Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Nika

Re: Ljubav

Poruka od Nika »

U redu razumijem 😀

Hvala na odgovoru 😀
Marijana27

Poruka od Marijana27 »

1.7.1994, 13:10
Osijek

Pozdrav draga Andjela,

Mozes li meni vidjeti hocu li upoznati neku novu osobu uskoro ili mi stoji pomirenje sa bivsim?
Unaprijed hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Marijana27 piše:
23 Avg 2021, 12:17
1.7.1994, 13:10
Osijek

Pozdrav draga Andjela,

Mozes li meni vidjeti hocu li upoznati neku novu osobu uskoro ili mi stoji pomirenje sa bivsim?
Unaprijed hvala!
draga
pročitaj šta sam pisala na forumu molim te :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga,
za tako nešto je potrebna ozbiljna konsultacija. Pročitaj malo forum molim te :)
Capricorngirl88

Poruka od Capricorngirl88 »

Andjela Kostic piše:
23 Avg 2021, 08:46
Capricorngirl88 piše:
21 Avg 2021, 01:14
Andjela Kostic piše:
11 Avg 2021, 09:01

Karta koju si postavila odlična je, lepo se vidi i hvala ti na tome :) ali ja ne vidim razlog stavljanja periodnih horoskopa, tj umetanja. Više puta sam napomenula da se ovde ne rade konsultacije već samo opšti aspekti kao i davanje odgovora na astrološka pitanja kroz primere. Molim te, stavi samo svoju kartu, bez "umetaka". Ako se nešto za period vidi ja kažem, a ako ne, potrebno je raditi detaljnu konsultaciju i normalno je da ja to ovde ne mogu raditi.
U tvojoj karti videćemo opšte kretanje ljubavnog života i to je ono što ja mogu.

Jasno:) hvala svakako..Nesto mi ne ide od ruke postaviti kartu pa ostavljam podatke.Naravno,ako budes voljna👍🖐️2.1.88 3;35h Pg. Hvala!!♥️😍
Capricorngirl88WRIGC1.JPG
To hoćeš li konačno naći momka se na žalos u tvom slučaju ne vidi. Ti imaš vodeni znak na Ascendentu i takvu konstelaciju da je ovde potrebno raditi za svaki period periodne horoskope da bi se išta moglo videti sigurno. Što se tiče veza, Jupiter u pet uvek daje mogućnnosti a sada je na tebi kako ćeš ih iskoristiti. Ako ti se niko ne dopada sačekaj, ne moraš biti uvek u vezi i tu mnogo energije ulagati (vladar Pete Mars na Asc). Iskaži se kroz sport ili jak fizički rad, ne moraš uvek kroz želju za odnosom. Niko ne treba biti sam ali ti naročito ne trebaš prihvatati ono što bi bio kompromis. Ti nisi devojka za kompromise jer si dovoljno kvalitetna i vredna i nema potrebe stvarno :)
Hvala ti puno! 🍀 🥰🥰🥰🥰
Milica

Re: Ljubav-brak

Poruka od Milica »

Postovana,
Zanima me polje ljubavi i braka. I da li ponovni susret sa bivsom ljubavi ima perspektivu? Rodjena 10.05.1990. U 12 i 15 u Beogradu.
Hvala unapred!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Milica piše:
02 Sep 2021, 20:18
Postovana,
Zanima me polje ljubavi i braka. I da li ponovni susret sa bivsom ljubavi ima perspektivu? Rodjena 10.05.1990. U 12 i 15 u Beogradu.
Hvala unapred!
MilicaWRIGC2.JPG
MilicaWRIGC2.JPG (40.81 KiB) Pregledano 2911 puta
Draga Milice,
ti praviš veze iz prijateljstva što bi u stvari bilo odično da kod tebe nije Jupiter aflikovan. Poistovećiješ sliku sa likom osobe i dolazi do naglih neprijatnih preokreta u vezi. U tvom slučaju, zbog dve retrogradne planete u petoj kući svakako je moguće mirenje sa bivšima, pa čak da ti jedan takav bude i muž, ali to je pitanje je li baš taj sa kojim želiš trenutno pomirenje. To se vidi iz uporednog horoskopa. Brak atipičan nestabilan očekuje te oko prvih 8 vremenskih jedinica i velika mogućnost razlaza, raspada ovakve veze. Tek kad prestaneš da se miriš i dopustiš sebi totalno novu osobu mogućnost druge bitne veze ili braka mnogo bolje stoji
Lili

