Ljubav-brak
Re: Ljubav
odgovorila si mi u drugu temu hvala draga Andjela 
Zdravo Andjela. Moj ljubavni zivot e vo totalen haos. Pojavila se nova licnost vo mojot zivot I sad ne znam sta da radim. Rodjena 23.10.1993, 10:15h ujutru. Molam pomos 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Keti,
ja bih ti rado pomogla ali za to je potrebno gledati prediktivne tehnike i to vrlo ozbiljno. Ono što ja mogu jeste samo da te zamolim za pune podatke, tačnije i grad rođenja i pogledam opšte ljubavne aspekte. A zamolila bih i ostale da se priključe i pogledaju. Dajte sebi na volju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zdravo draga Anđela
Zamolila bih te da mi kažeš nešto o ljubavi, u poslednje vreme se dešavaju velike promene i čudne slučajnosti
14.07.1993.
12:50 popodne
Beograd, Zvezdara.
Hvala unapred! Puno pozdrava!
Zamolila bih te da mi kažeš nešto o ljubavi, u poslednje vreme se dešavaju velike promene i čudne slučajnosti
14.07.1993.
12:50 popodne
Beograd, Zvezdara.
Hvala unapred! Puno pozdrava!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi svi,
molila bih vas da se uključite u diskusiju. Forum nije zamišljen za puko davanje astroloških odgovora svakom po jednom. Ljudi koji budu bili aktivni, dobijaće naravno više odgovora, jer što više pitanja postavljate to ćete više i odgovora dobiti
Zaista bih volela čuti vaše mišljenje na neku temu. Hvala na razumevanju
molila bih vas da se uključite u diskusiju. Forum nije zamišljen za puko davanje astroloških odgovora svakom po jednom. Ljudi koji budu bili aktivni, dobijaće naravno više odgovora, jer što više pitanja postavljate to ćete više i odgovora dobiti
Zaista bih volela čuti vaše mišljenje na neku temu. Hvala na razumevanju
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Noori,
srećan ti rođendan
slika tvog ljubavnog života odiše izazovima, naglim neočekivanim promenama. Mogućnost raskida duge veze i mogućnost odabira totalno nekompatibilnog partnera. Kasnije, nakon kraha okolnosti mnogo bolje, tačno ćeš znati da ti treba pismenija osoba. Prvi brak ili prva mogućnost vezivanja u bitan odnos takođe ne stoji dobro. Ovde imamo mogućnost slobodnog braka u kojem je sve dozvoljeno i muža ili momka koji je dosta nervozan, sklon kritikovanju....naravno ti se ne moraš udati za njega
Hvala na brzom odgovoru i na lepim željama! 

Uradila bih detaljniju procenu za posao i za ljubav pa ako mi možeš reći da li ti to radiš i kako to ide jer nisam nikad radila
Veliki pozdrav

Uradila bih detaljniju procenu za posao i za ljubav pa ako mi možeš reći da li ti to radiš i kako to ide jer nisam nikad radila
Veliki pozdrav
9.9.1991. 9:20, Beograd
Draga Anđela,
Zamolila bih te da mi kažeš nešto vezano za ljubav pošto imam utisak da nikada nisam bila zaista srećna u ljubavi. Možda je to zbog kvadrata venere sa plutonom iz natala. Da li cu ikada biti srecna u ljubavi? I da li cu ove godine mozda u nekom periodu upoznati osobu sa kojom cu biti srećna? Hvala puno unapred i veliki pozdrav

Draga Anđela,
Zamolila bih te da mi kažeš nešto vezano za ljubav pošto imam utisak da nikada nisam bila zaista srećna u ljubavi. Možda je to zbog kvadrata venere sa plutonom iz natala. Da li cu ikada biti srecna u ljubavi? I da li cu ove godine mozda u nekom periodu upoznati osobu sa kojom cu biti srećna? Hvala puno unapred i veliki pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,Sia999999 piše: ↑14 Jul 2021, 15:429.9.1991. 9:20, Beograd
Draga Anđela,
Zamolila bih te da mi kažeš nešto vezano za ljubav pošto imam utisak da nikada nisam bila zaista srećna u ljubavi. Možda je to zbog kvadrata venere sa plutonom iz natala. Da li cu ikada biti srecna u ljubavi? I da li cu ove godine mozda u nekom periodu upoznati osobu sa kojom cu biti srećna? Hvala puno unapred i veliki pozdrav![]()
u ovom slučaju imamo više stvari da kažemo: prvo Ascendent u Vagi nosi probleme na svim vidovima odnosa neko vreme dok se ne prebrode. Kvadrat Plutona i Venere mogže govoriti o problemima ali najviše o fatalnom zaljubljivanju dok si bila mlađa i da se trebaš čuvati momaka sa posla (naročito onih nalickanih) jer su egocentrični i nemaju osećaj ni za šta drugo sem za sebe. Vrh pete kuće koja govori o ljubavi stoji na nezrelom stepenu pa dolaze partneri koji nisu dovoljni za ono što je tvoja potreba. naročita dešavanja možeš očekivati krajem godine