Astrologija
Re: Astrologija
Pozdrav,
Rodjena sam 21.07.1993 u 06:05 u Loznici, interesuje me hoće li se uskoro šta desiti na polju braka. Unapred hvala
Rodjena sam 21.07.1993 u 06:05 u Loznici, interesuje me hoće li se uskoro šta desiti na polju braka. Unapred hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja SSK,
mislim da sam navela najmanje 100 puta do sada da se predikcije ne mogu vršiti. Naime, šta će se uskoro dešavati može ti reći samo godišnji horoskop koji se radi iz više predikcija. Ono što ja ovde mogu reći jeste da ti je ovo period potencijalne mogućnosti, a kada će se ona aktivirati u kome periodu tačno oko 28.5 godina, to ne znam (period može biti i godinu dana radijusa). Ipak, to je samo prva statistička mogućnost a od tebe će naravno zavisiti sama udaja
Ipak, zbog pozicije sedme kuće, kuće braka, mislim da je jako bitno da se ne udaješ odmah već prvo neko vreme živite zajedno. Mislim da nećeš biti oduševljena zajedničkim životom ali ti iz druge bitne veze ili drugog braka stoji odičan, produhovljen, šarmantan čovek, totalno različit, koji će te zaista razumeti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Anđela,Andjela Kostic piše: ↑06 Sep 2021, 14:22Da draga moja u pravu si. Ali će Algol ovde samo dodati priču. OVde je priča mnogo dublja i počinje od nultog stepena znaka Škorpiona te se prvo on gleda, jer je prvi vladar Asc Mars vezan sa Venerom u konjunkciju. Ovo je priča ljubavi, koja govori o ljubavnim problemima naročito usled neusmerenih akcija (Mars u Ribama) partnera, njihovih nejasnih akcija (Mars u Ribama udara s leđa) ali i tvojeg odabira gde svakako sebi ne pomažeš tako što se preterano zaljubiš i odmah daš celu Dušu nekome (Venera u Ribama gleda sve kroz uzvišenu ljubav i romantiku). Šta nam govori Algol? tek dodatnu stvar. Da će biti jedan bitan ljubavni odnos (prvo se gleda nula Descendenta jer se uvek gleda kontra od kazaljke na satu, tako teče natal i tako teče naš život, od 1 do 12...)jer je ipak Bik na početku polja bitnih partnerskih odnosa a on opet nosi tvoju ljubav, jer je vladar Bika Venera u 5 ali opet u konjunkciji sa ovim Marsom. Dakle, momak lep na oko, markantan, magičan i zadovdljiv, po malo mističan (Venera trigon Pluton) ali neumesnih, neočekivanih akcija (kvadrat sa Uranom ima i Venera i Mars) na šta ti ne popuštaš jer ti si ipak Mars pa dolazi do sukoba. Dalje, on je i pomalo agresivan (ipak je to Venera konjunkcija Mars) makar u ophođenju. Čuvaj se. E sad, nemam aspekte vladara 7 sa Jupiterom i Saturnom koji vladaju potpisanim brakovima, pa je ovo bolja opcija za neku bitnu vezu bez sklapanja braka. Da bi bilo šta dalje istumačila trebaš pročitati celu mitologiju vezanu prvo za Perseja, a onda za Algol. Kraći naziv je - pomahnitala žena, glava Gorgone Meduze i naravno ima negativno značenje. Međutim, sada ovo trebaš prevesti na konkretan slučaj. Mitologija je nastala upravo zato što je opisivala neka dešavanja, naravno, tada su ljudi bili kao i danas skloni preterivanju i odatle "kameni pogled" i slično. Dakle, za one koji ne znaju o čemu se uopšte tu radi, Gorgonu je ubio Persej i to