Poštovana Anđela,
Interesuje me koliko dece ću imati,ako to može da se vidi,hvala?
Rodjena sam 07.01.1986. u 18:10 u Prizrenu
SparkleWRIGC8.JPG (38.58 KiB) Pregledano 3840 puta
Broj dece zavisće samo od dogovora roditelja, pod uslovom da su ispunjeni tehnički uslovi (da su roditelji zdravi i plodni tj da nemaju nikakve poteškoće). U karti se vidi samo verovatnoća za decu, odnosno potencijali i opšti opisi, a detaljniji će zavisiti od same dece tj njihovih horoskopa
U tvom konkretnom slučaju, moguće je više dece ali kako stoji Merkur a u zavisnosti od drugih okolnosti možda budeš ostala i na jednom detetu. Ipak, kod tebe je baš naglašena peta kuća pa će broj dece zavisiti samo od okolnosti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela, najpre sve pohvale za ovaj forum.
Molim Vas za tamacenje u vezi sa ostvarivanjem potomstva, s obzirom na neuspeli pokusaj vto i trenutno pripreme za drugi.
14.10.1987., vreme 23 i 30, Sabac.
Draga Andjela, najpre sve pohvale za ovaj forum.
Molim Vas za tamacenje u vezi sa ostvarivanjem potomstva, s obzirom na neuspeli pokusaj vto i trenutno pripreme za drugi.
14.10.1987., vreme 23 i 30, Sabac.
VijuvijuWRIGC4.JPG (40 KiB) Pregledano 3806 puta
U ovom slučaju se vide mogući natalni problemi sa potomstvom. Naime, vrh pete kuće što je odraz žive dece kreće na rizičnom stepenu znaka Škopriona ali je ipak vladar Mars u znaku Vage što je mnoštvo. U uklještenom znaku vidi se konjunkcija Urana i Saturna što jesu teškoće, ali su i Uran i Saturn dobro pozicionirani sa MErkurom, esencijalnim signifikatorom dece. Kako se ova konjunkcija nalazi u Strelcu, upravo moderna tehnika i tehnologija može doneti rezultat, naročito što je vrh osme kuće što je trudnoća u znaku Vodolije (Uran i Saturn vladaju Vodolijom). Problem je i Mesec koji se nalazi u krajnjoj dvanaestoj kući ali je opet jak jer je u znaku svoga sedišta. Ovde je materinstvo moguće upravo sredstvima modernih tehnologija. Međutim, moraš pročitati sve o VTO. Ja ne znam koliko si upoznata sa postotkom uspešnosti VTO ali mislim da ljudi smatraju da je to veliki postotak a nije. Takođe, trebalo bi da potražiš više mišljenja jer podvrgavanje VTO bez prethodnih detaljnih analiza uglavnom vodi u neuspeh.
Potrebno je takođe da odeš van zemlje i svoj slučaj izneseš nekoj drugoj klinici. OVde je materinstvo moguće ali nakon peripetija. Želim ti uspeh i da se što pre ostvariš kao majka
Pozdrav
Rodjena sam 25 juna 1997 17:20 banja luka. Na internetu sam radila svoju natalnu kartu i vidjela da imam saturna u 5 kuci pise da to nije dobro za djecu. Ako mozete detaljnije da mi objasnite bila bih zahvalna.
Pozdrav
Rodjena sam 25 juna 1997 17:20 banja luka. Na internetu sam radila svoju natalnu kartu i vidjela da imam saturna u 5 kuci pise da to nije dobro za djecu. Ako mozete detaljnije da mi objasnite bila bih zahvalna.
Andja001WRIGC1.JPG (41.5 KiB) Pregledano 3788 puta
Draga moja,
postoji gomila stvari i procena da bi se utvrdilo materinstvo na pravi način. Saturn u petoj kući može govoriti o svemu i svačemu, npr o ozbiljnoj i dugoj dosadnoj vezi bez ljubavi pa do npr deteta koje je karakterno različito pa je teško u kontaktu sa njim. Za materinstvo se gleda i pozicija drugih planeta Mesec Merkur kao i svi potencijalni vrhovi kuća. Dođemo do Meseca u Ribama u trigonu sa Suncem u Raku u konjunkciji upravo sa ovim Merkurom i odmah zaključimo da od potencijalnog steriliteta nema ništa, sem ako sama nisi pretrpela neku fizičku povredu koja bi tako nešto uslovila