Pozdrav.
Molio bih gospođu Andjelu, ako ima vremena, da mi pogleda polje ljubavi uopćeno, ako može i braka (ako ne, nema veze, nemam namjeru se još ženiti) Muškarac sam. Moji podatci su 5.9.1996., Slavonski brod, Hrvatska, 5:10 ujutro.
Hvala
Dragi DOLFIE,
prvo hvala ti što si se predstavio, tj rekao da si muško jer bih ti sve napisala kao da si žensko Idemo redom: polje ljubavi ovde je dosta komplikovano pa ćeš kroz život doživljavati i da ti odbijaš ili budeš odbijen po pitanju ljubavi. Međutim, veća je stvar osnova toga dešavanja što je u suštini ovaj 29 stepen Lava na Ascendentu sa Suncem u Devici u prvoj kući. Sunce je samosvest a ovde je ona stavljena u kvadrat sa emocijama koje su nestabilne i nesigurne (Mesec je u znaku Blizanaca koji je promenljiv). Ovo znači da ti sam prvo ne znaš tačno da definišeš šta je ono što ti se sviđa, jer sam ukus dosta je sklon promenljivosti a onda se ovde vuče jedna crta velike nesigurnosti u sebe i emocije. ELem, postoji mogućnost npr da nikada nisi ostvario ozbiljnu vezu do sada. U periodu oko 29. promenićeš se. Samo izbegavaj žene koje ne znaju šta hoće, zamajane ili otkačene. Veruj mi to ti ne treba jer će ti povrediti emocije. Ono što ti voliš je domaćinska osoba, materinski tip devojke, što ćeš ukapirati mnogo kasnije nakon neprijatnosti u koje možeš ući sa lujkama. Prvi brak sklon problemu ili da se uopšte ne sklopi. Ovo je dosta komplikovano i trebalo bi takođe detaljno da se uradi. Ali recimo da bi se mogao oženiti negde oko 38. godine. U 27 možeš očekivati veću ljubavnu neprijatnost...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala Andjela još jednom, kao što rekoh sve je točno, ali bih imao još jedno pitanje. Kada kažete da će se nešto desiti u 27. godini, da li mislite kada navršim 26 (jer tada ulazim u 27. godinu života) ili kad navršim baš 27?
Da. to znači oko te godine na žalost. Direkcija je metoda koja priča priču, ali na žalost ne može reći hoće li to biti u 26. 27 ili 28. godini života....za to je potrebno dodatno gledanje, tj otvaranje suptilnijih tehnika. Direkcija služi samo kao orijentir...
Draga ti si već trebala ući u vezu u prošloj godini...ne znam šta se desilo. Ti si Devica na Asc kod tebe rade tranziti. Nadaj se pomaku u periodu kraja treće nedelje decembra kada i Jupiter i Saturn pređu na nula Vodolije. To je zato što će se tada u okviru tvoje pete kuće početi naglo stvari da dešavaju. Sada teško, jer ti Saturn nije retrogradni natalno, dakle nosi ti vraćanje odlaganje i čekanje...nije isključeno da će se desiti i ranije usled pozicije solara, ali to će biti ipak samo priprema za neku vezu
Hvala puno pre svega na brzom odgovoru, zahvalna sam što dobar astrolog kao ti moze da mi da odgovor.
Ja sam kada sam se preselila u Crnu Goru u septembru zapravo počela da vidjam sa mladjim dečkom, ali to nije bilo ništa ozbiljno, I do skoro je to trajalo, mislim da je tada tranz Saturn stao na Marsa.. On nije spreman za vezivanje, a ja hoću nešto konkretno i ukratko je to razlog razilaska. I dalje smo u kontaktu..
Pozdrav Andjela!
Interesuje me kad mi je povoljno za drugi brak? Trenutno sam krenula sa dopisivanjem momkom koji je malo stariji od mene. Da li postoji mogucnost ulazka u vezu? Hvala i pozdrav
Pozdrav Andjela!
Interesuje me kad mi je povoljno za drugi brak? Trenutno sam krenula sa dopisivanjem momkom koji je malo stariji od mene. Da li postoji mogucnost ulazka u vezu? Hvala i pozdrav
draga, postoji mogućnost ulaska u vezu sa starijim muškarcem ali će ta veza, bar sudeći po tvom natalu biti po tvoj ego i tebe neprijatna. Za drugi brak stoji ti mlađi muškarac. Ne znam kada je povoljno jer za to je potrebno odraditi minimalo godišnji horoskop...