Selidbe
Re: Selidbe
Draga Andjela,
Kao sto gledam po forumu svi zele da se isele, a ja intenzivno razmisljam da se vratim, I to me muci vec mjesecima, a odluku moram donijeti vrlo brzo, do maja iduce godine. Moje pitanje je, gdje bi nam bilo bolje, u Americi (suprug Amerikanac) ili u Rijeci odakle sam. Sin isto rodjen u Americi, Ali vec je proputovao dosta iako jos nije krenuo u skolu. Vecinu zivota zivim u inozemstvu. Moj datum rodjenja je 21.11.1975. Rijeka, HR u 10.35.
Kao sto gledam po forumu svi zele da se isele, a ja intenzivno razmisljam da se vratim, I to me muci vec mjesecima, a odluku moram donijeti vrlo brzo, do maja iduce godine. Moje pitanje je, gdje bi nam bilo bolje, u Americi (suprug Amerikanac) ili u Rijeci odakle sam. Sin isto rodjen u Americi, Ali vec je proputovao dosta iako jos nije krenuo u skolu. Vecinu zivota zivim u inozemstvu. Moj datum rodjenja je 21.11.1975. Rijeka, HR u 10.35.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Natasa21,Natasa21 piše: ↑17 Nov 2021, 22:17Draga Andjela,
u ovom slučaju vrlo je nezahvalno dati odgovor na tvoje pitanje, jer se sada više ne radi samo o tvom, već i o detetovom i muževom preseljenju u Hrvatsku. ALi uzmimo u obzir da samo tebe posmatramo kao jedinku koja ne ovisi ni o kome. Hrvatska je tradicionalno označena znakom Device ali i Merkurom. Obziorm na to da Devicom počinje vrh tvoje osme kuće jasno je da si imala transformativni period u Hrvatskoj. Ovom doprinosi i pozicija tvoje četvret kuće što je prikaz Hrvatske i Rijeke gde si rođena koji pokazuje probleme u primarnoj kući i gradu rođenja ali samo pre preseljenja. Ono što je vrlo karakteristično jeste da je Rijeka dobila naziv od reči rijeka-reka, a reke obično signifikuje znak Škorpiona, ovde će stvari i laicima postati jasne. Naime, tebi je mnogo bolje i prosto ti je svo usmerenje naročito u ovom delu života usmereno na preseljenje u matičnu državu (Merkur u Škoprionu, na Zenitu, tu je i Sunce i Severni čvor ali i Uran) i ja ne mogu reći da ti sada ne bi bilo bolje u Rijeci. Da bilo bi ti verovatno mnogo bolje nego tamo u Americi. Odselila si se po ovome na brzaka, naglo, ili zbog neke krajnje kritične situacije koju si trebala imati pre preseljenja (Venera u osam, konj Pluton) te ogromnog razočaranja. Samo, trebalo je da se iseliš bliže, u Evropu negde u francusko govorno područje. Ako gledamo polje dalekog inostranstva jasno je da nam ovim poljem kod tebe vlada Saturn te je iseljenje bilo zaista zbog boljeg statusa ali da se i u inostranstvu trpe veći stersovi (kvadrat na Urana). Znakom Blizanaca je određena Amerika a tebi je na vrhu pete kuće te si ti volela Ameriku jer je tu i Mesec.
Ono što bih ti ja iskreno rekla jeste: trebać naći duboko u Duši smiraj. Nema veze sa preseljenjem jer obe teritorije u tvom slučaju mogu biti i dobre i loše. Bilo bi ti sada bolje u Rijeci ali je pitanje muža i deteta jer se tu tek otvaraju horoskopi pa se gleda pojedinačno. Nadam se da sam ti pomogla, sve ti najbolje želim
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela, hvala puno na odgovoru, medjutim vidim da ste pogrijesili sat rodjenja. Naime nije 11.35 vec 10.35, to prilicno mijenja poziciju planeta u kucama, jer ja nemam planete u 2, 5 I 8 kuci. Pretpostavljam da to mijenja neke stvari… ?! I da u pravu ste u igri je vise ljudi, i detaljnija analiza svih nas bi bila potrebna, ali to bih radije preko privatne poruke, jer pretpostavljam da radite I takve analize. Ovo je samo za mene 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Nataša21,Natasa21 piše: ↑18 Nov 2021, 17:46Draga Andjela, hvala puno na odgovoru, medjutim vidim da ste pogrijesili sat rodjenja. Naime nije 11.35 vec 10.35, to prilicno mijenja poziciju planeta u kucama, jer ja nemam planete u 2, 5 I 8 kuci. Pretpostavljam da to mijenja neke stvari… ?! I da u pravu ste u igri je vise ljudi, i detaljnija analiza svih nas bi bila potrebna, ali to bih radije preko privatne poruke, jer pretpostavljam da radite I takve analize. Ovo je samo za mene![]()
