozu svoje individuje u braku ili bitnoj vezi a kako je pokazivač njega naročito blizu dvanaeste kuće, u braku će postojati tajne....stoga: pošto ti drugi brak savršeno stoji, ali savršeno, kreni sa ovim da živiš pa ćeš videti. Bitno je da ne stvarate porodicu. Ako krene da mulja, da petlja, da laže, da zaključava mobilni, ako ima društvene mreže, ako priča da svako treba da ima svoje individualno vreme - izgovor da ne znaš gde je, onda ćeš lako. Raskineš i tražiš ovog koji ima veze sa inostranstvom ili je stranac, izuzetan lik, ne mora biti stranac ali onda je profesor, doktor nauka ili iz dobre porodice. Za prvog muža (prvu bitnu vezu gde živiš sa nekim) vezivaće te neka imovina pa gledaj da se što manje petljaš sa njim u finansije dok ne vidiš šta ćeš