Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Nene28 piše:
28 Sep 2021, 15:44
Pozdrav. Interesuje me kada je upitanju horarna astrologija. Da li postoji neko vremensko ograničenje. Ja nisam postavila pitanjem
Ćao Nene28,
ne razumem tvoje pitanje baš najbolje ali ako je u pitanju horarna astrologija, to je astrologija postavljenog pitanja. Ograničenja nema i daje odgovor na pitanje. Međutim, vrlo je nesigurna za osnovno tumačenje bez ostalih prediktivnih tehnika počevši od baze natala.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nene28

Poruka od Nene28 »

Hvala Andjela na odgovoru. Nisam ogrsnicila vremenski a odgovor je bio negativan pa me zato interesovalo..
Nene28

Poruka od Nene28 »

Zanima me astrologija pa sam uzela da tumačim svoju natalnu kartu. Da li mjesec kvadrat venera u natalu znaci i los odnos sa majkom i generalno sa zenama iz porodice?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nene28 piše:
02 Okt 2021, 08:26
Zanima me astrologija pa sam uzela da tumačim svoju natalnu kartu. Da li mjesec kvadrat venera u natalu znaci i los odnos sa majkom i generalno sa zenama iz porodice?
Ne mora nužno značiti to. Potrebno je sagledati poziciju Meseca, poziciju Venere čime ove dve planete vladaju, kako se uklapaju sa drugim planetama. Mogu ti reći jedino ako mi pošalješ kartu ili podatke :)
Nene28

Poruka od Nene28 »

Mislim da kod mene radi sada taj aspekt 😂 28.12.1988. U 10:35
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nene28 piše:
03 Okt 2021, 11:35
Mislim da kod mene radi sada taj aspekt 😂 28.12.1988. U 10:35
Grad rođenja?
Nene28

Poruka od Nene28 »

Bijeljina, Republika Srpska
leptirica

Poruka od leptirica »

Pozdrav, Andjela🌺 Moj datum rodjenja je 01.10.1991 - 11.45h Pristina, pa me zanima ljubavni plan u narednom periodu, tacnije da li zaista postoje emocije od strane jednog decka koji mi se vec dugo udvara (04.01.1990. S.Palanka, vreme tacno ne znam) :roll: Hvala u svakom slucaju, forum je super😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nene28 piše:
04 Okt 2021, 11:06
Bijeljina, Republika Srpska
Nene28WRIGC7.JPG
Nene28WRIGC7.JPG (38.94 KiB) Pregledano 1091 put
Kvadrat Venere i Meseca ovde pravi orbis od 7 stepeni i ukazuje na problematiku svih vidova partnerskih odnosa nije ograničen na ljubav. Kako se Venera nalazi u 9. a Mesec u 6. kući više ukazuje na problematiku mogućeg drugog braka ili druge bitne veze ali generalno zbog pozicije Meseca u 6 na problematiku na radu, sa profesorima i slično kao i na problematiku moguće ljubavi na fakultetu. Takođe, kako Mesec vlada petom kućom normalna su razočaranja u ljubavi jer ti ideš srcem, želiš pravu ljubav što je u redu. Međutim, kada pratimo vladara 7. jasno nam je da ti možeš sklopiti dobar brak ili imati dobru partnersku vezu, naročito što ćeš imati sreće, jer Merkur, vladar 7 pravi trigon sa Jupiterom jačeg orbisa, orbisa 5 stepeni što je stepen ljubavnih veza. Tako da, pored razočaranja u ljubavi, tebi dolazi i mogućnost za pravi partnerski odnos. Problem će biti komunikacija svakako i tada (Merkur kvadrat Mars orbisa 3) ali to je samo znak da trebaš raditi na komunikaciji sa ljudima. MEsecu je ipak dispozitor Merkur a Veneri Jupiter i ovo ti je dobra rešena priča kasnije u životu, preko dispozicija. Ne ulazi samo u avanture na godišnjim odmorima (o tom razočaranju govori tvoja Venera) kao i u veze sa muškarcima koji su daleko, ne ulazi u veze na daljinu. Jupiter je ovde bitan, a on ti je trenutno retrogradni i ide kroz 12. Tek kada Jupiter krene kroz 1 imaš bolje uslove za vezivanje što će se desiti već od početka februara 2022. kada ti Jupiter pređe Severni mesečev čvor, a otvaranje ide kada pređe Ascendent koju nedelju kasnije. Uživaj, ovo je dobra priča na kraju :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

leptirica piše:
04 Okt 2021, 21:22
Pozdrav, Andjela🌺 Moj datum rodjenja je 01.10.1991 - 11.45h Pristina, pa me zanima ljubavni plan u narednom periodu, tacnije da li zaista postoje emocije od strane jednog decka koji mi se vec dugo udvara (04.01.1990. S.Palanka, vreme tacno ne znam) :roll: Hvala u svakom slucaju, forum je super😊
Draga, hvala na lepim rečima. Molim te pročitaj samo malo forum te preformuliši pitanje :) pozdrav i lep ti dan želim
Pošalji Odgovor