menja ali ne naročito. Sada ću od početka i izvini na greški. U ovom slučaju je zemlja porekla bila problematična zbog pozicije Južnog mesečevog čvora pa ti se u Hrvatskoj pre odlaska nije dalo da se ostvariš i iskažeš kako treba. Međutim, Venera koja je vladar polja života u zemlji isto vlada i poljem inostranstva, te promena nije mogla dati očekivane rezultate (prelazak u Ameriku je velika transformativna promena ali sa pozicijom konjunkcije vladara Venere i Plutona opet imamo napetosti. I dalje ostaje mogućnost da treću trećinu karijere provedeš u Rijeci i opet je to za tebe bolja mogućnost. Takođe i ostaje da moraš naći mir u duši, staviti pozitivno i negativno na papir jer ti je natalni Mesec u horoskopskom znaku Blizanaca gde je sklonost emotivnih promena velika. Ipak, po pitanju statusa, u ovom slučaju stvari bi u Rijeci malo više mogle ići u tvoju korist (npr nalazak boljeg posla vremenom te i neko bitno radno mesto...). Mnogo prijatelja među strancima imaš. Svakako, gde god da živiš zadnji deo karijere će ti biti najbolji ali uz veliki rad i odricanje. Mogućnost da radiš posao koji si radila u sredini karijere. Ja jesam za to da se vratiš, jer mislim da je ovo dobra pozicija za tako nešto, što nisam baš sigurna za muža...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Takođe, svi trebate znati da inostranstvo nije baš uvek i za sve najbolja opcija. Nekada se dešava da osoba ode u gore uslove i pod gorim okolnostima nego u matičnoj državi. Bitno je zato da se edukujete, nađete svoje mesto u zajednici pa bilo da je to zemlja ili inostranstvo. Neko ode u inostranstvo bude mu deset puta bolje takođe. Pravila nema
Nema problemaAndjela Kostic piše: ↑19 Nov 2021, 08:43Nataša21,Natasa21 piše: ↑18 Nov 2021, 17:46Draga Andjela, hvala puno na odgovoru, medjutim vidim da ste pogrijesili sat rodjenja. Naime nije 11.35 vec 10.35, to prilicno mijenja poziciju planeta u kucama, jer ja nemam planete u 2, 5 I 8 kuci. Pretpostavljam da to mijenja neke stvari… ?! I da u pravu ste u igri je vise ljudi, i detaljnija analiza svih nas bi bila potrebna, ali to bih radije preko privatne poruke, jer pretpostavljam da radite I takve analize. Ovo je samo za mene![]()
menja ali ne naročito. Sada ću od početka i izvini na greški.
Natasa21WRIGC3.JPG
U ovom slučaju je zemlja porekla bila problematična zbog pozicije Južnog mesečevog čvora pa ti se u Hrvatskoj pre odlaska nije dalo da se ostvariš i iskažeš kako treba. Međutim, Venera koja je vladar polja života u zemlji isto vlada i poljem inostranstva, te promena nije mogla dati očekivane rezultate (prelazak u Ameriku je velika transformativna promena ali sa pozicijom konjunkcije vladara Venere i Plutona opet imamo napetosti. I dalje ostaje mogućnost da treću trećinu karijere provedeš u Rijeci i opet je to za tebe bolja mogućnost. Takođe i ostaje da moraš naći mir u duši, staviti pozitivno i negativno na papir jer ti je natalni Mesec u horoskopskom znaku Blizanaca gde je sklonost emotivnih promena velika. Ipak, po pitanju statusa, u ovom slučaju stvari bi u Rijeci malo više mogle ići u tvoju korist (npr nalazak boljeg posla vremenom te i neko bitno radno mesto...). Mnogo prijatelja među strancima imaš. Svakako, gde god da živiš zadnji deo karijere će ti biti najbolji ali uz veliki rad i odricanje. Mogućnost da radiš posao koji si radila u sredini karijere. Ja jesam za to da se vratiš, jer mislim da je ovo dobra pozicija za tako nešto, što nisam baš sigurna za muža...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne mogu gledati muža, jer muž ne pita. Sve što si napisala stoji. Ja sam dala sve od sebe ovako koliko sam mogla i da, na to sam mislila kad sam rekla da moraš naći mir u duši
Koja su najljepša mjesta za život, Istočno gledano ?
Andjela, koje natalno polje se gleda za države, ili se gleda položaj Merkura u znaku? Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
za pogodno inostranstvo prati se deveta i dvanaesta kuća, ali se obavezno gleda i pozicija četvrte. Ako je vladar 4 bolje pozicioniran nego vladar 9 ili 12, prima bolje aspekte, zaključujemo da je osobi bolje u mestu rođenja. Ako je deveta kuća "jača" zaključujemo da je osobi bolje u inostranstvu. Ako je pak dvanaesta kuća jača tu se prvo vrši procena na šta se odnosi ta 12ta kuća, da li na psihu i unutrašnje JA ili na daleko inostranstvo pa se tek onda pravi procena. Prema planetama u devetoj, dvanaestoj kući, njihovim vladarima i dispozitorima gleda se signifikacija države