Poruka od Lili »

Andjela Kostic piše:
28 Feb 2021, 22:10
Lili piše:
28 Feb 2021, 00:28
Poštovanje Andjelka,
Nalazim se na velikoj prekretnici sto se mog braka tiče,možete li mi pomoci da razumem kuda dalje?
19.12.1972. 20.40 Sanski Most BiH
Hvala !
LiliWRIGC2.JPG
Draga Lili,
u ovom slučaju verovatne probleme imaš na polju braka koji su eskalirali baš sada jer i Jupiter i Saturn idu kroz znak Vodolije koji je tebi na vrhu sedme kuće. Sama po sebi, sa Lavom na Ascendentu bilo koji da je partner teško je uklapanje, ne kažem da si ti loša, ali prosto obično osoba sa ovakom osom želi da zadrži nivo individualizma koji je obavezno problem. Tvoj je Mesec u konjunkciji sa Saturnom što je prihvatanje obaveza i kad treba i kad ne treba, ali sve ovo u promenljivom znaku znači da imaš običaj i na pola posla da odeš, ne završiš ga. Šta god radila u životu vezano za sadašnji momenat u braku, kažem ti da će ti biti mnogo lakše kad doneseš neku odluku i presečeš a pritom više o tome ne razmišljaš ni malo. Uran ti je na žalost blizu Zenita pa se očekuju promene u životu naročito od sredine ove i u sledećoj godini. Kako god, moj ti je savet da malo sačekaš i preispitaš šta te konkretno kod muža nervira, šta je ono što on radi i da li ima načina da on to ispravi. Ako nema teorije da se ispravi, što pre doneseš odluku da to sve tako na dalje živiš u miru ili se razvedeš, ne vraćaj se više na pitanje. Očekuj promenljivost na ovom polju i narednu godinu na žalost:(
Draga Anđela,mene najviše muči njegova nestabilnost,imam osećaj da se igra sa mojim strpljenjem i osećanjima. Inače,prevara je u pitanju i on i dalje održava odnose sa tom ženom. Ja sam u mojoj glavi donela odluku ali su finansije problem. Da li se negde nazire kraj našim problemima :(
19.12.1972 Sanski Most 20.40 to je moj datum
03.10.1971 Novi Sad 15.00 mužev
Hvala još jednom !
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, meni je izuzetno žao što ti moram reći da je za takvo što potrebno raditi uporedni horoskop i to detaljno. Potpuno je ni statistički nemoguće reći stvari samo iz dva datuma i to na forumu. Kako finansije? Nadam se da nisi dozvolila da od njega zavisiš a ako se to i desilo, uvek se nađe posao, samo se na to usmeri i biće sve ok. Prevara je nešto što govori o totalnom odsustvu poštovanja prema partneru i mislim da tu gubiš vreme
AXY5

posao

Poruka od AXY5 »

Poštovana, imam veliki problem u vezi posla. Rođena sam 21.1.1971. u 2:50 pre podne u Beogradu . Diplomirani sam inzenjer elektrotehnike bez dana radnog staža. Iz mnogobrojnih razloga i peripetija sam studirala dugo (tek 2016. sam diplomirala ). Da li ću u najskorije vreme naći posao u struci i da li će ako ga daj Bože nađem biti problema na radnom mestu ? Pozdrav, Olivera
Pošalji Odgovor