Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Makica127

Re: Ljubav

Poruka od Makica127 »

Andjela Kostic piše:
17 Jul 2021, 18:52
Makica127 piše:
16 Jul 2021, 17:28
Draga Anđela u vezi sam 10 godina i treba uskoro da udjem u brak ali se u mom životu nedavno pojavio muškarac za koga imam osećaj kao da je sudbina umešala prste. Da li postoje ikakve naznake u mojoj natalnoj karti ko mi je sudjen. Rođena sam 12.07.1989 Osijek,Hrvatska u 8:30. Zanima me da li se na natalnoj karti mogu videti sudbinski susreti i kada vam je neko preodredjen za zivot?
Makica127WRIGC3.JPG

Draga moja,
ovo je odlično pitanje i hvala ti na tome, da razbijemo ovu monotoniju ličnih pitanja :) iako je opet lična stvar u pitanju. Kada govorimo o astrologiji i "suđenom" mnogo će toga zavisiti od činjenica od kakvog je "materijala" napravljen natal, odnosno koji elementi preovladavaju. Tako vazdušni elementi predstavljaju grupu koja je najmanje pod dejstvom sudbine dok su vodeni najviše pod dejstvom. Isto se mora posmatrati da li je konstelacija razbacana ili su planete fokusirane ispod ose Asc Desc ili iznad. Isto važi i za osu MC IC. Naime, ako su planete levo od MC IC smatra se da je osoba malo pod dejstvom sudbine a da će većina zavisiti od same osobe. Ako su pa planete iza MC IC osoba je jače pod dejstvom sudbine. Ako su sve planete (sem jedne koja se naziva singlton) iznad ose Asc Desc osoba je sama kovač svoje sudbine i otud se neki ljudi pitaju zašto horoskop kod njih "ne radi" kao kod drugih ljudi. Tebi je Vatra na Asc ali si sastavljena i od Vode (Sunce i Mesec) i sudbina na tebe može solidno uticati (recimo do 70 procenata).
"Sudbinski" muškarac vidi se iz sedme kuće. Vladar sedme i vrh sedme kuće ga opisuju ako se radi o prvom braku ili dužoj, bitnoj vezi. U tvom je slučaju muž opisan kroz zabavljanje i prijateljski odnos. Ukoliko dođe do razvoda (razlaza) a za to ima tendencija, primat će preuzeti Mars. Ovo je slika osobe koja ti se mnogo dopada, lepog, doteranog i jedinstvenog mladića u koga se svakako zaljubljuješ. On pleni oko sebe, primećen je i uživa u tome. Problem je što je egocentričan i što je tebi generalno neprijatelj (položaj mu je u 12toj kući - kući neprijatelja). Šta bih ja radila? radila bih uporedni horoskop sebe za oba partnera da se tačno vidi ko je ovde Uran a ko Mars i kakve su namere jednog a kakve drugog a naročito šta se može očekivati od jednog a šta od drugog. A ako si ih prepoznala iz ove prepiske onda znaš šta ti je činiti :) biraj mudro. Prvi brak stoji mnogo bolje od drugog u tvom slučaju

Hvala ti puno na odgovoru i savetu. Stvarno mi je tesko i rastrzana sam kao nikad u životu. Nikad mi se ovako nešto nije desilo. Da li mozes da mi das savet gde bi mogla da uradim uporedne horoskope? Zanima me sta mislis o karmickim susretima? Da li misliš da se neki ljudi pojave u tvom životu da bi te samo naučili nečemu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

ammmm piše:
17 Jul 2021, 20:50
Izvinjavam se. nuje mi bila namera da budem neprecizna, mislila sam da je pitanje u redu. Ako dozvoljavate, precizirala bih pitanje da li ću uskoro upoznati nekog novog i stupiti u vezu, s obzirom da već duže vreme u okolini imam nekog druga u pogledu kojeg ne znam na čemu sam.

Nadam se da je pitanje u redu.

