Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Perunika

Re: Astrologija

Poruka od Perunika »

Andjela,ima ta opcija,ad cu da posaljem 8-)
Per aspera ad astra 💕💞
Perunika

Poruka od Perunika »

Evo oba kruga posebno,prvo je natal drugo solar za ovu godinu

https://postimg.cc/gallery/1mNGMG1
Per aspera ad astra 💕💞
Perunika

Poruka od Perunika »

Andjela,poslala sam ti odg na poruku,valjda ti je stigla 8-)
Poslednje učitavanje od Perunika dana 30 Jul 2020, 17:07, učitano 1 put ukupno.
Per aspera ad astra 💕💞
Ana

Poruka od Ana »

Andjela Kostic piše:
30 Jul 2020, 08:21
Draga Ana,
mi se rodimo, prema legendi, naša duša dobrovoljno odabere da se inkarnina, uđe u to telo, upravo da bi doživela i stare i nove izazove. Naravno da nikad nije kasno! Ali, stvari se trebaju rešavati što pre. To je zato što se "karma" prenosi. Ako si ti dobila T kvadrat, to je napeta energija koju je napravio neki tvoj predak ili ti u prethodnom životu ako veruješ u inkarnaciju. Ukoliko ga ne rešiš, prenećeš ga sebi ponovo, ali uz put i svojim pokoljenjima kao direktan krvni srodnik. Stoga, naravno da je rešiv, rešava se, ali kažem, sve zavisi gde se nalazi, kakva je napeta energija u pitanju i dobro si mi rekla da pišem o T kvadratu kad završim opšti deo, pošto stvarno nema gde da se pročita o njemu :)
Slika

Da, verujem u inkarnaciju. A verujem i da su moji pretci radili nešto loše, počevši od onih predaka kojih se sećam, pa unazad generacije.
Ne bih nikako volela da prenesem na svoju decu ako ih budem imala. :)
Da, nema puno o T-kvadratu, kao ni o uklještenim znacima, znam da ti imaš tekst, i primer je odličan, i motivišuć za nas u 30im :)
Možeš pisati opširnije i o tome, o drugim uklještenim znacima i kućama, kada završiš opšti deo. Hvala što nam pomažeš da radimo na potencijalima. :)
https://imgur.com/a/HvuQ7sC
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Na putu sam još:) pogledaću čim uzmognem
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Perunika piše:
30 Jul 2020, 16:00
Andjela,poslala sam ti odg na poruku,valjda ti je stigla 8-)
Sve sam videla, jedva se otvorilo iz nekog razloga. Ova ti je godina jako bitna, prelazna jer ima druge bitnije pokazatelje od postojećih. BItna je jer se natalni i solarni Asc poklapaju u znaku RIba, pa će izazovi u toku godine biti takvi da te vode na put uzdizanja duše kroz nove spoznaje. OStaje pitanje šta je sa ostalim tehnikama jer ovo jeste izazovna i vrlo teška godina za tebe (Sumce konj Saturn u solaru). Treba se generalno gledati baš duže jer ovo nije neka obična nebitna godina...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Perunika, napiši mi tačno šta je ono što je sada trenutno problem da bih se mogla fokusirati na to :)
Perunika

Poruka od Perunika »

Jel ti stigla poruka juce? Pisacu ti u pp 😊

Draga, nema potrebe da pišeš u pp. To je zato što meni treba pitanje na forumu i odgovor na forumu da bi devojke nešto mogle naučiti...nadam se da razumeš. Slobodno piši ovako :)
Per aspera ad astra 💕💞
Perunika

Poruka od Perunika »

Samo da provalim kako da ti posaljem poruku 😁😁😂😂
Per aspera ad astra 💕💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ana,
mnogo mnogo hvala za kartu i Tkvadrat. ELem, ovde je problem baš kompleksan, toliko, da ću o ovom T kvadratu definitivno pisati detaljno da nema dokle i to čim završim Sunce na sajtu.
Kompleksno je jer su ovde potkačena oba svetla i Sunce i Mesec. Generalno, ovo je priča nekog veoma lošeg odnosa žene i muža i odatle ovolika napeta energija. Ne kažem da su to roditelji, ali duboko u tvojoj genetici postoji neusklađenost između žena i muškaraca bilo da se radi o odnosu otac ćerka, muž žena, brat sestra, majka sin i slično. Prosto, kao da su žene preterano sputavane, ponižavane i slično.....
Generalno, o ovome ću detaljno da pišem ali sada da ti instant kažem: rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. Ona, koja da se aktivira dobiješ aspekt Božjeg krsta ako me pratiš i razumeš. Dakle, tvoje rešenje je negde na oko 8 Ovna usled dejstva kontrateže. Čitaj SVE ŠTO POSTOJI za 8 Ovna i trudi se da to u život uvrstiš. Prosto se probaj ponašati kao Ovan, a tvoje je rešenje težak i iscrpan rad na više poslova u sredini karijere. Dakle, koliko više budeš radila, više poslova promeniš, naravno u smeru napretka (svaki će tražit neko znanje koje ćeš morati da pokažeš, tj prvo naučiš) brže ćeš rešiti ovu vrlo egzotičnu planetarnu konstelaciju :)
Pisaću sve detaljno i postupno ali ovo ti je sada rešenje. Nisi ni svesna koliko možeš verovatno, jer nisi svesna da Tkvadrat nosi neverovatnu energiju koja kada se usmeri osoba može sve!
Pošalji Odgovor