Astrologija
Re: Astrologija
Hvala na objašnjenju, znaci mi mnogo.
Nije mi bilo svejedno posle takve informacije. Iako nisam u nju poverovala, nisam bas ni bila mirna kada je u pitanju muževo zdravlje. Pomislih jos cu sa ovakvim mislima i da prizovem nešto. Zato, da cak to i postoji kao opcija ne treba reći. Nije ljudski.
Nije mi bilo svejedno posle takve informacije. Iako nisam u nju poverovala, nisam bas ni bila mirna kada je u pitanju muževo zdravlje. Pomislih jos cu sa ovakvim mislima i da prizovem nešto. Zato, da cak to i postoji kao opcija ne treba reći. Nije ljudski.
Ljubav, fakultet
Dunja 14.5.1997. u Šapcu 13:10h
Hvala
Dunja 14.5.1997. u Šapcu 13:10h
Hvala
-
Ivana12345
Pozdrav Andjela,zanima me ljubav,13.07.1996. 00:50,Zrenjanin
Draga Anđela,
Rođena sam 24.01.1978. U 02:30 u Pancevu.
Zanima me ljubav
Rođena sam 24.01.1978. U 02:30 u Pancevu.
Zanima me ljubav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Fakultet: odabir težak. lakše bi završila nešto drugo, problemi na početku druge i pred kraj fakulteta. Pred kraj: ne svađaj se sa autoritetima
Ljubav: problematične ljubavne priče i probleme imaš zato što se hvataš sa neverovatno komplikovanim ljudima. Sve gde je teško i komplikovano, ti to raspetljavaš a ne trebaš nikako to da radiš. Prvi ogući brak nezgodan, ali zato drugi ože biti jako dobar
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Problemi na ljubavnim vezama datiraju od prvog momenta jer su se tebi dopadali specifični muškarci koji deluju jako i moćno a u stvari su grubi i nemoćni. Mogućnost tajnih ili tajne veze ali to vodi u dalje probleme. Prvi moguć brak vrlo problematičan, sa mogućim naglim rastankom nakon dveipo vremenske jedinice. Generalno, ovde je polje ljubavi problematično tako da bi se trebalo detaljno raditi i usmeriti te kako da se na dalje postavljaš i šta da izbegavaš i koji su dobri periodi za ljubav a tu ima baš dosta posla.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Ivana12345,
u početku momci ili momak koji se upoznaje preko porodice, iz mesta rođenja ili okoline. Nakon toga, mogućnost za momke koji su spolja ok ali su prosto slabići. Prvi brak promenljiv, u odnosu na to koliko je sa druge strane sklopljen iz interesa. Partner je promenljiv i dosta svadljiv. Ovde je treća izuzetno bitna ljubavna veza ili treći brak najbolja opcija.
Hvala Andjela,Andjela Kostic piše: ↑28 Jun 2021, 17:18TanchyWRIGC8A.JPG
Problemi na ljubavnim vezama datiraju od prvog momenta jer su se tebi dopadali specifični muškarci koji deluju jako i moćno a u stvari su grubi i nemoćni. Mogućnost tajnih ili tajne veze ali to vodi u dalje probleme. Prvi moguć brak vrlo problematičan, sa mogućim naglim rastankom nakon dveipo vremenske jedinice. Generalno, ovde je polje ljubavi problematično tako da bi se trebalo detaljno raditi i usmeriti te kako da se na dalje postavljaš i šta da izbegavaš i koji su dobri periodi za ljubav a tu ima baš dosta posla.
Mozes li mi jos samo reci da li postoje predispozicije za drugi brak ili zajednički zivot
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Postoje, ali je opet rizično. Ti trebaš promeniti ono što te privlačiTanchy piše: ↑28 Jun 2021, 18:05Hvala Andjela,Andjela Kostic piše: ↑28 Jun 2021, 17:18TanchyWRIGC8A.JPG
Mozes li mi jos samo reci da li postoje predispozicije za drugi brak ili zajednički zivot
HvalaAndjela Kostic piše: ↑25 Jun 2021, 17:49nema opštih. konkretno se gleda za svake horoskope. NIti može baš da se vidi početak veze, tj predoči. Kompozitni aspekti o tome govore ali je teško baš predočiti početak veze