ne razumem...svako ima svoje pogodnije ili manje pogodno mesto. Za svako mesto pravi se posebna procena
Selidbe
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Selidbe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Kako to,,,ako je Istočno u znaku Vage....
AAAAali je Kina ili Dubai, Hrvatska
AAAAali je Kina ili Dubai, Hrvatska
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Hrvatska je bliže inostranstvo a Dubai i Kina dalje....prema tome se i gleda
Imala sam dilemu, jer recimo moja 9 započinje Škorpijom...a u biti je cijela u Vagi....Andjela Kostic piše: ↑27 Dec 2021, 13:20Hrvatska je bliže inostranstvo a Dubai i Kina dalje....prema tome se i gleda
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Gledaš gde se nalazi Mars, pa gde Pluton, obavezno i gde se nalazi VeneraLina piše: ↑27 Dec 2021, 15:10Imala sam dilemu, jer recimo moja 9 započinje Škorpijom...a u biti je cijela u Vagi....Andjela Kostic piše: ↑27 Dec 2021, 13:20Hrvatska je bliže inostranstvo a Dubai i Kina dalje....prema tome se i gleda
Oba momka u Vagi u 9.......Venera u 3 OvanAndjela Kostic piše: ↑29 Dec 2021, 07:19Gledaš gde se nalazi Mars, pa gde Pluton, obavezno i gde se nalazi VeneraLina piše: ↑27 Dec 2021, 15:10Imala sam dilemu, jer recimo moja 9 započinje Škorpijom...a u biti je cijela u Vagi....Andjela Kostic piše: ↑27 Dec 2021, 13:20
Hrvatska je bliže inostranstvo a Dubai i Kina dalje....prema tome se i gleda
Andjela, hvala, kod mene je oboje, unutarnje promjene, ali vezane za kretanja, pomjeranja.Andjela Kostic piše: ↑23 Dec 2021, 17:43za pogodno inostranstvo prati se deveta i dvanaesta kuća, ali se obavezno gleda i pozicija četvrte. Ako je vladar 4 bolje pozicioniran nego vladar 9 ili 12, prima bolje aspekte, zaključujemo da je osobi bolje u mestu rođenja. Ako je deveta kuća "jača" zaključujemo da je osobi bolje u inostranstvu. Ako je pak dvanaesta kuća jača tu se prvo vrši procena na šta se odnosi ta 12ta kuća, da li na psihu i unutrašnje JA ili na daleko inostranstvo pa se tek onda pravi procena. Prema planetama u devetoj, dvanaestoj kući, njihovim vladarima i dispozitorima gleda se signifikacija države
Srećna nam 2022 godina.
P. S. Planiram za posao u martu, HR, kod mene su egzistenijalno i poslovno mnogo vezano za kretanja.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Srećna i tebi Nova godina draga, i svim članicama forumaLabella piše: ↑03 Jan 2022, 10:42Andjela, hvala, kod mene je oboje, unutarnje promjene, ali vezane za kretanja, pomjeranja.Andjela Kostic piše: ↑23 Dec 2021, 17:43za pogodno inostranstvo prati se deveta i dvanaesta kuća, ali se obavezno gleda i pozicija četvrte. Ako je vladar 4 bolje pozicioniran nego vladar 9 ili 12, prima bolje aspekte, zaključujemo da je osobi bolje u mestu rođenja. Ako je deveta kuća "jača" zaključujemo da je osobi bolje u inostranstvu. Ako je pak dvanaesta kuća jača tu se prvo vrši procena na šta se odnosi ta 12ta kuća, da li na psihu i unutrašnje JA ili na daleko inostranstvo pa se tek onda pravi procena. Prema planetama u devetoj, dvanaestoj kući, njihovim vladarima i dispozitorima gleda se signifikacija države
Srećna nam 2022 godina.
P. S. Planiram za posao u martu, HR, kod mene su egzistenijalno i poslovno mnogo vezano za kretanja.
Ne odustaj, samo napred!
Kako se obrisati sa foruma?
Nemam opciju ili je ne vidim
Nemam opciju ili je ne vidim
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Zašto bi se brisala sa foruma? Videću sa programerom te ćemo te izbrisati, ništa ne brini. Nikoga ovde ne zadržavamo veruj mi. Štaviše, vidim da si više puta dobijala odgovore. Prosto ne razumem, ali opet, na tebi je, zar ne