Ljubav-brak
Re: Ljubav
Pokušala sam da vas privatno kontaktiram, al ne snalazim se ovdje, treba da donesem jednu bitnu odluku i voljela bih da mi predikcije pogledate
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Pozdrav Anđelija, zanima me ljubav? Da li ću opstati sa sadašnjim partnerom - da li se nešto vidi po pitanju toga?
Pošto nam se u vezi javljaju česte razmirice u poslednjih nekoliko meseci..
Pošto nam se u vezi javljaju česte razmirice u poslednjih nekoliko meseci..
Pozdrav Anđela, zanima me moje polje ljubavi? Da li se vidi nešto po pitanju moje sadašnje veze sa partnerom?
U poslednjih nekoliko meseci imamo česte raspravke..
Zaboravila sam da ostavim podatke o sebi:
25.08.1996.
01:20 , Beograd - Savski venac
U poslednjih nekoliko meseci imamo česte raspravke..
Zaboravila sam da ostavim podatke o sebi:
25.08.1996.
01:20 , Beograd - Savski venac
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Sanja,
Molim te pročitaj malo forum. Nemam vremena više svakom po naosob pisati iste stvari. Stvarno vam želim pomoći ali pomozite i vi meni. Hvala na razumevaju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Re: Ljubav-brak
Draga Andjela,
Rodjena sam 12 Jan 1996, 17:30h,Bitolj Makedonija i zanima me polje ljubavi kad i kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
Rodjena sam 12 Jan 1996, 17:30h,Bitolj Makedonija i zanima me polje ljubavi kad i kao i da li vidis potencijal za srecan brak?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Iva,
potencijala za srećni brak u svakom horoskopu ima, u zavisnosti od toga koliko je neka osoba spremna da se menja, prilagođava. Kod tebe je mogućnost prvog braka promenljiva, zanimljiva interesantna, sa brzim i neočekivanim preokretima naročito zato što je partner totalno drugačiji od tebe. Ovde je potreban rad na sebi. Venera u Vodoliji u osmoj kući neće dati stabilnost naročito ako se pališ na izuzetno interesantne, zanimljive partnere....
Postovani Andjela interesuje me da li mi stoji Brak I broj dece.Rodjen 25.03.1984 u 03:30 Zajecar
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi dusanza1,
svakom u horoskopu stoji opis mogućnosti potencijalnog braka ali broj dece nikako. To će zavisiti od mnogo faktora, želje obe strane ukoliko do braka dođe. Čak i kada su u pitanju neočekivane trudnoće ne završe se sve rođenjem deteta.
Tvoja sedma kuća pokazuje hladnoću, tj mogućnost kasnije ženidbe, a ženu pokazuje kao hladnu, zatvorenu te je utisak da ti neće biti prijatelj. U zavisnosti od dosadašnjeg ljubavnog života i iskustva vrlo je bitno znati da bi prva bitna veza mogla završiti raskidom ili razvodom. Posebno izbegavaj starije žene od sebe! Međutim, iz druge mogućnosti, druge bitne veze stoje bolje okolnosti. Dece jedno ili dvoje, ali kažem, to ne zavisi od tebe to je samo korak u nizu zajedničkih odlučivanja
Poštovana,
da li povratak venere u natalu znači novi muškarac uvijek ili može biti neko iz prošlosti?
da li povratak venere u natalu znači novi muškarac uvijek ili može biti neko iz prošlosti?