Ljubav-brak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
Pogledaj sve o planetarnoj rezonanciji na koru mozga novorođenčeta, kada dolazi do odstupanja, kako se ono odražava. Naročito što ovo stvarno nije tvoj horoskop. U svakoj mojoj pisanoj konsultaciji u opštem delu piše da oko 10% ljudi nema horoskope iz različitih razloga:
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Gledajući po forumu vidjeh ovo da 10 % ljudi nema horoskop, pa sam htjela nešto pročitati o tome, ali na internetu se ne može ništa naći, možete li Vi staviti neki link pa da pogledamo?
Hvala
Hvala
I ja nisam uspela nista o tome da nadem na internetu. Kolika su to odstupanja od ovog horoskopa i mozete li Vi utvrditi tacan horoskop- natalnu kartu?
Ili mi, mislim na tih deset posto, uopste nemamo horoskop, natalnu kartu? Nije mi to jasno.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Drage moje,
izvinite što ovliko čekaste odgovor. Tek sam sada videla da se tema crveni. Generalno, obično je vreme rođenja pogrešno zapisano: npr osoba je rođena kada se sat pomerao pa je ostalo staro vreme na satu. Ili, osoba uopšte nije rođena u 19.15h nego u 7.15h.
Rektifikacija je metoda utvrđivanja tačnog vremena rođenja tj kada je neko dobio planetarnu rezonanciju. Itekako ima na Internetu ali morate potražiti. Mili sam čak i poslala ne videvši tebe Goco, da si i ti pitala. O rektifikaciji sam pisala. Nekom se utvrdi, nekom se ne utvrdi. Zavisi. Uglavnvom ispituje se osoba o bitnim događajima i na osnovu horoskopa najbližih krvih srodnika i njihovih stepenskih grupa donosi se konačni sud o tome koji horoskop jeste pravi.
A ima i manje od 3%ljudi na koje horoskop ne radi. Obično su to ljudi rođeni sa planetarnom konstelacijom iznad horizonta, sa jakim vazdušnim ili vatrenim znacima. Tvorci svoje sudbine.
izvinite što ovliko čekaste odgovor. Tek sam sada videla da se tema crveni. Generalno, obično je vreme rođenja pogrešno zapisano: npr osoba je rođena kada se sat pomerao pa je ostalo staro vreme na satu. Ili, osoba uopšte nije rođena u 19.15h nego u 7.15h.
Rektifikacija je metoda utvrđivanja tačnog vremena rođenja tj kada je neko dobio planetarnu rezonanciju. Itekako ima na Internetu ali morate potražiti. Mili sam čak i poslala ne videvši tebe Goco, da si i ti pitala. O rektifikaciji sam pisala. Nekom se utvrdi, nekom se ne utvrdi. Zavisi. Uglavnvom ispituje se osoba o bitnim događajima i na osnovu horoskopa najbližih krvih srodnika i njihovih stepenskih grupa donosi se konačni sud o tome koji horoskop jeste pravi.
A ima i manje od 3%ljudi na koje horoskop ne radi. Obično su to ljudi rođeni sa planetarnom konstelacijom iznad horizonta, sa jakim vazdušnim ili vatrenim znacima. Tvorci svoje sudbine.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Andela, ti si divna. Osecam obavezu da te ovde javno pohvalim. Pozvala si me i sve mi lepo objasnila, ne trazeci novac. Veliki si profesionlaca i dajes sve od sebe, sve pohvale. Od sveg srca te preporucujem svima koji imaju neke nedoumice.
-
Vodolija93
Draga Andjela,
Moj natalni saturni se nalazi u 12 kuci. Kada je tranzitni Saturn pravio trigon sa natalnom Venerom smo se upoznali, konjukcija tranz. Saturna sa MC usli u vezu.
A sada kad je tranzitni usao u vodoliju, doslo je do prekida veze. Da li je moguce pomirenje?
Moj natalni saturni se nalazi u 12 kuci. Kada je tranzitni Saturn pravio trigon sa natalnom Venerom smo se upoznali, konjukcija tranz. Saturna sa MC usli u vezu.
A sada kad je tranzitni usao u vodoliju, doslo je do prekida veze. Da li je moguce pomirenje?
Ja sam pitala jel volim da pročitam stvari vezane za astrologiju, nadam se da kod mene moj horoskop radi.Andjela Kostic piše: ↑28 Jun 2021, 17:29Drage moje,
Pozdrav
Re: Ljubav
Draga andjela zanima me ljubav šta vidiš šta me čeka na tom planu moji podaci 23.01.1989 19:15h Strumica Makedonija
-
ScarletOhara
Poštovana Anđela, zamolila bih Vas da mi kažete nešto o ljubavi/braku, hoće li biti išta od toga jer sam već dugo sama. 28.06.1989. Beograd 07:25. Unapred zahvalna!