Konkretno me interesuje da li u uporednom horoskopu kvadrat izmedju severnog cvora i saturna nuzno znaci prekid odnosa? Negde sam procitala da takva pozicija nema buducnost i sada me to pitanje muci. Svaki odgovor je od znacaja, hvala vam unapred!
Astrologija
Re: Astrologija
Zdravo Andjela, zdravo svima! 
Konkretno me interesuje da li u uporednom horoskopu kvadrat izmedju severnog cvora i saturna nuzno znaci prekid odnosa? Negde sam procitala da takva pozicija nema buducnost i sada me to pitanje muci. Svaki odgovor je od znacaja, hvala vam unapred!
Andjela Kostic piše: ↑28 Feb 2022, 13:53Draga nikako ne možeš saznati šta je neko u podznaku ako ne znaš tačno vreme rođenja ili bar približno u tri sata. Da bi se samo preko datuma otkrilo vreme rođenja potrebna je tzv velika rektifikacija koja je i za mene bila veliki izazov. Naime, uzme se devet bitnih događaja u životu jednog čoveka (rođenja dece, venčanje, diplomiranje, smrt roditelja i sl) dakle, krucijalnih događaja i onda se prema njima šteluju progresije, direkcije, tranziti i to tako besomučno dok se ne našteluje. To je u slučaju otkrivanja vremena rođenja moga oca trajalo 26 sati neprestanog mog rada, dok se onesvestila nisam nad papirima
Možeš saznati samo iz datuma ako znaš imena roditelja, gde je rođen te imaš vezu u matičnoj službi, jer su sada sve opštine povezane:)
Hvala punoooo na pomoci i savetu!Luna piše: ↑01 Mar 2022, 18:56Andjela Kostic piše: ↑28 Feb 2022, 13:53Draga nikako ne možeš saznati šta je neko u podznaku ako ne znaš tačno vreme rođenja ili bar približno u tri sata. Da bi se samo preko datuma otkrilo vreme rođenja potrebna je tzv velika rektifikacija koja je i za mene bila veliki izazov. Naime, uzme se devet bitnih događaja u životu jednog čoveka (rođenja dece, venčanje, diplomiranje, smrt roditelja i sl) dakle, krucijalnih događaja i onda se prema njima šteluju progresije, direkcije, tranziti i to tako besomučno dok se ne našteluje. To je u slučaju otkrivanja vremena rođenja moga oca trajalo 26 sati neprestanog mog rada, dok se onesvestila nisam nad papirima
Možeš saznati samo iz datuma ako znaš imena roditelja, gde je rođen te imaš vezu u matičnoj službi, jer su sada sve opštine povezane:)
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
naravno da ne znači. Uporedni horoskop gleda se uvek iz više tehnika, to je ozbiljan posao. Jedan sinastralni aspekt ne može imati jačinu prekida odnosa sem ako taj Saturn npr nije na Veneri ili vladaru 5 ili 7 nekog u odnosu ili npr na Ascendentu kompozita i slično, ali i kao takav, naglašen, teško da uz Severni čvor bude raskid. Severni čvor je uvek tačka novog početka, nešto novo, naprednoVasilisa piše: ↑01 Mar 2022, 17:14Zdravo Andjela, zdravo svima!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Andjela Kostic piše: ↑01 Mar 2022, 19:15naravno da ne znači. Uporedni horoskop gleda se uvek iz više tehnika, to je ozbiljan posao. Jedan sinastralni aspekt ne može imati jačinu prekida odnosa sem ako taj Saturn npr nije na Veneri ili vladaru 5 ili 7 nekog u odnosu ili npr na Ascendentu kompozita i slično, ali i kao takav, naglašen, teško da uz Severni čvor bude raskid. Severni čvor je uvek tačka novog početka, nešto novo, naprednoVasilisa piše: ↑01 Mar 2022, 17:14Zdravo Andjela, zdravo svima!
Uh, hvala na odgovoru
Draga Andjela,rodjena sam 03.11.1992god.u 05:45h u Loznici,mozete li mi reci malo vise sto se tice karijere,braka?Prvi put se susrećem sa astrologijom.Hvala unapred
-
razočarana
Poštovana Anđela,
Sasvim slučajno vidjeh ovaj forum i neizmjerno mi je drago da ovako nešto postoji, a i Vi ste mi super.
Imam jedno pitanje koje je vezano za brak. Od 2005.god., sam u braku, međutim ne znam zašto, ali konstantno otkrivam neke tajne vezane za mog muža. Već odavno sam izgubila povjerenje koje sam imala u njega. Uvijek mi ostane nada da mi neće stvari raditi iza leđa i uvijek se razočaram.
Pomirila sam se sa tim da se nikad neće promijeniti, ali život u takvoj zajednici me opterećuje i obeshrabruje da bilo šta učinim ili promijenim jer ne želim da mi djeca trpe i ispaštaju.
Ponekad bi najradije donijela odluku da se razvedem, ali nisam u materijalno situaciji i on to zna. Imamo dvoje djece i tu pronalazim utjehu. Možete li mi reći šta mi natalna karta kaže po tom pitanju?
Rođena sam 25.09.1974., Knin, Hrvatska, 20h.
Hvala.
Sasvim slučajno vidjeh ovaj forum i neizmjerno mi je drago da ovako nešto postoji, a i Vi ste mi super.
