Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Kras

Re: Ljubav

Poruka od Kras »

Pokušala sam da vas privatno kontaktiram, al ne snalazim se ovdje, treba da donesem jednu bitnu odluku i voljela bih da mi predikcije pogledate
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Sanja

Poruka od Sanja »

Pozdrav Anđelija, zanima me ljubav? Da li ću opstati sa sadašnjim partnerom - da li se nešto vidi po pitanju toga?
Pošto nam se u vezi javljaju česte razmirice u poslednjih nekoliko meseci..
Sanja

Poruka od Sanja »

Pozdrav Anđela, zanima me moje polje ljubavi? Da li se vidi nešto po pitanju moje sadašnje veze sa partnerom?
U poslednjih nekoliko meseci imamo česte raspravke.. :(

Zaboravila sam da ostavim podatke o sebi:

25.08.1996.
01:20 , Beograd - Savski venac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sanja piše:
15 Sep 2021, 14:10
Pozdrav Anđelija, zanima me ljubav? Da li ću opstati sa sadašnjim partnerom - da li se nešto vidi po pitanju toga?
Pošto nam se u vezi javljaju česte razmirice u poslednjih nekoliko meseci..
Draga Sanja,
Molim te pročitaj malo forum. Nemam vremena više svakom po naosob pisati iste stvari. Stvarno vam želim pomoći ali pomozite i vi meni. Hvala na razumevaju
Iva

Re: Ljubav-brak

Poruka od Iva »

Draga Andjela,
Rodjena sam 12 Jan 1996, 17:30h,Bitolj Makedonija i zanima me polje ljubavi kad i kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Iva piše:
18 Sep 2021, 22:06
Draga Andjela,
Rodjena sam 12 Jan 1996, 17:30h,Bitolj Makedonija i zanima me polje ljubavi kad i kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
IvaWRIGC3.JPG
IvaWRIGC3.JPG (38.71 KiB) Pregledano 1428 puta
Draga Iva,
potencijala za srećni brak u svakom horoskopu ima, u zavisnosti od toga koliko je neka osoba spremna da se menja, prilagođava. Kod tebe je mogućnost prvog braka promenljiva, zanimljiva interesantna, sa brzim i neočekivanim preokretima naročito zato što je partner totalno drugačiji od tebe. Ovde je potreban rad na sebi. Venera u Vodoliji u osmoj kući neće dati stabilnost naročito ako se pališ na izuzetno interesantne, zanimljive partnere....
dusanza1

Poruka od dusanza1 »

Postovani Andjela interesuje me da li mi stoji Brak I broj dece.Rodjen 25.03.1984 u 03:30 Zajecar
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

dusanza1 piše:
23 Sep 2021, 16:15
Postovani Andjela interesuje me da li mi stoji Brak I broj dece.Rodjen 25.03.1984 u 03:30 Zajecar
dusanza1WRIGC3.JPG
dusanza1WRIGC3.JPG (38.28 KiB) Pregledano 1413 puta
Dragi dusanza1,
svakom u horoskopu stoji opis mogućnosti potencijalnog braka ali broj dece nikako. To će zavisiti od mnogo faktora, želje obe strane ukoliko do braka dođe. Čak i kada su u pitanju neočekivane trudnoće ne završe se sve rođenjem deteta.
Tvoja sedma kuća pokazuje hladnoću, tj mogućnost kasnije ženidbe, a ženu pokazuje kao hladnu, zatvorenu te je utisak da ti neće biti prijatelj. U zavisnosti od dosadašnjeg ljubavnog života i iskustva vrlo je bitno znati da bi prva bitna veza mogla završiti raskidom ili razvodom. Posebno izbegavaj starije žene od sebe! Međutim, iz druge mogućnosti, druge bitne veze stoje bolje okolnosti. Dece jedno ili dvoje, ali kažem, to ne zavisi od tebe to je samo korak u nizu zajedničkih odlučivanja
Nene28

Poruka od Nene28 »

Poštovana,
da li povratak venere u natalu znači novi muškarac uvijek ili može biti neko iz prošlosti?
Pošalji Odgovor