je navodno bilo veliko slavlje i čast. Međutim, u moderno vreme naravno, ljudi su se zapitali zašto bi neka žena pomahnitala i pretvorila se u zver? Prema teorijama Gorgona Meduza bila je silovana i maltretirana pre toga a greh koji je Persej uradio stigao je njegovog unuka Herkula mnogo godina kasnije. Obavezno pročitaj detaljno celu priču i dobro se zamisli analizirajući je. Zašto moraš patiti? Zašto da dozvoljavaš povređivanje od strane muškaraca koji te ne zaslužuju ma kako bili lepi, zgodni i privlačili te. Da li misliš da je ljubav to kad se zaljubiš u nekoga? Samo priču vezujem. Dakle, čak i da budeš povređena u prvom braku (do čega ne mora doći ako se budeš probudila i počneš praviti drugačije izbore što je naravno jako teško i zahteva puno snage i volje), drugi bi pokušaj (Severni čvor je novi početak, sve iznova ali na Algolu) mogao biti iz pogrešnih pobuda, da se pobegne od starih muka te je upravo ovo priča "odsecanja glave usled pogleda koji kameni sve oko sebe" što je Gorgona Meduza radila nakon što se transformisala u čudovište i nakon što je Persej ubio odsecajući joj glavu putem ogledala jer je nije smeo direktno pogledati. Dakle: opet se pojavljuje tip, sličan i moraš se čuvati muškaraca koji od tebe hoće korist na bilo koji način.
Rešenje: romantičnost je prelepa stvar, ali traje do 6 meseci. Buđenje u realnom svetu. Odabir na osnovu onoga šta ti partner daje a ne šta priča. Osećaj sigurnosti koje ti partner daje. To što osećaš je zaljubljenost i obuzetost, ljubav dolazi tek kad te neko podržava tako da se osećaš potpuno sigurno sa njim. Nadam se da kapiraš kako se gleda Algol sada... tu ima i dalje priče naravno, ali ovo je moj odgovor na tumačenje Algola u tvom natalu. Prvo vladar kuće, pa gde se nalazi, pa kako se kuća vodi pa tek onda tumačenje fiksne zvezde
Hvala puno na ovom objašnjenjenju.Procitala sam ga više puta,malo se i uplasila. U dosadašnjem iskustvu sa muškarcima nisam nailazila na nikakav vid nasilja ni agresije, a ne bih to ni dozvolila, nikada. Znači Algol kao fiksna zvijezda ne može donijeti ništa pozitivno,osim toga i na južnom mjesečevom čvoru imam Saturna.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ja nisam rekla da će se takvi pod obavezno pojavljivati. Napisala sam čuvaj se ako se pojavi neki koji bi mogao biti agresivan i ako ispolji neki vid odmah prekidaj. Sa Ribama obično bude tiha, pritajena agresija, ja se baš lepo ne izražavam, i ovom prilikom se izvinjavam zbog toga. Ali se moramo složiti oko činjenice da nisi baš imala sreće u ljubavi i da su tipovi uglavnom imali neki neodređeni ili površni stav po pitanju vezivanja. Ti imaš mnogo mogućnosti za sreću. Moj savet nije bio usmeren na to da te uplaši, već probudi. Ako si ga tako shvatila izuzetno i je žao zbog toga i izvinjavam ti se ovom prilikom. Algol ne nosi ništa pozitivno ali.....