Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Tihana1611 piše:
01 Dec 2021, 09:52
Anđela, kako se u astrologiji objašnjavaju situacije u kojima horoskop jednostavno ne radi? Evo par postova prije, članici je muž prikazan kroz saturna, a uopće nije stariji. Šta se tu točno desi? Može li se možda primijeniti druga simbolika, npr ozbiljniji partner?
tu se desi ili da vreme nije zapisano dobro, ili da je Saturn opis mlađeg ali teškog ili partnera koji izgleda starije za svoje godine, koji je nečim opterećen. Ako nije stariji ne znači da nije opisan kroz Saturna. Ja sam se uhvatila za to da je trebao biti stariji jer sam taj natal pogledala prekratko usled nedostatka vremena na žalost, ovde su samo kratki odgovori. Da sam se više zadubila videla bih verovatno šta je, ali pod uslovom da joj je vreme tačno upisano. Međutim, ima oko 10% ljudi koji poprime planetarnu rezonanciju u utrobi (dobiju natal pre rođenja) i slično i prosto na njih ne deluje ni malo njihov natal. Većina ljudi dobije natal koji deluje ali generalno ne deluje 100% u svakoj kući sve sve sve ne daje baš tako. Da je tako astrologija bi bila sredstvo proricanja sudbine. Zaključak: karta na nas deluje od 0 do 90% u zavisnosti od same pozicija planeta, energija od kojih smo sastavljeni (vazduh najmanje, voda najviše pod dejstvom sudbine) i slično
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

upitnikkojiodgovara piše:
01 Dec 2021, 20:19

Istini za volju, moj partner (posto je moj primer bio u pitanju) je 8 godina stariji. Mozda nije previse, ali jeste malo stariji ;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
02 Dec 2021, 08:22
upitnikkojiodgovara piše:
01 Dec 2021, 20:19

Istini za volju, moj partner (posto je moj primer bio u pitanju) je 8 godina stariji. Mozda nije previse, ali jeste malo stariji ;)
Hvala draga na povratnoj informaciji. Jako mi značite vi koji ste tu da možemo pričati stvarno. Ovo "molim vas" i "hvala" me dosta smorilo pravo da vam kažem obema :)
Saturn je stariji partner uobičajeno od 6 do 12g. ali opet ne mora da znači. Saturnom se nekad opisuje neka teška osoba, niti je uvek muž opisan Saturnom ako je dosta stariji. Nekad bude opisan i Suncem i Jupiterom, svakako neće biti opisan Merkurom ili Venerom sem ako ove planete ili neke druge nisu u "starom" znaku što je opet Jarac :)
Malina 1108

Poruka od Malina 1108 »

Draga Andjela, hvala na odgovoru koji sam dobila od Vas, puno mi znaci.
Htela bih Vas pitati u vezi svog zdravlja, buduci da sada imam obostranu upalu pluca, interesuje me moje zdravlje u buducnosti i hocu li imati decu u buducnosti jer sam imala problema sa hormonima I policisticnim jajnicima? Hoce li se to srediti u buducnosti? Srdacan pozdrav i unapred hvala
Jos jednom ostavljam svoje podatke: 11.08.1991., Leskovac, 00:05h
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malina 1108 piše:
02 Dec 2021, 17:01
Draga Andjela, hvala na odgovoru koji sam dobila od Vas, puno mi znaci.
Htela bih Vas pitati u vezi svog zdravlja, buduci da sada imam obostranu upalu pluca, interesuje me moje zdravlje u buducnosti i hocu li imati decu u buducnosti jer sam imala problema sa hormonima I policisticnim jajnicima? Hoce li se to srediti u buducnosti? Srdacan pozdrav i unapred hvala
Jos jednom ostavljam svoje podatke: 11.08.1991., Leskovac, 00:05h
Draga,
objasnila sam već da naročito "budućnosti" uvek budu vezane za izgradu godišnjih ili tromesečnih horoskopa i da je nemoguće gledati tako što kroz natal. Obostrana upala pluća zavisi ne samo od osetljivosti po medicinskoj astrologiji što i može reći astrologija do toga da te npr neki virus napadne što astrologija tek ne može videti. Projekcija za decu se takođe vidi ali nikako hoćeš li imati dece u budućnosti jer to zavisi od više stvari. Pročitaj molim te forum malo
JecaLuka

Poruka od JecaLuka »

Postovana,
Dete mi je rodjeno 12.09.2018. 20:26 Beograd
Neko mi je rekao da u nekom aspektu stoji velika, totalna regeneracija, da to ima veoma malo ljudi...i da krece sledece godine.
Da li to isto vidite? Koji su to aspekti, citala bih malo o tome
Hvala najlepse
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JecaLuka piše:
03 Dec 2021, 12:21
Postovana,
Dete mi je rodjeno 12.09.2018. 20:26 Beograd
Neko mi je rekao da u nekom aspektu stoji velika, totalna regeneracija, da to ima veoma malo ljudi...i da krece sledece godine.
Da li to isto vidite? Koji su to aspekti, citala bih malo o tome
Hvala najlepse
Regeneracija?
Astrološka etika zabranjuje gledanje medicinske astrologije i interpretiranje maloletnog deteta majci. Majci se može reći kakav će odnos imati sa detetom, gde da ga usmerava i to je to na žalost. Mene više interesuje šta se dešava sa detetom i zašto je bitno da se regeneriše?
JecaLuka

Poruka od JecaLuka »

Blizanac koji kasni za bratom..medicinske analize ne otkrivaju problem.
Malo sam gledala na netu koji je aspekt za ozdravljenje, pa rekoh da pitam vas. Ako ne radite medicinsku astrologiju izvinite nisam lepo ispratila.
wall-den

Poruka od wall-den »

Rođena sam 3.12. 1968. u 11.40h (Zagreb) - i pomrčina Mjeseca 19.11. bila je 2 stepena od mog natalnog Mjeseca, dok je pomrčina Sunca danas (4.12.) samo 1 stepen od mog natalnog Sunca. Sunce mi je na MC-u i u konjukciji s Merkurom - te vlada 7.kućom. Nekako i sama vidim da će očito biti nekog bitnog utjecaja ovih pomrčina, vjerojatno najviše na partnerski odnos (trenutno smo u prekidu 3 mjeseca, a zajedno smo 20 godina). Još vidim i konjukciju Venere na moju natalnu Veneru te skoru konjukciju tranzitne Venere i tranzitnog Plutona - sve blizu moje natalne i u egz.trigonu na natalni Mjesec...
Ali kako da sve to protumačim? Trenutno se ništa ne dešava, a toliko aspekata i događaja na nebu.... ?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JecaLuka piše:
03 Dec 2021, 14:21
Blozanac koji kasni za bratom..medicinske analize ne otkrivaju problem.
Malo sam gledala na netu koji je aspekt za ozdravljenje, pa rekoh da pitam vas. Ako ne radite medicinsku astrologiju izvinite nisam lepo ispratila.
Gubljenje kiseonika u utrobi ili pri porođaju se na žalost ne može pratiti kroz astrologiju. To ko kaže drugačije preuveličava. Postoji mogućnost da je neka loša fiksna zvezda baš na vrhu kuće, ali to su stvari koje imaju manje od jedan procenat mogućnosti. Naravno da radim medicinsku astrologiju ali ona govori o slabostima organizma i potencijalima za osetljivije periode organizma nikako o regeneraciji...
Pošalji Odgovor