23 april 1997
Zvezdara, Beograd
7:50h
Nema načina videti bez direkcija, progresije i tranzita. Zato što se tu traže prediktivne tehnike na žalost. Izvini ti, ni meni nije bila nikakva loša namera
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica127,
Itekako mislim da postoje karmički odnosi i da su svakako obojica deo njih. Ali se zato rade stvari detaljnije. Savetujem profesionalnog asteologa a to su ljudi koji su završili Kepler Institut. Ima puno dobrih astrologa, ali studije su studije. Za njih sam sigurna da su dobri. Uđi na sajt Keplera možeš birati
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ammmm,
Samo da dodam: potreban je uporedni. Onda ćeš videti. A kod tebe je potreban godišnji da vidiš od prilike šta te čeka. Ali, ponavljam svima, astrologija ne proriče sudbinu. Daje potencijalne mogućnosti prema najvećoj verovatnoći. Sve je u vašim rukama. Ako ne znaš na čemu si, pitaj ga. Direktno i bez uvijanja. Verujte mi, iskren i otvoren prilaz je najbolji, ne kidate živce, ne gubite vreme i energiju na igrice. Muškarci su konkretni, nisu kao mi žene. Obično tačno znaju šta žele
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Odgovaram vam svima ovako u odnosu na raspoloživo vreme. Nadam se da se ne ljutite i ne zamerate :). Stvarno se trudim i želim da se ubaci još ljudi u ćaskanje. Trenutno sam na drugoj knjizi numerologije pa je vremena sve manje, a znam da ovaj sajt posećuje mnogo dobrih astrologa. Molim vas uključite se da bi bilo lakše. Svako zaslužuje makar kratak odgovor. Ja ću i dalje biti tu, ali se iskreno nadam pomoći i od vas samih:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Scorpio2310 piše:
17 Jul 2021, 20:33
.
Dobih samo tačku:)
Makica127

Poruka od Makica127 »

Andjela Kostic piše:
17 Jul 2021, 21:25
ammmm,
Samo da dodam: potreban je uporedni. Onda ćeš videti. A kod tebe je potreban godišnji da vidiš od prilike šta te čeka. Ali, ponavljam svima, astrologija ne proriče sudbinu. Daje potencijalne mogućnosti prema najvećoj verovatnoći. Sve je u vašim rukama. Ako ne znaš na čemu si, pitaj ga. Direktno i bez uvijanja. Verujte mi, iskren i otvoren prilaz je najbolji, ne kidate živce, ne gubite vreme i energiju na igrice. Muškarci su konkretni, nisu kao mi žene. Obično tačno znaju šta žele
Vazi,hvala puno na odgovoru. Znam astrologija može da ti.pokaze mogućnosti koje su mogu desiti. Ja samo zelim da vidim smernice koje ce mi pomoći da se odlucim. Igrice sam davno prevazišla u životu, sada samo otvorene karte. Cudan je zivot. Imas nekoga ko ti je prijatelj,ljubav sve u životu a onda se pojavi neko ko je totalno drugi svet od tebe a tebi srce zalupa kao nikad u životu.Koja je razlika između sudbinski i karmickih susreta u natalnoj? Daj mi tvoju preporuku koga astrologa da izaberem
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svi su dobri sa Keplera. Imaš viber konaktiraj me pa ćemo naći najprikladnijeg.
Karmički odnosi vide se kroz vladare 12, vladare 5 kao i veze čvorova jednog sa ličnim planetama drugog partnera
Makica127

Poruka od Makica127 »

Andjela Kostic piše:
18 Jul 2021, 15:28
Svi su dobri sa Keplera. Imaš viber konaktiraj me pa ćemo naći najprikladnijeg.
Karmički odnosi vide se kroz vladare 12, vladare 5 kao i veze čvorova jednog sa ličnim planetama drugog partnera

Vazi,posalji mi svoj broj pa cemo se sve dogovoriti
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Broj imaš na sajtu u čijem je sklopu ovaj forum.
Pošalji Odgovor