šta god dobila u horoskopu, poenta priče je da to ne moraš proživeti. Nadam se da će ti sada biti lakšePisac piše: ↑07 Sep 2021, 13:17Draga Anđela,Andjela Kostic piše: ↑06 Sep 2021, 14:22Da draga moja u pravu si. Ali će Algol ovde samo dodati priču. OVde je priča mnogo dublja i počinje od nultog stepena znaka Škorpiona te se prvo on gleda, jer je prvi vladar Asc Mars vezan sa Venerom u konjunkciju. Ovo je priča ljubavi, koja govori o ljubavnim problemima naročito usled neusmerenih akcija (Mars u Ribama) partnera, njihovih nejasnih akcija (Mars u Ribama udara s leđa) ali i tvojeg odabira gde svakako sebi ne pomažeš tako što se preterano zaljubiš i odmah daš celu Dušu nekome (Venera u Ribama gleda sve kroz uzvišenu ljubav i romantiku). Šta nam govori Algol? tek dodatnu stvar. Da će biti jedan bitan ljubavni odnos (prvo se gleda nula Descendenta jer se uvek gleda kontra od kazaljke na satu, tako teče natal i tako teče naš život, od 1 do 12...)jer je ipak Bik na početku polja bitnih partnerskih odnosa a on opet nosi tvoju ljubav, jer je vladar Bika Venera u 5 ali opet u konjunkciji sa ovim Marsom. Dakle, momak lep na oko, markantan, magičan i zadovdljiv, po malo mističan (Venera trigon Pluton) ali neumesnih, neočekivanih akcija (kvadrat sa Uranom ima i Venera i Mars) na šta ti ne popuštaš jer ti si ipak Mars pa dolazi do sukoba. Dalje, on je i pomalo agresivan (ipak je to Venera konjunkcija Mars) makar u ophođenju. Čuvaj se. E sad, nemam aspekte vladara 7 sa Jupiterom i Saturnom koji vladaju potpisanim brakovima, pa je ovo bolja opcija za neku bitnu vezu bez sklapanja braka. Da bi bilo šta dalje istumačila trebaš pročitati celu mitologiju vezanu prvo za Perseja, a onda za Algol. Kraći naziv je - pomahnitala žena, glava Gorgone Meduze i naravno ima negativno značenje. Međutim, sada ovo trebaš prevesti na konkretan slučaj. Mitologija je nastala upravo zato što je opisivala neka dešavanja, naravno, tada su ljudi bili kao i danas skloni preterivanju i odatle "kameni pogled" i slično. Dakle, za one koji ne znaju o čemu se uopšte tu radi, Gorgonu je ubio Persej i to je navodno bilo veliko slavlje i čast. Međutim, u moderno vreme naravno, ljudi su se zapitali zašto bi neka žena pomahnitala i pretvorila se u zver? Prema teorijama Gorgona Meduza bila je silovana i maltretirana pre toga a greh koji je Persej uradio stigao je njegovog unuka Herkula mnogo godina kasnije. Obavezno pročitaj detaljno celu priču i dobro se zamisli analizirajući je. Zašto moraš patiti? Zašto da dozvoljavaš povređivanje od strane muškaraca koji te ne zaslužuju ma kako bili lepi, zgodni i privlačili te. Da li misliš da je ljubav to kad se zaljubiš u nekoga? Samo priču vezujem. Dakle, čak i da budeš povređena u prvom braku (do čega ne mora doći ako se budeš probudila i počneš praviti drugačije izbore što je naravno jako teško i zahteva puno snage i volje), drugi bi pokušaj (Severni čvor je novi početak, sve iznova ali na Algolu) mogao biti iz pogrešnih pobuda, da se pobegne od starih muka te je upravo ovo priča "odsecanja glave usled pogleda koji kameni sve oko sebe" što je Gorgona Meduza radila nakon što se transformisala u čudovište i nakon što je Persej ubio odsecajući joj glavu putem ogledala jer je nije smeo direktno pogledati. Dakle: opet se pojavljuje tip, sličan i moraš se čuvati muškaraca koji od tebe hoće korist na bilo koji način.
