Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Nene28

Re: Astrologija

Poruka od Nene28 »

Baš tako. Sa tim da sam ja već u vezi nelih par mjeseci. Taj kvadrat venere i mjeseca kod mene u zivotu je dosta uticao na ne razumijevanje parnera, sukobe i prekidala sam veze kada nestane ljubav. Taj aspekt mi dosta utiče i na ne razumijevanje ženskog dijela porodicr i dosta prijatelja tj. Prijateljica kroz život su me baš povrijedile. Negdje sam pročitala da ovaj aspekt utiče i na to da mi se prijateljstva prekidaju kada se prijatelkice udaju i dobiju djecu i to mi se desilo. Jednostavno dodje do udaljavanja. Jako je interesantno kako jedan aspekt može na mnogo nacina da se manifestuje. Hvala ti na analizi 😍
Nene28

Poruka od Nene28 »

I da druga bitna veze je bila puna drame nerazumijevanja, tako da se to možda već i manifestovalo
leptirica

Poruka od leptirica »

Draga Andjela, mozes li mi reci nesto o ljubavnom planu u narednom periodu - datum rodjenja 1.10.1991. u 11.45h Pristina. :) Nadam se da je sada okej :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

leptirica piše:
05 Okt 2021, 17:37
Draga Andjela, mozes li mi reci nesto o ljubavnom planu u narednom periodu - datum rodjenja 1.10.1991. u 11.45h Pristina. :) Nadam se da je sada okej :)
Za bilo kakvu procenu perioda draga potrebno je da otvaram dosta prediktivnih tehnika što podrazumeva ozbiljnu konsultaciju:) Ovde radimo natalne predispozicije, jer je ono što mogu instant da vidim na žalost. Za procenu ljubavnog života radi se sijaset drugih tehnika.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vakilica

Poruka od Vakilica »

Pozdrav Andjela,da li biste mogli da mi protumacite mapo natalnu kartu,u oblasti ljubavi i posla,i narednom periodu?rodjena sam 14.05.1990. U Beogradu,u 09:30
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vakilica piše:
06 Okt 2021, 22:11
Pozdrav Andjela,da li biste mogli da mi protumacite mapo natalnu kartu,u oblasti ljubavi i posla,i narednom periodu?rodjena sam 14.05.1990. U Beogradu,u 09:30
Vakilica ,
molim te pročitaj malo forum. Odgovore za naredni period možeš dobiti samo kroz više prediktivnih tehnika što zahteva ozbiljne konsultacije....
Vakilica

Poruka od Vakilica »

Aha,okej ,jel moze onda uopsteno,konkretno za posao?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vakilica piše:
07 Okt 2021, 12:12
Aha,okej ,jel moze onda uopsteno,konkretno za posao?
VakilicaWRIGC1.JPG
VakilicaWRIGC1.JPG (40.44 KiB) Pregledano 1436 puta
Skicanje lične imovine ovde odlično stoji. Generalno, najveća je mogućnost sticanja preko uglednih prijatelja, putem protežiranosti od strane njih, ili naravno prijatelja nekih autoriteta (očevi prijatelji npr). Posao koji se radi međutim može biti sklon riziku te nagli prekidi nisu neuobičajeni. Sredina karijere je jako komplikovana sa mnoštvom promena. Vrhunac karijere vezan za inostrasntvo, naročito moguća Nemačka
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

Pozdrav svima. :) Pisala sam ovde negde krajem prošle, početkom ove godine sa nadom i da se uključim aktivnije na forum kada malo proširim znanje. To se nažalost u međuvremenu nije desilo, ali ja ću ipak pokušati malo da tumačim iz razonode (samo i nažalost). Čisto da vidim da li sam bar osnove savladala. :) Andjela je tumačila za posao, ja ću onda da pokušam za ljubav. Ukratko i uopšteno, pa da vidim hoću li šta pogoditi. 7. kuća počinje u znaku Jarca, a Saturn leži na samom DC-u. Nastavlja se u znak Vodolije. U samoj kući je smešten SN. Sunce se nalazi u 11. kući (valjda se tumači za muža :mrgreen: ). Vladar 7. otišao u 6. kuću i u svom je znaku. Muž stariji, ozbiljan, okrenut materijalnom i sticanju, ulazi se u brak u kasnijim godinama, možda ga upoznaje na poslu ili preko poslovnih saradnika. Možda je veliki gurman i uvek je okružen prijateljima (Sunce u znaku Bika u 11. , najverovatnije lupam). Ulazi u brak proračunato i hladne glave. Pošto se kuća nastavlja u znaku Vodolije kako vreme prolazi odnos postaje nestabilan i postoji mogućnost razvoda? Ja ne znam da gledam aspekte i to se vidi. :mrgreen: Samo one ispisane na Astrodienst-u. 5. kuća u znaku Škorpije, Mars u 9. kući u znaku Riba. Tajanstveni, strastveni, možda ljubomorni momci, iz inostranstva ili ih upoznaje na fakultetu recimo. Možda malo sanjari ili nestalne prirode jer je dispozitor Neptun. Ili ih možda ne vidi jasno i idealizuje ih? Jesam li nešto pogodila? :oops:
Natalija

Poruka od Natalija »

Zdravo draga Andjela,

Svaka cast na ideji za forum,bas sam se odusevila kad sam ga otkrila! Mislim da je ovo sjajno mesto da se uci o astrologiji,jer ih nema tako puno javno dostupnih :)

Ja sam se zadnjih godinu-dve jako zainteresovala za astrologiju,izmedju ostalog i jer prolazim kroz dosta tezak period u zivotu (najvise psihicki), sto verujem da je donekle vezano za Sade sati i Saturnov povratak (u isto vreme,veselo :mrgreen: ) E sad, mene zanima ako bi mogla da bacis pogled na natalnu, ja vec znam da imam neke teze aspekte (mars u 12,konjukcija meseca i saturna),pa me zanima kako ti to vidis? Da li vidis nesto pozitivno u celoj prici,npr kako mi je ljubav postavljena,brak,deca? Ne mislim na predikcije kada ce biti,nego kakva sam ja po tom pitanju.
Zanima me zasto imam te neke teze aspekte,nekad mi se cini da nisu moji nego da sam ih nekako nasledila,kao da je neka karma u pitanju? I kako to najbolje da resim?
Izvini sto sam se raspisala,znacilo bi mi puno ako bi mogla da bacis pogled :)

Moji podaci: 29.mart 1992, 06:22 ujutru, Beograd
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&;

Hvala puno i veliki pozdraaav! :)
Pošalji Odgovor