Ljubav-brak
-
Malla malla
Re: Ljubav-brak
Andjela, hvala na odgovoru. Poslednja recenica je tacna od reci do reci. Od mene je stariji 5godina.
Re: Ljubav
Postovana Andjela, prvo da iskazem postovanje za trud koji ulazete. Polako gubim nadu da cu uspeti da ostvarim kvalitetnu vezu i ne uspevam da shvatim gde gresim. Znam da je natalna samo potencijal, ali me zanima ima li ga uopste ili da prosto dignem ruke.
Hvala Vam unapred.
photo uploader for website
photo uploader for websiteRe: Ljubav-brak
Draga Andjela,
Zamolio bih te da mi nesto kazes o ljubavi.
Sa devojkom sam,ali se desavaju neke stvari koje me muce.
Molim te pomozi mi!
Veliki pozdrav.
14.07.1993. BEOGRAD 12:50 zensko
19.11.1991. BEC 22:00 musko
Zamolio bih te da mi nesto kazes o ljubavi.
Sa devojkom sam,ali se desavaju neke stvari koje me muce.
Molim te pomozi mi!
Veliki pozdrav.
14.07.1993. BEOGRAD 12:50 zensko
19.11.1991. BEC 22:00 musko
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim te Lokica, pročitaj forum malo. Molim te. Ja zaista ovde ne mogu raditi uporedni odnos,izvini
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,Kjae piše: ↑29 Jan 2022, 01:54Postovana Andjela, prvo da iskazem postovanje za trud koji ulazete. Polako gubim nadu da cu uspeti da ostvarim kvalitetnu vezu i ne uspevam da shvatim gde gresim. Znam da je natalna samo potencijal, ali me zanima ima li ga uopste ili da prosto dignem ruke.Hvala Vam unapred.
![]()
photo uploader for website
ne grešiš nigde. Tebi peta kuća, kuća ljubavi ne stoji naročito. Aflikovani Satrun vlada petom kućom te su partneri nekvalitetni, teški, sa nekakvim problemima. Trudi se da ih ne biraš iz polja prijatelja i gledaj da budu što stabilniji ako je to moguće. Venera u Blizancima govori o promenljivim okolnostima po pitanju ljubavi što ne mora biti loše. Pojaviće se vredan čovek iz polja posla i to ti je najbolja opcija, te koliko se poslovnno afirmišeš biće ti i kvalitetniji dotok ljudi u poslu te veća mogućnost za sreću. Brak iz nekog vida zajedničkog interesovanja
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim vas sve,
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim vas sve,
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
Draga Andjela, vidim sada da slika ne moze da se ucita. Evo datum u nastavku, interesuje me polje braka, ko je taj moj buduci partner, izasla sam iz duge veze...
13.12.1986 14:45 Niksic, CG
Hvala <3
13.12.1986 14:45 Niksic, CG
Hvala <3
Poslednje učitavanje od Lilit1312 dana 07 Feb 2022, 18:22, učitano 1 put ukupno.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
nema mi slike natala
Cao draga.Jel bi mogla mi reci nesto vise o mom ljubavnom zivotom i kad bih mogla ocekivati brak.
13.06 1996,17:30 Kochani Makedonija.
13.06 1996,17:30 Kochani Makedonija.