Rešenje: romantičnost je prelepa stvar, ali traje do 6 meseci. Buđenje u realnom svetu. Odabir na osnovu onoga šta ti partner daje a ne šta priča. Osećaj sigurnosti koje ti partner daje. To što osećaš je zaljubljenost i obuzetost, ljubav dolazi tek kad te neko podržava tako da se osećaš potpuno sigurno sa njim. Nadam se da kapiraš kako se gleda Algol sada... tu ima i dalje priče naravno, ali ovo je moj odgovor na tumačenje Algola u tvom natalu. Prvo vladar kuće, pa gde se nalazi, pa kako se kuća vodi pa tek onda tumačenje fiksne zvezde
Hvala puno na ovom objašnjenjenju.Procitala sam ga više puta,malo se i uplasila. U dosadašnjem iskustvu sa muškarcima nisam nailazila na nikakav vid nasilja ni agresije, a ne bih to ni dozvolila, nikada. Znači Algol kao fiksna zvijezda ne može donijeti ništa pozitivno,osim toga i na južnom mjesečevom čvoru imam Saturna.![]()
Hvala puno na odgovoruAndjela Kostic piše: ↑07 Sep 2021, 10:31SSKWRIGC6.JPG
Draga moja SSK,
mislim da sam navela najmanje 100 puta do sada da se predikcije ne mogu vršiti. Naime, šta će se uskoro dešavati može ti reći samo godišnji horoskop koji se radi iz više predikcija. Ono što ja ovde mogu reći jeste da ti je ovo period potencijalne mogućnosti, a kada će se ona aktivirati u kome periodu tačno oko 28.5 godina, to ne znam (period može biti i godinu dana radijusa). Ipak, to je samo prva statistička mogućnost a od tebe će naravno zavisiti sama udaja.
Ipak, zbog pozicije sedme kuće, kuće braka, mislim da je jako bitno da se ne udaješ odmah već prvo neko vreme živite zajedno. Mislim da nećeš biti oduševljena zajedničkim životom ali ti iz druge bitne veze ili drugog braka stoji odičan, produhovljen, šarmantan čovek, totalno različit, koji će te zaista razumeti
Draga Anđela,Andjela Kostic piše: ↑07 Sep 2021, 15:23Ja nisam rekla da će se takvi pod obavezno pojavljivati. Napisala sam čuvaj se ako se pojavi neki koji bi mogao biti agresivan i ako ispolji neki vid odmah prekidaj. Sa Ribama obično bude tiha, pritajena agresija, ja se baš lepo ne izražavam, i ovom prilikom se izvinjavam zbog toga. Ali se moramo složiti oko činjenice da nisi baš imala sreće u ljubavi i da su tipovi uglavnom imali neki neodređeni ili površni stav po pitanju vezivanja. Ti imaš mnogo mogućnosti za sreću. Moj savet nije bio usmeren na to da te uplaši, već probudi. Ako si ga tako shvatila izuzetno i je žao zbog toga i izvinjavam ti se ovom prilikom. Algol ne nosi ništa pozitivno ali.....šta god dobila u horoskopu, poenta priče je da to ne moraš proživeti. Nadam se da će ti sada biti lakšePisac piše: ↑07 Sep 2021, 13:17Draga Anđela,Andjela Kostic piše: ↑06 Sep 2021, 14:22
Da draga moja u pravu si. Ali će Algol ovde samo dodati priču. OVde je priča mnogo dublja i počinje od nultog stepena znaka Škorpiona te se prvo on gleda, jer je prvi vladar Asc Mars vezan sa Venerom u konjunkciju. Ovo je priča ljubavi, koja govori o ljubavnim problemima naročito usled neusmerenih akcija (Mars u Ribama) partnera, njihovih nejasnih akcija (Mars u Ribama udara s leđa) ali i tvojeg odabira gde svakako sebi ne pomažeš tako što se preterano zaljubiš i odmah daš celu Dušu nekome (Venera u Ribama gleda sve kroz uzvišenu ljubav i romantiku). Šta nam govori Algol? tek dodatnu stvar. Da će biti jedan bitan ljubavni odnos (prvo se gleda nula Descendenta jer se uvek gleda kontra od kazaljke na satu, tako teče natal i tako teče naš život, od 1 do 12...)jer je ipak Bik na početku polja bitnih partnerskih odnosa a on opet nosi tvoju ljubav, jer je vladar Bika Venera u 5 ali opet u konjunkciji sa