Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Može li mi tko reći o zdravlju 01.12.1992 22:15 Osijek
Dora

Poruka od Dora »

Pozdrav Andjela,
zanimam me znacenje položaja mog sunca 😊
23.06.1999 11:15 Podgorica..
Unapred hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
09 Avg 2021, 20:52
elena ejm piše:
07 Avg 2021, 22:58

Što me stalno zanaša u lijevo i slaba mi cirkulacija u mozgu.
Na to pitanje odgovor imaju lekari ne astrolozi. Molim vas da astrologiju stavite u svrhu u koju ona i jeste nastala, a to je samo statistička procena. A CTG će ti reći sve i to tačno. Zato ljudi studiraju medicinu po 10 g
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
09 Avg 2021, 20:53
elena ejm piše:
07 Avg 2021, 22:58
Ima li još šta da je osjetljivo u vezi navedenoga.Osim kičme.
Ja zaista nisam lekar a ovo nije konsultacija gde sam ja odradila astromedicinu do detalja. Ovde se daju samo kraći odgovori na pitanja na žalost. Tako da...nadam se da ćeš razumeti
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Zamoliću vas opet:
ne navodite tuđa pitanja i ne dopisujte ispod svoja jer je zbunjujuće i administrator to više neće javno objavljivati. Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dora piše:
09 Avg 2021, 18:27
Pozdrav Andjela,
zanimam me znacenje položaja mog sunca 😊
23.06.1999 11:15 Podgorica..
Unapred hvala
Značenje položaja tvog Sunca naći ćeš u Simbolima stepenova Zodijaka
Pisces

Poruka od Pisces »

Kužim šta kažete ali ja imam baš problem taj sa tim zanašanjima i vrtoglavicama.Pa sam mislila da se to vidi u mojoj natalnoj taj problem.
Stefan

Poruka od Stefan »

Pozdrav Anđo,interesuje me tvoj komentar o kombinaciji Vodolija podznak Bik? Pošto je Vodolija puna inovacija,ali dosta lebdi,da li joj Bik pomaže da bude stabilnija? Ovu kombinaciju inače ima glumica Mija Farou (Rozmarina beba,1968).
Da li je ovo najstabilnija moguća Vodolija? Nadam se tvom maštovitom odgovoru na ovu zanimljivu temu :-D
Yesika

Poruka od Yesika »

Dobar Dan Andjela . Zelela bih da mi bar ukratko kazete nesto o solaru iz 2022 nekako sama imam neke zakljucke ali zelim ipak sa vama i vasim dugodisnjim astro iskustvom da nekako rastumacim. Ja saljem solar sa astro.seek programa i sistem kuca "equal" vi slobodno uradite vasim programom. Hvala vam mnogo sto cete mi pomoci .

Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
10 Avg 2021, 20:19
Pozdrav Anđo,interesuje me tvoj komentar o kombinaciji Vodolija podznak Bik? Pošto je Vodolija puna inovacija,ali dosta lebdi,da li joj Bik pomaže da bude stabilnija? Ovu kombinaciju inače ima glumica Mija Farou (Rozmarina beba,1968).
Da li je ovo najstabilnija moguća Vodolija? Nadam se tvom maštovitom odgovoru na ovu zanimljivu temu :-D
Dragi Stefane,
izuzetno je zanimljiva tema. Međutim, i ovde ima odstupanja, odnosno dosta varijacija. Kada tražite poznate ličnosti i gledate njihove natalne karte, moram ti najiskrenije reći da to obično nisu njihove karte tj to su predpostavljena vremena rođenja tih osoba, a ne tačna. Da bi se horoskop rektifikovao moraš imati devet odgovora najmanje od osobe kojoj horoskop rektifikuješ (ako ga rektiikuješ u 24 sata jednog dana) jer je to takozvana srednja rektifikacija u pitanju. Astrolozi to nemaju a Internet im služi za iznošenje svog mišljenja (isto kao i nama ovde, ništa oni ne rade loše). Stoga moraš uzeti u obzir to, da generalno, većina ili svi horoskopi po Internetu daju pretpostavljeno vreme.
Sa pretpostavljenim vremenom ide i pretpostavljeni Ascendent.
Tako je Mija Farou (MIa Farrow) negde u podznaku Rak,

https://www.astrotheme.com/astrology/Mia_Farrow
https://www.astro.com/astro-databank/Farrow,_Mia
a ima i gde je Blizanci na Asc ali sam sada izgubila link ka tome što nema ni veze. Recimo da je zaista Asc na 10.stepenu znaka Bika. Ovde je bitno i prvo se gleda pozicija Venere. Razlika je ogromna ako je osoba Vodolija podznak Bik sa Venerom u Vagi ili Vodolija podznak Bik sa Venerom u Škorpionu ili kao kod nje, Venerom u 12 u uklještenom znaku svoga detrimenta (štetnog znaka za Veneru, Venerinog izgona, obrnuto od napretka....). Ovo je priča tajnih ili tajne ljubavi, problema u njoj, problema da se o stvarima koje voli i sviđaju joj se reše i života usmerenog na tako nešto. Zato je i izabrala Vudi Alenam(Woody Allen) a da ne pričamo o ostalima. A dobra je upravo zbog te njene kreativnosti u ličnosti koju nosi što je slika njenog Sunca na vrhu 11. Ona je drugarčina, voli ljude i javnost je voli upravo zato što ne deli ljude po klasama. Ipak i "ostavljeno" Sunce puno toga govori. Kada imaš planetu bez aspekata i aflikcija (bar bez bitnih ili jačih aspekata) kao u ovom slučaju kaže se da je ta planeta ostavljena, pa je ona teško razumevana i teško je razumela svet oko sebe. Dakle, ne može se reći Vodolija Bik i to je to. TReba se gledati položaj vladara Ascendenta, položaj Sunca pa onda i Meseca gde je njen u znaku Jarca u konj. sa Južnim čvorom i u T kvadratu sa Venerom i Neptunom. Ona je bežala u glumu iako je posao glumice za nju bio prenaporan, izdržavala je (Mesec u Jarcu svašta izdrži)
MiaFarrowWRIGC7.JPG
MiaFarrowWRIGC7.JPG (42.23 KiB) Pregledano 1253 puta
Pošalji Odgovor