Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Masnica

Ljubav

Poruka od Masnica »

Postovana Andjela,

Interesuje me pitanje ljubavi - 24. april 1993, 04:25h ujutru, u Uzicu, RS.

Hvala unapred <3
Maki4566

Re: Ljubav

Poruka od Maki4566 »

Dobro veče!
Da li mi možete reći nešto više o ljubavi u mom slučaju?
Ljubav mi je oduvek bila veoma loša, nisam imao sreće i od skoro se na neki čudan i slučajan pojavila jedna devojka drugačija i interesantna. Molim Vas da mi nešto više kažete o tom polju jer sam izgubio svaku nadu da se mogu zaljubiti.
Hvala Vam unapred!

Marko Milosavljević
19.11.1991.
6h ujutru
Mesto rođenja Beč
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Masnica piše:
23 Jul 2021, 10:12
Postovana Andjela,

Hvala unapred <3
MasnicaWRIGC7.JPG
MasnicaWRIGC7.JPG (41.74 KiB) Pregledano 1379 puta
Draga Masnice,
ti si jedna fina, emotivna osoba koja se preterano vezuje. Uvek je tu i doza koristi, ne kažem da je to loše ali moraš ovde voditi računa da tebe partneri ne koriste za završavanje sopstvenih ciljeva. Mars u Raku u pet daje ti jedno vreme pogrešne partnere, neprosvećene, nekulturne. Spolja gladac unutra jadac. Izbegavaj decu razvedenih roditelja (uz dužno poštovanje prema svima, ne pravim razliku ali kod nje je očigledna i evidentna) već samo decu iz porodica gde su roditelji u stabilnom braku. Oko 28. godine moguća bitna veza. Kakav će rezultat imati zavisiće od tvog izbora partnera. Muž izuzetno bitan, možda nešto mlađi, brak iz ljubavi ali će postojati kriza u braku. Mogućnost dvoje dece
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki4566 piše:
26 Jul 2021, 00:56
Dobro veče!
Da li mi možete reći nešto više o ljubavi u mom slučaju?
Ljubav mi je oduvek bila veoma loša, nisam imao sreće i od skoro se na neki čudan i slučajan pojavila jedna devojka drugačija i interesantna. Molim Vas da mi nešto više kažete o tom polju jer sam izgubio svaku nadu da se mogu zaljubiti.
Hvala Vam unapred!

Marko Milosavljević
19.11.1991.
6h ujutru
Mesto rođenja Beč
Maki4566WRIGC8.JPG
Maki4566WRIGC8.JPG (39.54 KiB) Pregledano 1377 puta
Dragi moj Marko,
hoće li se osoba zaljubiti ili ne zavisi od same Duše. Nekada je bolje ne zaljubiti se ako to vodi u tešku patnju, jer to Dušu modulira, pa osoba postane egocentrična, sebična ili beskurpulozna. Ipak, ljubav je pokretač života, pokretač sveta i najbitnija stvar koja postoji svima nama. Prava ljubav je jedina energija stvaranja. U tvom slučaju ne znam šta se konkretno dešava jer ti imaš element Vode na Ascendentu ali vidim da peta kuća počinje na kritičnom stepenu i da si sigurno bio povređivan. Škorpionske karakteristike su takve (ovde imaš tri planete, Sunce i vladare Škorpiona Marsa i Plutona u konjunkciji) pa si ti naglašeni Škorpion. Ipak, ti imaš Veneru u sedištu pa je ovo pozitivna konotacija da ćeš kasnije imati mogućnosti sreće u ljubavi. Obzirom da planeta Venera vlada sedmom kućom prvi brak ili bitna veza gde živiš sa devojko bi mogao biti promenljiv, sklopljen iz pogrešnih pobuda, iz strasti i divljenja bez osnove pa brak može prerasti u slobodnu vezu. Ipak, ovo može biti i prikaz nestandardnog braka (ili usled papira ili usled teritorijalne razdvojenosti). Drugi brak u mogućnosti bolji, žena dosta emotivnija i vezanija za tebe. Ovde se mora i treba raditi detaljna analiza čisto da znaš, kako bi imao usmerenje jer je ljubav defiitivno "klizno područje".
Maki4566

Poruka od Maki4566 »

Devojka koju sam pomenuo živi u drugoj državi, eto teritorijalne razdvojenosti.
Drugi brak? Da li je to mogućnost ili kako da kažem, nešto što je zapisano da se tako sigurno desi?
Hvala na odgovoru!
Zanimalo me je samo to vezano za trenutnu promenu u mom životu
Veliki , srdačan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki4566 piše:
26 Jul 2021, 12:15
Devojka koju sam pomenuo živi u drugoj državi, eto teritorijalne razdvojenosti.
Drugi brak? Da li je to mogućnost ili kako da kažem, nešto što je zapisano da se tako sigurno desi?
Hvala na odgovoru!
Zanimalo me je samo to vezano za trenutnu promenu u mom životu
Veliki , srdačan pozdrav
Dragi moj,,
da bi se išta dalje znalo potrebno je uraditi ozbiljan uporedni horoskop pri čemu ti tu treba makar njen datum, mesto rođenja a bilo bi poželjno i vreme ili podznak. NIšta se još nije desilo. Astrologija nije sredstvo proroicanja sudbine i to sam napisala ovde baš puno puta. Na vama je kako ćete živeti svoj život do bolesti u krajnjem stadijumu što je definitivno van naše moći. Sve ostalo daje se korigovati. Veći je problem što ljudi neće da uvide svoje greške (ovo se ne odnosi na tebe nego uopšteno) što neće da rade na sebi i neće da maknu a čekaju da im "padne s neba". Astrologija je zbir statističkih podataka koji su skupljani mnogo godina unazad, preko 2.5 veka. Ljudi su provalili da se stvari u prirodi ponavljaju (proleće, leto, jesen, zima, dan i noć i slično) i iz toga izvukli zaključak da ako prate planete po onome što se već nekome desilo može se desiti i njima. Dakle, astrologija je samo predispozicija. Upravo i zato treba biti humana nauka, da ljudima ukaže gde bi mogli pogrešiti nikako da će definitivno pogrešiti. Ne, neće se sigurno desiti ako paziš, radiš godišnje horoskope, radiš uporedni sa bitnim osobama. Dobićeš bitne informacije i znati šta i kako dalje. Trenutne promene gledaju se na žalost iz godišnjih horoskopa koji su sami po sebi baš komplikovani jer sadrže, kao i uporedni preko tri prediktivne tehnike...
Masnica