ovim Marsom. Dakle, momak lep na oko, markantan, magičan i zadovdljiv, po malo mističan (Venera trigon Pluton) ali neumesnih, neočekivanih akcija (kvadrat sa Uranom ima i Venera i Mars) na šta ti ne popuštaš jer ti si ipak Mars pa dolazi do sukoba. Dalje, on je i pomalo agresivan (ipak je to Venera konjunkcija Mars) makar u ophođenju. Čuvaj se. E sad, nemam aspekte vladara 7 sa Jupiterom i Saturnom koji vladaju potpisanim brakovima, pa je ovo bolja opcija za neku bitnu vezu bez sklapanja braka. Da bi bilo šta dalje istumačila trebaš pročitati celu mitologiju vezanu prvo za Perseja, a onda za Algol. Kraći naziv je - pomahnitala žena, glava Gorgone Meduze i naravno ima negativno značenje. Međutim, sada ovo trebaš prevesti na konkretan slučaj. Mitologija je nastala upravo zato što je opisivala neka dešavanja, naravno, tada su ljudi bili kao i danas skloni preterivanju i odatle "kameni pogled" i slično. Dakle, za one koji ne znaju o čemu se uopšte tu radi, Gorgonu je ubio Persej i to je navodno bilo veliko slavlje i čast. Međutim, u moderno vreme naravno, ljudi su se zapitali zašto bi neka žena pomahnitala i pretvorila se u zver? Prema teorijama Gorgona Meduza bila je silovana i maltretirana pre toga a greh koji je Persej uradio stigao je njegovog unuka Herkula mnogo godina kasnije. Obavezno pročitaj detaljno celu priču i dobro se zamisli analizirajući je. Zašto moraš patiti? Zašto da dozvoljavaš povređivanje od strane muškaraca koji te ne zaslužuju ma kako bili lepi, zgodni i privlačili te. Da li misliš da je ljubav to kad se zaljubiš u nekoga? Samo priču vezujem. Dakle, čak i da budeš povređena u prvom braku (do čega ne mora doći ako se budeš probudila i počneš praviti drugačije izbore što je naravno jako teško i zahteva puno snage i volje), drugi bi pokušaj (Severni čvor je novi početak, sve iznova ali na Algolu) mogao biti iz pogrešnih pobuda, da se pobegne od starih muka te je upravo ovo priča "odsecanja glave usled pogleda koji kameni sve oko sebe" što je Gorgona Meduza radila nakon što se transformisala u čudovište i nakon što je Persej ubio odsecajući joj glavu putem ogledala jer je nije smeo direktno pogledati. Dakle: opet se pojavljuje tip, sličan i moraš se čuvati muškaraca koji od tebe hoće korist na bilo koji način.
Hvala puno na ovom objašnjenjenju.Procitala sam ga više puta,malo se i uplasila. U dosadašnjem iskustvu sa muškarcima nisam nailazila na nikakav vid nasilja ni agresije, a ne bih to ni dozvolila, nikada. Znači Algol kao fiksna zvijezda ne može donijeti ništa pozitivno,osim toga i na južnom mjesečevom čvoru imam Saturna.![]()
. Poenta je okrenuti se drugom stranom. U tvom slučaju prezaljubljenost je problem, odatle sve počinje, ako ovo jeste tvoj horoskop i ako je naravno tačno vreme upisano. Osobe u koje se zaljubljuješ ne vidiš jasno a do momenta kad ih vidiš nastupa raskid, svađa ili prosto se sve završi samo od sebe. Takva je slika ovde i ono što astrolog može. Međutim, obzirom da si inteligentna koliko jesi, fokusiraj se na tip muškaraca koji ne plene od starta i biće ti mnogo lakše
Još jednom se zahvaljujem na pojašnjenju, ne mogu a da ne kažem da ste super i da Vas ovo prilikom pohvalim.
Vreme rođenja je tačno, e sad možda minut, dva ili tri prije ili poslije 1h. Ne znam koliko to može da promjeni natalnu kartu?
Veliki pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Uglavnom ne može puno promeniti natal minut ili dva razlike ali može "raštimati" predkcije. Puno hvala:)
Pozdrav Anđo,nije me bilo neko vreme.
Ako može kratka analiza horoskopa moga oca.
