Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
zagreb1987

Re: Ljubav-brak

Poruka od zagreb1987 »

samo da napomenem, da sam musko, ne znam jesam li to spomenuo, pa mijenja li to situaciju? ili je citanje jednako?
Vanjushka

Re: Ljubav

Poruka od Vanjushka »

Draga Andjela, zanima me da li mi u natalnoj karti stoji neka ozbiljnija veza ili pak mozda brak? 25.09.1994. Pančevo, Srbija 06:00 :D
Ankka95

Poruka od Ankka95 »

Andjela Kostic piše:
12 Sep 2021, 14:41
Ankka95 piše:
10 Sep 2021, 21:36
Shvatila sam da Vam nisam napisala datum rođenja. Smetena skroz... :roll:
Ja sam Vas pitala za ljubav, jer raskidam sa dečkom...
26.09.1995. 6:45 Pančevo
što se menne tiče sve što se vidi iz baze natala odmah ja odgovaram odmah :) možete postavljati koliko god želite pitanja...
Ankka95WRIGC3.JPG
Draga, u ljubavi ti stoji mogućnost duže ali jako uznemirujuće veze, sa stalnim cimanjima. Ovaj će se momak vraćati i vi ćete se više puta miriti ali se za brak vidi nešto skroz drugo. Naime, ti ćeš se upoznati sa momkom - pravi pravcati muškarac, koji verovatno nosi uniformu ili je profesionalni sportista i to ćeš se super udati.
Hvala na odgovoru, što se tiče veze sve je tako. :| Nadam se da ću se uskoro i iskobeljati iz nje... 🍀
Zanima me još što se tiče karijere i finansija?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

zagreb1987 piše:
12 Sep 2021, 14:58
samo da napomenem, da sam musko, ne znam jesam li to spomenuo, pa mijenja li to situaciju? ili je citanje jednako?
Naravno da nije jednako. Slično jeste ali ne i jednako. Žena karijerista, radi iza leđa u ovom slučaju, ali bolje mogućnosti za brak kasnije. Inače, gledaj da izbegneš ambiciozne žene ako je to moguće.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vanjushka piše:
12 Sep 2021, 16:54
Draga Andjela, zanima me da li mi u natalnoj karti stoji neka ozbiljnija veza ili pak mozda brak? 25.09.1994. Pančevo, Srbija 06:00 :D
Draga, u svakoj se karti vidi potencijalni opis veze ili braka. Slobodna je volja čoveka šta i kako će raditi. Neki od nas se i "probude" i jednostavno iskoče iz svojih predodređenja po natalu. Viđala sam to mnogo puta. Dake. uvek se vidi opis braka, te potencijalnih mogućnosti, naročito iz godišnjih horoskopa.
VanjushkaWRIGC1A.JPG
VanjushkaWRIGC1A.JPG (40.6 KiB) Pregledano 1372 puta
U tvom slučaju vidi se pred kraj zabavljanja jedna duga veza, sa nekakvim povratnikom, stalno dolazi, stalno je mutno, stalno si nezadovoljna i tako u krug, dok ti ili on ne rešite da presečete. Pre te veze, iz polje okoline (Pančevo Beograd) tebi dolaze sve sami neodređeni ljudi, kako dođu tako odu, naravno ne zabavljaš se sa svima, ali što je bliže rođen mestu tvog rođenja to manje valja veza ili kontakt. Mesec u promenljivom znaku, Venera u znaku svoga pada. Dakle predodređenje za promenljive, nestabilne i veze sa pogrešnima. Šta se u ovom slučaju radi? Prvo se radi najpotencijalnija osoba iz horoskopa pa se onda rade predikcije perioda da se vidi kada bi se mogao pojaviti neko ko je kvalitetniji ali....ti najviše sama sa sobom moraš raditi. Prvo taksativno sebi navesti šta je ono što želiš od nekoga što će biti komplikovano samo po sebi, sama ćeš primetiti kako menjaš mišljenje iz dana u dan. Ipak, nađi pet fiksnih komponenti i ne odustaj od toga. Drugo, nikoga ne ganjaj. Hoće hoće neće neće. Venera u Škorpionu daje negativne ishode sa pogrešnim partnerima ma šta žena uradila. Ali ako se fokusiraš na sebe mnogo ćeš manje samopouzdanja i energije izgubiti. Treći mogući brak ili bitna veza može biti jako dobra
Kras

Poruka od Kras »

Pozdrav, molim vas recite mi zašto niko ne može da me voli, ne mogu više ove patnje. 14.01.1992. 14:30 Doboj
Prilozi
kras.jpg
kras.jpg (162.99 KiB) Pregledano 1369 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Kras piše:
13 Sep 2021, 18:14
-flsmbt.jpg
Tvoje vreme tek dolazi. Ti ćeš imati veliku ljubav ali moraš proći svoj put. Ne brini, samo izvlači pouke iz dosadašnjih iskustava i videćeš:) sve će doći na svoje. Asc na 29 uvek daje kritičnost i promenljivost
Kras

Poruka od Kras »

Tvoje vreme tek dolazi. Ti ćeš imati veliku ljubav ali moraš proći svoj put. Ne brini, samo izvlači pouke iz dosadašnjih iskustava i videćeš:) sve će doći na svoje. Asc na 29 uvek daje kritičnost i promenljivost
[/quote]
Kras

Poruka od Kras »

Hvala puno, nadam se da ce biti tako
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Kras piše:
13 Sep 2021, 22:36
Hvala puno, nadam se da ce biti tako
Tvoj je život koncipira preko kritičnog, 29 stepena. Svaki 29 stepen znaka na Asc nosi neku ekstremnost, u tvom slučaju promenljivost. Promenljivost je tolika da bi te, npr mogla odvesti i u daleko inostranstvo, sa malo truda u totalne životne promene. To je tako i napravljeno da bi se "probudila" da bi se promenila, da Duša napreduje. Kada neko ima ekstrem na Asc, to se smatra mitološki pristankom Duše da pre rođenja više napreduje u ovom životu, te je život pun promena, nekada opasnosti, naglosti i slično. Uči se na žalost samo na teškoćama i to ne važi samo za tebe nego za sve nas. Nisam ti mogla pisati juče na dugačko ali ovaj horoskop stvarno može svašta ispričati. Partnerski odnosi jako su ti bitni, jer kroz njih kanališeš svoju energiju, vladar Asc ti je u 7. Međutim, kakvi? Merkur je vladar pa govorimo da te mogu ispunjavati i odnosi sa prijateljima, rodbinom, braćom i sestrama bar u momentima kada nema kvalitetnog partnera. A odakle problem sa partnerima? Biće ga jedno vreme jer ti je Venera (ono što voliš i želiš) u znaku koji je sinonim za avanture. Stoga te startuju neozbiljni mladići ili mladići koji nisu iz istog mesta kao i ti. Moraš se fokusirati na sebe. Puna sedma kuća govori da lako sklapaš poznanstva i stupaš u kontakt sa ljudima i iskoristi to za javne poslove, poslove sa ljudima. Partnere trebaš birati mnogo drugačije na žalost i biće bolje
Pošalji Odgovor