Numerologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Numerologija
Draga Sunshine,
ja nisam sigurna da brojevi prate našu energiju ali se nadam da će se još neko uključiti da i ja nešto novo naučim. Ipak je numerologija skup svedenih brojeva te je sve moguće
ja nisam sigurna da brojevi prate našu energiju ali se nadam da će se još neko uključiti da i ja nešto novo naučim. Ipak je numerologija skup svedenih brojeva te je sve moguće
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala ti mnogo ja tek sada vidim odgovor vrlo si tacno opisala odnos tako da ti dobro ide numero ...hvala ti puno vrlo malo ima po netu nemogu nista da saznamMajorTom piše: ↑12 Apr 2021, 20:46Ne razumijem se toliko u numerologiju, ali znam da je moj licni kod 966, sto ukupno daje trojku kojom vlada cini mi se Jupiter, a licni broj je 6, Venera, pa mozes ocekivati tu vezu iz ciste ljubavi, strasti, sa dozom duhovnog , filozofskog dopunjavanja, zajednicka putovanja itd, ali ce te morati jedno drugom davati mnogo slobode, ako neko nekog previse stegne moze doci do zasicenja.
9ka na pocetku moze da ukaze na karmicku vezu, da nesto morate da " otplatite" zajedno.To nesto moze da se razvuce u 10 zivota, pa samo naprijed![]()
Ako neko može malo da prokometariše kako izgleda ovaj zbir
Moj je 966
Njegov 167
Tako da je zajednički 134
A znam da je 4 karma , mada sam čitala da ovaj zbir često ne bude tako loš.

Moj je 966
Njegov 167
Tako da je zajednički 134
A znam da je 4 karma , mada sam čitala da ovaj zbir često ne bude tako loš.
Ima li ovde nekog skime Mogu Malo o numerologiji diskuturatdiskutirati
pozz
Poslednje učitavanje od Lida dana 05 Jan 2022, 01:21, učitano 1 put ukupno.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Lida, drage volje bih, ali se slabo razumem. Učila sam je kratko te bih zamolila članice koje se time bave da pričaju sa tobom
Hvala bilo bi mu Drago Takode sretna Nova
pozz
Malo i ja pratim temu, ne znam skoro ništa. Ali da napišem koliko znam, da je održavamo živom.
A za karmu. Po tom tvom kodu ti vučeš karmu iz prošlog života.
Niko mi nije prije dao bolje objašnjenje iskreno. Svaka čast.
Moj broj je meni težak i sada, nadam se da neće biti u mojoj porodici.
Mi smo bukvalno ovakvi kao što piše, još postoji i miješanje, sve smo zadovoljili hahahahahahah.
Moj broj je meni težak i sada, nadam se da neće biti u mojoj porodici.
Mi smo bukvalno ovakvi kao što piše, još postoji i miješanje, sve smo zadovoljili hahahahahahah.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim vas sve,
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
Svako ko uhvati tuđu reklamu na forumu dobiće besplatno tumačenje direktno na sajtu, za temu koju god želi.
Ovo nema veze sa trenutnim dijalogom i temom, već sa korisnikom koji je pokušao staviti svoju reklamu kroz komentar, i to čisto da znate da se ne zbunite
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
Ovo nema veze sa trenutnim dijalogom i temom, već sa korisnikom koji je pokušao staviti svoju reklamu kroz komentar, i to čisto da znate da se ne zbunite
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Odlično!!!:)TorrGeni piše: ↑31 Jan 2022, 03:06Malo i ja pratim temu, ne znam skoro ništa. Ali da napišem koliko znam, da je održavamo živom.Tebi je bioritamski broj 9, a njemu 1. Ti tvrdoglava, on impulsivan.
I još prvi broj 1, borba za prevlast. Ko će biti glavni. Kada to prevazidjete 3 i Jupiter. Zabava, druženje, zajednička duhovna ekspanzija. 4 i Saturn na kraju kažu da nije toliki problem, naučite da prevaziđete probleme zajedno. Mada može i da ukaže na mešanje drugih osoba u vezu, pre svega porodice. Ako ništa, verovatno bi bili odlični poslovni partneri.
A za karmu. Po tom tvom kodu ti vučeš karmu iz prošlog života.Prva 9. E sad kako ti je lični broj 6, verovatno ćeš je odužiti kroz porodicu na neki način. Da li primarnu ili sopstvenu ili i jednu i drugu to već ne znam.