On je rodjen 29.09.1964. u 10:00 u Požegi. Vaga sa podznakom u Škorpiji. Ne bih ti ovo tražio da u zadnje vreme odnosi među nama nisu baš zahladneli kako jesu nažalost. On je veoma posesivna osoba (zbog škorpije u podznaku) i uz to je ekstremno nestrpljiv i tvrdoglav. Da se razumemo,naši odnosi su uvek bili promenljivi, kretali su se od velike prisnosti,pa do dubokog razočarenja. Ali poslednjih meseci su zaista na najnižem nivou. Kao da smo i ja i on otkrili da nismo na istoj talasnoj dužini i da stvar među nama nepovratno puca. Meni treba velika doza slobode i tolerancija na posesivnost mi je nula,a on je osoba koja je stalno u nekom napadačkom stavu i kao da traži sukob.
Možda je to i neka astrološka sudbina,možda je došlo vreme da krenem dalje. On je bukvalno čovek koji me je odgajio i uvek je imao zaštitnički stav prema meni,ali poslednjih meseci osećam da to više ne funkcioniše, tj.da do izražaja dolazi moja velika urođena potreba za slobodom i nezavisnošću.
Svaki savet je dobrodošao.
On je rodjen 29.09.1964. u 10:00 u Požegi. Vaga sa podznakom u Škorpiji. Ne bih ti ovo tražio da u zadnje vreme odnosi među nama nisu baš zahladneli kako jesu nažalost. On je veoma posesivna osoba (zbog škorpije u podznaku) i uz to je ekstremno nestrpljiv i tvrdoglav. Da se razumemo,naši odnosi su uvek bili promenljivi, kretali su se od velike prisnosti,pa do dubokog razočarenja. Ali poslednjih meseci su zaista na najnižem nivou. Kao da smo i ja i on otkrili da nismo na istoj talasnoj dužini i da stvar među nama nepovratno puca. Meni treba velika doza slobode i tolerancija na posesivnost mi je nula,a on je osoba koja je stalno u nekom napadačkom stavu i kao da traži sukob.
Možda je to i neka astrološka sudbina,možda je došlo vreme da krenem dalje. On je bukvalno čovek koji me je odgajio i uvek je imao zaštitnički stav prema meni,ali poslednjih meseci osećam da to više ne funkcioniše, tj.da do izražaja dolazi moja velika urođena potreba za slobodom i nezavisnošću.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Na moju veliku žalost Stefane, to ne mogu raditi. Otac može dobiti analizu njegovog horoskopa samo sam, jer je punoletan.Stefan piše: ↑12 Sep 2021, 23:01Pozdrav Anđo,nije me bilo neko vreme.
Međutim, savet ti mogu dati preko tvog horoskopa. Generacijska razlika među ljudima najčešće se manifestuje kao otvoreni ili pritvoreni sukob deteta sa roditeljom. Oni misle da sve najbolje znaju usled nagomilanog iskustva a mi mislimo da oni greše jer nas ne poznaju dovoljno. Obe strane su u pravu. Razlika je u tome što se stvet kakav poznajemo stalno menja. Oni nisu živeli u vreme ekrana, prenosa informacija u sekundi niti online poslova i to ne mogu razumeti. Takođe, ako dete želi biti nezavisno to je udar na roditelja misleći podsvesno da više ne može da ga zaštiti te se breca na njega ljuteći se što je tako. Svaka je Duša rođena sama i mora sama proći svoj put iako je potreba za skladnim odnosima uvek bila glavna okosnica svih priča. Pokušaj da ne pokazuješ pred njime toliku slobodu i nezavisnost. Ako ona nije uslovljena samo gestovima probaj lepo da mu objasniš. Tvoj se otac plaši samo za tvoj status. NIšta više nije u pitanju. Dosta je stabilan, ali vuče i konzervativnu crtu te nemoj gaziti po tome ma kako bio u pravu i imaćete bolji odnos
Hvala! Dosta si mi pomogla.