Poruka od Masnica »

Andjela Kostic piše:
26 Jul 2021, 10:21
Masnica piše:
23 Jul 2021, 10:12
Postovana Andjela,

Hvala unapred <3
MasnicaWRIGC7.JPG
Draga Masnice,
ti si jedna fina, emotivna osoba koja se preterano vezuje. Uvek je tu i doza koristi, ne kažem da je to loše ali moraš ovde voditi računa da tebe partneri ne koriste za završavanje sopstvenih ciljeva. Mars u Raku u pet daje ti jedno vreme pogrešne partnere, neprosvećene, nekulturne. Spolja gladac unutra jadac. Izbegavaj decu razvedenih roditelja (uz dužno poštovanje prema svima, ne pravim razliku ali kod nje je očigledna i evidentna) već samo decu iz porodica gde su roditelji u stabilnom braku. Oko 28. godine moguća bitna veza. Kakav će rezultat imati zavisiće od tvog izbora partnera. Muž izuzetno bitan, možda nešto mlađi, brak iz ljubavi ali će postojati kriza u braku. Mogućnost dvoje dece
Draga Andjela,

Hvala najlepse na odgovoru i sve pohvale za tvoj rad <3
Nadam se da cu izabrati pravog :)
Sve najbolje!
Stefan

Re: Ljubav-brak

Poruka od Stefan »

Pozdrav Anđela. Zanima me kako gledaš na škorpije? To je znak velike seksualne energije,najveće od svih znakova. Malo sam istraživao po dekadama. Prva dekada je najizdržljivija,mogu da rade nenormalno mnogo,a najmanje im odmora treba. Druga ima najveću magnetsku privlačnost a treća je najprilagodljivija,pa samim tim meni manje privlačna zbog svoje rasejanosti. Ali interesuje me šta po tvom mišljenju čini škorpione toliko privlačnim i da li su oni i u braku toliko posesivni kao i u svakodnevnom odnosu sa ljudima? Ta posesivnost takođe igra veliku ulogu u tome što oni zaista jesu seksualno najprivlačniji znak zodijaka. Takođe vladaju genitalijama, da to ne zaboravimo. Ako može kratak komentar. Hvala. :twisted: :mrgreen:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
27 Jul 2021, 18:23
Pozdrav Anđela. Zanima me kako gledaš na škorpije? To je znak velike seksualne energije,najveće od svih znakova. Malo sam istraživao po dekadama. Prva dekada je najizdržljivija,mogu da rade nenormalno mnogo,a najmanje im odmora treba. Druga ima najveću magnetsku privlačnost a treća je najprilagodljivija,pa samim tim meni manje privlačna zbog svoje rasejanosti. Ali interesuje me šta po tvom mišljenju čini škorpione toliko privlačnim i da li su oni i u braku toliko posesivni kao i u svakodnevnom odnosu sa ljudima? Ta posesivnost takođe igra veliku ulogu u tome što oni zaista jesu seksualno najprivlačniji znak zodijaka. Takođe vladaju genitalijama, da to ne zaboravimo. Ako može kratak komentar. Hvala. :twisted: :mrgreen:
Stefane, bravo!
Svaka ti čast. Mada, preterano vezivanje Škoripona za seks nije mi ni do dana današnjeg najjasnije. Škorpion je znak ogromne energije, nekada kanalisane kroz seks, viši tipovi Škorpiona kanališu to kroz rad, a niži tipovi kroz svađe, agresiju na svakom mogućem nivou. Generalno, u znaku Škorpiona se navodno rađaju nekadašnji ratnici - ubice. Zato je Škorpion vrlo moćan, agresivan ali kada dobro kanališe energiju može pomoći masi ljudi, spasiti ih katastrofa. Na neki način, ovaj znak vuče to svoje prokletstvo jake i uglavnom neusmerene energije. Kad Škorpion uspe da kanališe energiju, nevezano za to koliko je inteligentan može postići sve što želi. Ako ste ŠKorpion, uspete da svoje niske strasti (preterana želja za seksom, ili posesivnost ili ljubomora ili agresija u zavisnosti od čitave konstelacije natala) usmerite na pravi način, kroz jak rad, sport ili fokusiranje na neko gradivo, učenje, napredak Duše će vas odvesti pravo na vrh lestvice uspeha.
Stefane, ti si odličan. Molim te pomozi mi da istumačimo ljudima horoskope, jer se stvarno osećam usamljeno ovde :)
Kornjačica

Poruka od Kornjačica »

Zdravo, mene interesuje kada postoji mogucnost da cu se udati, kakve osobine bi mogao posedovati moj partner i koliko cu dece imati? 18.07.1998. 13 i 10h, Beograd :D
Pošalji Odgovor