Draga Andjela,
da li biste mogli da pogledate u mojoj natalnoj karti da li postoji mogucnost ulazka u brak s obzirom da i vladar i dispozitor 7. kuce grade T kvadrat sa Saturnom i Mesecom koji je ujedno i vladar 5. kuce(da li dolaze i deca)? Tek ucim astrologiju, a moja natalna karta mi izgleda prekomplikovano.
Hvala unapred!
Draga Andjela,
da li biste mogli da pogledate u mojoj natalnoj karti da li postoji mogucnost ulazka u brak s obzirom da i vladar i dispozitor 7. kuce grade T kvadrat sa Saturnom i Mesecom koji je ujedno i vladar 5. kuce(da li dolaze i deca)? Tek ucim astrologiju, a moja natalna karta mi izgleda prekomplikovano.
Hvala unapred!
Draga polina10,
hvala na karti i samo nastavi. Međutim, kada se gleda polje braka prvo se gleda znak koji Descendent preseca a onda gde se nalazi vladar kuće. To ti je opšta energija znaka. A što se tiče braka, kada je Devica na Desc sa Merkurom koji je u osam govori o mogućnosti za dva braka ili za to da ipak imaš neku vezu ali da do tog braka ne dođe iz nekog razloga. Druga se mogućnost gleda iz devete kuće pa ideš redom, signifikator, tj planeta koja vlada devetkom i tako dalje. Ti si divna osoba koja teži miru i nalazi partnere radi ozbiljnih veza. ALi moraš povesti računa i sa drugom stranom jer okolnosti neće biti jedan period tebi na ruku što ne znači da se dobro nećeš udati ali će dosta toga zavisiti od sposobnosti tvog odabira i jačine koju moraš pokazati
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Poštovana, mene interesuje kakvi su izgledi za proširenje porodice u narednom periodu. Datum rođenja 30.01.1988, 20:40, Beograd. Unapred hvala.
RozecveticWRIGC2.JPG (41.27 KiB) Pregledano 1365 puta
Draga Roze cvetić,
da bih tako nešto videla potrebna je konsultacija utvrđivanja materinstva i najmanje šest prediktivnih tehnika. Ono što se definitivno vidi jeste da je moguće da ćeš imati neka odlaganja ali i stoji mogućnost dvoje dece
Draga Andjela,
Hvala unapred!
Draga polina10,
hvala na karti i samo nastavi. Međutim, kada se gleda polje braka prvo se gleda znak koji Descendent preseca a onda gde se nalazi vladar kuće. To ti je opšta energija znaka. A što se tiče braka, kada je Devica na Desc sa Merkurom koji je u osam govori o mogućnosti za dva braka ili za to da ipak imaš neku vezu ali da do tog braka ne dođe iz nekog razloga. Druga se mogućnost gleda iz devete kuće pa ideš redom, signifikator, tj planeta koja vlada devetkom i tako dalje. Ti si divna osoba koja teži miru i nalazi partnere radi ozbiljnih veza. ALi moraš povesti računa i sa drugom stranom jer okolnosti neće biti jedan period tebi na ruku što ne znači da se dobro nećeš udati ali će dosta toga zavisiti od sposobnosti tvog odabira i jačine koju moraš pokazati
Hvala puno, draga Andjela
Ovaj period se odnosi na Saturnov povratak, ili duzi period?
Draga Polina10,
odnosi se na uopštene pojmove, jer ja ovde mogu videti samo životni horoskop na žalost. Za više treba više vremena i više prediktivnih tehnika
Draga Anđela,
Čitam odgovore koje si mi slala i gledam svoju natalnu kartu, primjetih da mi se južni mjesečev čvor nalazi na Saturnu tj., baš na istom stepenu, a sjeverni na Algolu.
Pa se pitam jesu li oni krivci ako se to tako može reći za to što mi sve teže ide u životu ili ovaj stelijum u jarcu?
14.1.1985.,1h poslije ponoći, Knin, Hrvatska.
Veliki pozdrav.
Poslednje učitavanje od Pisac dana 30 Avg 2021, 20:47, učitano 3 puta ukupno.
Zdravo Anđela, malo sam pregledala tvoj forum pa me je zainteresovalo. Rođena sam 28.07.1987. u 00:20h u Jagodini, interesuje me ljubav, brak porodica, karijera. Hvala ti
Zdravo Anđela, malo sam pregledala tvoj forum pa me je zainteresovalo. Rođena sam 28.07.1987. u 00:20h u Jagodini, interesuje me ljubav, brak porodica, karijera. Hvala ti
bojanamltcWRIGC4.JPG (41.16 KiB) Pregledano 1381 put
Draga moja bojanamltc,
sa Lavom na vrhu pete kuće pri čemu je Sunce aflikovano veze sa likovima iz tvoje okoline i okruženja, naročito ako su bili autoriteti u nečemu bile su osuđene na propast i patnju. Mogućnost prvog braka ovde stoji ranije te se čudim, ali i razočaranje, emotivna bol velika. Ti grešiš jer biraš partnere koje navodno duže poznaješ ili poznaješ preko nekoga, nemaš poverenje u sebe i svoju procenu.
Prvi brak ili bitna veza semožda i održi jer nakon nekoliko godina stoji poboljšanje. Deca kasnije. Posao početak karijere promenljiv, privatna firma ili firma sa ženama, skroz kompleksni odnosi, sredina tek pred treću trećinu karijere nagla promena. Vrh karijere rad sa javnosti, ljudima ili partnerima..
Sasvim slučajno sam vas našla i jako mi je drago!
Rođena sam u Tuzli 21.5.1978. U 7:30
Možete li mi reći nešto za posao, ljubav, brak, porodicu, zdravlje?
Hvala veliko