Imam jedno pitanje koje je vezano za brak. Od 2005.god., sam u braku, međutim ne znam zašto, ali konstantno otkrivam neke tajne vezane za mog muža. Već odavno sam izgubila povjerenje koje sam imala u njega. Uvijek mi ostane nada da mi neće stvari raditi iza leđa i uvijek se razočaram.
Pomirila sam se sa tim da se nikad neće promijeniti, ali život u takvoj zajednici me opterećuje i obeshrabruje da bilo šta učinim ili promijenim jer ne želim da mi djeca trpe i ispaštaju.
Ponekad bi najradije donijela odluku da se razvedem, ali nisam u materijalno situaciji i on to zna. Imamo dvoje djece i tu pronalazim utjehu. Možete li mi reći šta mi natalna karta kaže po tom pitanju?
Hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Rođena si na stepenu egzaltacije Pltuona po Ascendentu što znači život okrenut na velike i radikalne promene. Sa Suncem u prvoj kući mistična, interesantna i nesvakidašnja osoba. Dupli Škorpion međutim dobar je po pitanju izdržljivosti ali najviše koči sam sebe. Posao stoji odlično, čak i kada te budu sputali u sredini karijere i iz toga ćeš naučiti bitne stvari. I ljubav stoji dobro, mogućnost veze sa intelektualcem ili strancem koga upoznaješ preko prijatelja ili je sam prijatelj. Međutim, udaja stoji još bolje, ide ti neki bitan lep zgodan, produhovljen partner koji ti nosi veliki novi početak tako da mogu reći da je ovo jedan od boljih horoskopa
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, pokušavam stvarno da te razumem i evo prvo ću ti sa astrološke strane reći šta se vidi ali ću ti ispred toga postaviti part pitanja čisto da sama razmisliš o njima? Ipak ja i ti smo isto godište. Kako i zašto si dopustila da ne budeš finansijski nezavisna tolike godine? I moje pitanje je šta radiš po tome da se osamostališ? I nemoj me opet pogrešno razumeti, kad neko želi da se razvede on se razvede i radi tri posla ako treba, naročito što mi i sama pišeš da taj brak loše utiče po decu. Zašto to sebi dozvoljavaš?razočarana piše: ↑06 Mar 2022, 10:22Poštovana Anđela,
Hvala.
Brak se ovde vidi sa teškim, agresivnim i navalentnim čovekom, tačnije čovekom teške naravi. Pride, u ovoj kući se nalazi Neptun koji je uvek znak za partnera koji je "dalek i stran" . Ono što je problem jeste i Mesec visoko na Zenitu na 29.stepenu. Zaboravi sve što te učila majka, kako "žena treba da otrpi" i slične izjave. Tvoj je Mesec takav da si projektovana da izdržiš ali i da budeš odlična savesna i sigurna majka svojoj deci, nemoj biti kao što je tebi tvoja bila iako je po ovome tebi majka bila dosta bitna u životu. Ovo je slika braka koji je trebao davno da se završi. Možda već treće godine. Međutim usled pozicije Venere u Devici i sekstila sa Saturnom u Raku, ti imaš pogrešan stav da treba trpeti zarad porodice a u stvari najviše trpite svo troje da bi ste bili u toj kvazi zajednici.
-
razočarana
Poštovana Anđela, hvala puno na odgovoru.Andjela Kostic piše: ↑07 Mar 2022, 09:03razocaranaWRIGC2.JPGrazočarana piše: ↑06 Mar 2022, 10:22Poštovana Anđela,
Hvala.
Draga, pokušavam stvarno da te razumem i evo prvo ću ti sa astrološke strane reći šta se vidi ali ću ti ispred toga postaviti part pitanja čisto da sama razmisliš o njima? Ipak ja i ti smo isto godište. Kako i zašto si dopustila da ne budeš finansijski nezavisna tolike godine? I moje pitanje je šta radiš po tome da se osamostališ? I nemoj me opet pogrešno razumeti, kad neko želi da se razvede on se razvede i radi tri posla ako treba, naročito što mi i sama pišeš da taj brak loše utiče po decu. Zašto to sebi dozvoljavaš?
Brak se ovde vidi sa teškim, agresivnim i navalentnim čovekom, tačnije čovekom teške naravi. Pride, u ovoj kući se nalazi Neptun koji je uvek znak za partnera koji je "dalek i stran" . Ono što je problem jeste i Mesec visoko na Zenitu na 29.stepenu. Zaboravi sve što te učila majka, kako "žena treba da otrpi" i slične izjave. Tvoj je Mesec takav da si projektovana da izdržiš ali i da budeš odlična savesna i sigurna majka svojoj deci, nemoj biti kao što je tebi tvoja bila iako je po ovome tebi majka bila dosta bitna u životu. Ovo je slika braka koji je trebao davno da se završi. Možda već treće godine. Međutim usled pozicije Venere u Devici i sekstila sa Saturnom u Raku, ti imaš pogrešan stav da treba trpeti zarad porodice a u stvari najviše trpite svo troje da bi ste bili u toj kvazi zajednici.
U pravu ste za sve što ste napisali, duga je to priča i nije baš jednostavna. Po Vama odnosno gledajući moju nataln u kartu šta je to što bi mi najviše odgovaralo što se tiče posla? Imam dva sina i oni su mi najveće bogatstvo. Htjela bih Vas još pitati da li se kroz moju kartu može vidjeti njihov neki okvirni uspjeh u životu?
Hvala još jednom.