Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Venerauraku,
Taman posla 5 godina! Samo bi mi trebalo mnogo više vremena da sagledam čitavu priču, a i predikcije. Samo izbegavaj karakteristično slatkorečive i biće u redu:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Devojke i momci,
Shvatam ja da vi hoćete odgovore. Ali vam najiskrenije kažem da sem pukog osnovnog sagledavanja, malo šta se može videti iz natala. Dublji odgovori naravno traže mnogo više vremena
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dreambig,
Opis tvog partnera je lep, voli lepe stvari, zaljubićeš se ludo u njega, mogiće da sve krene iz tajne ljubavne veze, sa njim ćeš imati budućnost. Ovalne crte lica, plav ili svetle puti, imaće neki status, možda raditi trgovine ili biti na pitovanjima kao turistički vodič...raditi sa papirima.
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Jel mogu da postavim lunar da vidimo sta me ceka ovog meseca?
Ja cu se mozda nalupetati jer ne znam da gledam.
dreambig

Poruka od dreambig »

Andjela Kostic piše:
03 Avg 2020, 18:58
Dreambig,
Opis tvog partnera je lep, voli lepe stvari, zaljubićeš se ludo u njega, mogiće da sve krene iz tajne ljubavne veze, sa njim ćeš imati budućnost. Ovalne crte lica, plav ili svetle puti, imaće neki status, možda raditi trgovine ili biti na pitovanjima kao turistički vodič...raditi sa papirima.
Hvala puno Andjela! Baš me interesuje kako se tajna ljubavna veza vidi u natalu. Koliko sam čitala, ta predispozicija je uvijek vezana za 12. kuću ili vladara 12. kuće?
Pretpostavljam da je veliki posao odrediti bitne ljubavne godine (već si mi ih napisala na prošlom forumu i hvala ti na tome), ali bilo bi jako poučno kada bi napisala neki tekst ili primjer kako to naučiti. To bih rado pročitala. :D Veliki pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aleksandra94 piše:
03 Avg 2020, 19:01
Jel mogu da postavim lunar da vidimo sta me ceka ovog meseca?
Ja cu se mozda nalupetati jer ne znam da gledam.
Lunarni povratak govori o emocijama unutar osobe, o kretanju Duše prvenstveno. Za mesečna kretanja potrebno je gledati sve tehnike od solara preko sekundarnih progresija te tranzite...Lunar sam po sebi nije dovoljan
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

dreambig piše:
03 Avg 2020, 19:22
Andjela Kostic piše:
Dreambig,
Hvala puno Andjela! Baš me interesuje kako se tajna ljubavna veza vidi u natalu. Koliko sam čitala, ta predispozicija je uvijek vezana za 12. kuću ili vladara 12. kuće?
Pretpostavljam da je veliki posao odrediti bitne ljubavne godine (već si mi ih napisala na prošlom forumu i hvala ti na tome), ali bilo bi jako poučno kada bi napisala neki tekst ili primjer kako to naučiti. To bih rado pročitala. :D Veliki pozdrav!
Mogućnost tajne veze vidi se na različite načine: vidi se kroz 8.kuću i vezanost vladara 5 ili 7 za nju, za dvanaestu kuću, veza dvanaeste i osme sa Venerom ili vladarima 5 i 7. Dalje vide se kroz uklještene znake. Ne mora biti tajna, ali obzirom da je tebi vladar u ukljetešnom znaku, ili će krenuti kao tajna ili ćete je neko vreme vi držati tajnom ili ti partner dolazi kasnije, jer sve što je uklješteno inkarnira se kasnije. Generalno veza 5 i 12 takože može dati tajne veze, sve zavisi od postavke u natalu.
dreambig

Poruka od dreambig »

Andjela Kostic piše:
03 Avg 2020, 22:08
dreambig piše:
03 Avg 2020, 19:22
Andjela Kostic piše:
Mogućnost tajne veze vidi se na različite načine: vidi se kroz 8.kuću i vezanost vladara 5 ili 7 za nju, za dvanaestu kuću, veza dvanaeste i osme sa Venerom ili vladarima 5 i 7. Dalje vide se kroz uklještene znake. Ne mora biti tajna, ali obzirom da je tebi vladar u ukljetešnom znaku, ili će krenuti kao tajna ili ćete je neko vreme vi držati tajnom ili ti partner dolazi kasnije, jer sve što je uklješteno inkarnira se kasnije. Generalno veza 5 i 12 takože može dati tajne veze, sve zavisi od postavke u natalu.
Da, uklješteni znak. Jasno mi je. Hvala!
Fantomizopere

Poruka od Fantomizopere »

Andjela Kostic piše:
03 Avg 2020, 09:08
Fantomizopere piše:
31 Jul 2020, 16:08
Helouu, nova sam na forumu. Tekstovi na sajtu su odlicni, i ideja za forum takodje. Volim astrologiju i povremeno volim da citam natalne karte drugima, ali sebi nikako ne mogu... ne znam zasto... Rodjena sam 00:05, 13.10.2003. Novi Sad. Interesuje me licnost generalno (to jadno sunce, povecano sa saturnom u 12. Kuci) kao i pluton i 8 kuca :D
Unapred hvalaa.
Draga, upravo se zato ne tumače karte maloletnim osobama. Vi ste suviše mlade, ne vidite još jasno stvari :) ali sam tu ja, pa ću ti reći šta smem, zbog etike, a i pravo da ti kažem da te malo osokolim :). Videla si izuzetno širok orbis Saturna i Sunca ali nisi videla da je Sunce u 4, a da je Ascendent na 1Lava!! :) Orbis sekstila između Plutona i Sunca je manji pa je ovo jači aspekt :) Ti ćeš biti super žena fannfatal :). Bitna u mestu u kojem si rođena. Saturn u Raku je u padu a ovo ti je pad neprijatelja a ne tvoj pad :) Prevedeno - zgazićeš ih :)
Uuuu svidja mi se :D uopste nije tako crno kao sto sam mislila :roll:. Da znas da si me ,,osokolila". :D Hvala na odgovoruuu!
secermoj

Poruka od secermoj »

Cao Andjela. Ja opet postavljam pitanje, ali desilo se to da gazdarica u kom smo stanu trenutno prodaje stan sto nas je bas potreslo, obzirom na dvoje male dece, seljakanje u trenutnoj situaciji. Ovde nam je super. Razmisljala smo o kupovini ovog stana, mada realno finansijski smo nikakvi, islo bi preko kredita. Pa cisto da me uputis, da mi das crveno ili zeleno svetlo, sta raditi, da li je povoljan trenutak. To bi sve islo preko muza. Pa evo i njegovi i moji podaci
On 11.11.1986 16:50h Beograd
Ja 26 04.1987 14:50h Priboj
Hvala puno :*
Pošalji Odgovor