Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Lokna666

Re: Ljubav-brak

Poruka od Lokna666 »

Ne, ne. Napisala sam, muška osoba. 😘 Ali slične energije😂
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Lokna666 piše:
12 Jan 2022, 22:24
Ne, ne. Napisala sam, muška osoba. 😘 Ali slične energije😂
Draga, pročitaj malo forum molim te :) Trećim licima se ne radi horoskop jer astrološka etika to ne dozvoljava.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lokica

Re: Ljubav

Poruka od Lokica »

19.11.1991., tacno 22:00h, tako bar pise. 😊
Grad je Bec, Austrija.
Hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokica piše:
19 Jan 2022, 09:31
19.11.1991., tacno 22:00h, tako bar pise. 😊
Grad je Bec, Austrija.
Hvala!
LokicaWRIGC7.JPG
LokicaWRIGC7.JPG (38.75 KiB) Pregledano 2886 puta
Ovde je dosta koplikovana slika partnerskih odnosa. Odnosi su gotovo najbitnija stvar bar sa emotivne strane ali ćeš zbog dosta pokrivljene energije ovde morati puno da radiš na sebi da se ovo ispravi i prestaneš imati problema u ljubavi. Dosta cimanja, kritično oko 29. godine života kako si to prošao sada imaš više iskustva. Kako nemamo neke harmonične aspekte naravno ne trebamo očekivati samo loše stvari ali je ovde nivo odabira i slobodne volje taj koji je jako bitan naročito sa Lavom na Ascendentu. Generalno najveća statistička mogućnost je da ti odgovaraju osobe u znaku Lava. Pozdrav
Tiki

Poruka od Tiki »

Postovana Andjela, rodjena sam 20.11.1987 u 3:15 u Mostaru. Zanima me sta mogu da ocekujem na polju ljubavi?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tiki piše:
23 Jan 2022, 23:47
Postovana Andjela, rodjena sam 20.11.1987 u 3:15 u Mostaru. Zanima me sta mogu da ocekujem na polju ljubavi?
TikiWRIGC6.JPG
TikiWRIGC6.JPG (39.02 KiB) Pregledano 2877 puta
Draga Tiki,
zbog vodolije na vrhu pete kuće imaćeš neočekivane, nestabilne uslove za razvoj ljubavnih veza s početka zabavljanja naročito. Kasnije si naučila šta tačno želiš te je mogućnost da se upravo udaš za osobu iz normalne ljubavne veze koja će trajati neko vreme. Vladar sedme kuće u prvoj kući govori da ćete ti i partner biti jako vezani, osećaćete se kao jedinstvo. Partner je brz, energičan i verovatno situiran ili baš visoko školovan a ovde se govori o školovanju u inostaranstvu, ili vlasnik nekog privatnog biznisa. Svakako poznat kod ljudi u okolini. Međutim zbog Vage na Ascendentu gde ti je Venera u "avanturističkom" znaku izuzetno je bitno ne prihvatati da budeš ljubavnica niti druge iščašene kombinacije jer će te to samo odaljiti od prave ljubavi.
Maki1993

Poruka od Maki1993 »

Poštovana Andjela, rodjena sam 17.03.1993. U 06:32h u Beogradu. Zanimaju me ljubavni aspekti, u dugoj sam vezi-zajednici. Ima li napretka ili je na pomolu nesto novo?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki1993 piše:
24 Jan 2022, 21:07
Poštovana Andjela, rodjena sam 17.03.1993. U 06:32h u Beogradu. Zanimaju me ljubavni aspekti, u dugoj sam vezi-zajednici. Ima li napretka ili je na pomolu nesto novo?
Maki1993WRIGC7.JPG
Maki1993WRIGC7.JPG (41.24 KiB) Pregledano 2867 puta
Draga Maki1993,
nisam sigurna da je ova duga veza uopšte dobra za tebe. Tačnije, sigurna sam da si već dosta istrpela u istoj. Zašto? Vrh tvoje pete kuće nalazi se na stepenu pada Marsa - "ne mogu više da se borim" - stepen pada snage, pri čemu si ti Mars u tvom horoskopu. Kao da si bila isprva povređena, onda ušla sa tipom u dugu vezu i sad si zato spremna na gomilu kompromisa smatrajući da tako treba. Sa Suncem u Ribama u 12, introvertna si osoba pa ti smeta podstvesno da stupaš u nove kontakte sa ljudima a kamo li ljubavne veze, a ovde gubiš vreme. Naime, prvi brak može biti sa osobom kao što je tvoj sadašnji partner, neka vrsta lidera, pionira, osnivača ili ambiciozne osobe, ali ovo je Venera u padu koja vlada sedmom kućom i gotovo siguran znak za problem u braku. Ako već živite zajedno to je olakšavajuća okolnost. Međutim, ovde polje ljubavnog života stoji izazovno te je potrebno da nađeš ovu osobu najsličniju sebi. Introvertnog mladića tvojih godina koji će te razumeti. To je najbolja opcija za tebe. Ovde se mora detaljno odraditi ljubavni život, jer se situacija jasno ne vidi, sem što može doći do problema u braku ili vidu ozbiljnijeg partnerskog odnosa na žalost. Drži se, vidi šta su tebi lično prioriteti i kreni
Malla malla

Poruka od Malla malla »

Poštovana Andjela, bila bih zahvalna ako mi odgovorite da li cu ostati u braku u kom sam trenutno. Rodjena sam 19.11.1990 u 13:35 Beograd. Unapred se zahvaljujem na odgovoru
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malla malla piše:
27 Jan 2022, 00:53
Poštovana Andjela, bila bih zahvalna ako mi odgovorite da li cu ostati u braku u kom sam trenutno. Rodjena sam 19.11.1990 u 13:35 Beograd. Unapred se zahvaljujem na odgovoru
MallamallaWRIGC7.JPG
MallamallaWRIGC7.JPG (39.71 KiB) Pregledano 2851 put
Draga,
to hoćeš li ili ne ostati u braku živ niko ne zna jer sudbina nije na taj način definisana niti to astrologija može. Astrologija je skup statističkih varijanti. U tvom konkretnom slučaju partner je opisan kao osoba tvojih godina ali vladar sedme u devetoj na žalost daje mogućnost drugog braka. Ovde je veliki problem vaša komunikacija koja nema dobar energetski upliv.
Pošalji Odgovor