Hvala puno. Mogu li pitati za cerku o zdravlju, o mozda talentima i o njoj ponesto sto se vidi? Hvala unapred. Rodjena je 14.03.2018. U 12:45 u Beogradu
Hvala puno.a
Ivana,
tvoja je ćerka nežne prirode te joj priliče fini i suptilni poslovi. Nikakav težak rad, niti cimanje. Njoj to prijati neće. Stoga je moraš upućivati na visoko školovanje, naročito iz oblasti umetnosti (pri čemu se ovde ne misli na klasičnu umetnost - naprotiv, treba biti neka moderna umetnost, izrada aplikacija, kompjuterska grafika i sl). Može dobro raditi i poslove pored jezera ili veće vode. Majci se ne priča zdravlje deteta jer to je ono na šta ona nekada ne može uticati...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala Andjela.
Ako mogu da pitam ponesto i za mog coveka,znacilo bi mi.
Zdravlje,posao i hoce li uskoro biti nesto od veceg novca sto cekamo za krov nad glavom? I nesto o nasem odnosu-slaganju. Hvala unapred
On je Nikola 04.09.1977. U 23h beograd
Ja sam 16.04.1980. 14h Beograd
Ivana, žao mi je. Astrološka etika ne dozvoljava gledanje u karte trećih lica:( a što se uporednog tiče, za to je potrebno mnogo vremena tj baš ozbiljno da se odradi
Pozdrav, mogu li znati da li ce se i kada resiti moje stambeno pitanje ili hoce li biti nekog novca za to? Hvala
Za to je potrebno mnogo gledanja da bi se ozbiljan odgovor dao. Najmanja procena za sopstvenu imovinu radi se iz natalnog horoskopa i prediktivnih tehnika , radi se proccena mogućnosti nasleđa, mogućnosti zarade, mogućnosti usmeravanja klijenta u zaradu i slično....dosta je komplikovano
https://ibb.co/rbTx5rb Evo me i ovde i za posao me interesuje sta cu i kako cu, hocu li menjati nesto ili ostajem ovde gde sam
Kristinaa,
ne znam hoćeš li menjati posao jer mi je za to potrebno najmanje da odradim godišnji da bih sigurno rekla ali ono što ću ti reći da je moguća promena oko Nove godine. Obzirom da si Rak po podznaku, ovde je takođe nemoguće precizirati. Dalje, zamolila bih sve devojke da u ovom programu karte ne otvaraju jer mi treba mnogo vremena dok vidim šta je gde, kao i stepene planeta
Imate odličan program Astrodiensta pa na njemu otvarajte
OVde je problem masa planeta u kući sticanja lične imovine gde ti radiš izuzetno odgovoran posao, menadžerski, ali bez nekih naročitih satisfakcija....imaćeš periode uspona i padova i jedan od "Padova" je sad, računam do Nove godine, ali ne mogu biti ni približno sigurna usled nedostatka prediktivnih tehnika...Voda na Ascendentu kao i Vazduh, traže detaljni pregled
Cao,
Zovem se Danijela Naumovic.Rodjena sam 23.02.1979.god. u Beogradu u 10:30 ujutro.Zelim da znam kako ce se razvijati moja karijera.Pre dva meseca sam unapredjena i radim preko svake mere.Iscrpljena sam.Da li cu imati neke buduce koristi od ovakvog rada?
Cao,
Zovem se Danijela Naumovic.Rodjena sam 23.02.1979.god. u Beogradu u 10:30 ujutro.Zelim da znam kako ce se razvijati moja karijera.Pre dva meseca sam unapredjena i radim preko svake mere.Iscrpljena sam.Da li cu imati neke buduce koristi od ovakvog rada?
Draga Daco1979,
tvoja će karijera upravo ići tako kako i ide. Izazovno. ALi trebaš znati da sa svakim izazovom ti imaš veće šanse za napredak i boljitak. To kako će ići na trenutnom poslu ne mogu videti iz natala nikako, sve i da hoću. Treba mnogo tehnika da se gleda. Ali, ono što vidim je da već tokom kraja proleća i na leto sledeće godine možeš očekivati nove dinamične poslovne promene. Ti si dobila unapređenje ali ono sa sobom nosi teškoće i zbog trenutnih tranzita koji nas sve koče ne samo tebe. Mnogo je bitno da ti ostaneš pozitivna, i da sa okolinom praviš bolje odnose. Mars u desetoj kući daje svađe sa ljudima na poslu, provokacije i slično. Prosto moraš naučiti da se ne stresiraš previše i da ti ne budeš akter svađa, jer je to jedino što te može zakočiti u daljem napretku. Ti si super. Imaš generalno biznis talenat, ali ti je potrebano da naučiš kako da izađeš na kraj sa ljudima bez velikih tenzija kakvi god da su. Generalno, mislim da će tebi biti dosta lakše kako vreme bude proticalo i zato što će Jupiter u nekom momentu za oko godinu ipo dana preći u znak Riba. Tada isto možeš okečivati poboljšanje statusa.
Hvala punooo!!!I Ovo mi puno znaci,jer provokacija imam bas dosta,a posao volim samo me potpuno iscrpljuje na psihickom nivou.Trudicu se da primenim savet.