Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Maja_

Re: Ljubav-brak

Poruka od Maja_ »

04. januar 1992.

Interesuju me karakteristike budućeg supruga? Odakle je? Kojom profesijom se bavi?
Poslednje učitavanje od Maja_ dana 15 Jan 2023, 16:29, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Maja_ piše:
09 Mar 2022, 18:55
04. januar 1992.
Niš
22:40

Interesuju me karakteristike budućeg supruga? Odakle je? Kojom profesijom se bavi?
Draga, astrologija ti ne može, bar ne sigurno dati odgovor na to pitanje. Molim te pročitaj malo forum. Vide se samo osnove, naznake i to u vidu mogućnosti. Kojim ćeš se poslom ti baviti uglavnom se može videti ali je i to diskutabilno, a kamo li muž. Odakle je to se tek ne može videti zasigurno
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Milica3

Poruka od Milica3 »

Dobar dan imam.pitanje vezano za natalnu kartu da li to radite i tumacite . Trenutno sam u situaciji mozda pred razvodom k zekim da znam koki ce ishod biti. Da li mi mozete pomoci ?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Milica3 piše:
11 Mar 2022, 15:02
Dobar dan imam.pitanje vezano za natalnu kartu da li to radite i tumacite . Trenutno sam u situaciji mozda pred razvodom k zekim da znam koki ce ishod biti. Da li mi mozete pomoci ?
Ishod zavisi ne samo od tvoje karte nego i od karte muža. Takođe se pravi procena na osnovu podataka datuma vremena i mesta rođenja te perioda
Lili

Poruka od Lili »

Andjela Kostic piše:
26 Nov 2021, 08:29
Lili piše:
25 Nov 2021, 20:22
Poštovanje Anđela,kod mene se stanje dosta stabilizovalo od septembra. Bili ste u pravu potpuno,bilo je potrebno da odlučim i presečem,i uopste se ne kajem.
Hvala vam mnogo na pomoći,divni ste :)
Možete li mi reči par reči o mojim aspektima na poslu,unapred se zahvaljujem !!!
Da ponovim generalije za svaki slučaj :)
19.12.1972 20:40 Sanski Most BiH
LiliWRIGC1.JPG

Obzirom da si ti sada u vrhuncu karijere po natalu, treba znati da će ti najbolje biti na inostranim poslovima, odnosno poslovima vezanim sa inostranstvom pa bilo da se radi o špediciji, internacionalnim uslugama u oblasti nekretnina ili nečim sasvim trećim. Ovde stoji mogućnost da radiš posao koji voliš i budeš uspešna u njemu a u mestu tj zemlji rođenja
Lili

Poruka od Lili »

Draga Anđela,hvala vam na dosadašnjim smernicama,izuzetno su mi značile u ovom veoma teškom periodu mog života. Sve se to sada donekle stabilizovalo,život je nastavio dalje nekim svojim tokom. Uglavnom sam zadovoljna,mogu čak reći i srećna.
Jedini problem,sto ustvari možda i nije problem,je osećaj nedorečenosti,kao da to nije sve,kao da to nije kraj. Šta me čeka iza ćoška,selidba,možda neki novi početak?
Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lili piše:
14 Mar 2022, 00:02
Draga Anđela,hvala vam na dosadašnjim smernicama,izuzetno su mi značile u ovom veoma teškom periodu mog života. Sve se to sada donekle stabilizovalo,život je nastavio dalje nekim svojim tokom. Uglavnom sam zadovoljna,mogu čak reći i srećna.
Jedini problem,sto ustvari možda i nije problem,je osećaj nedorečenosti,kao da to nije sve,kao da to nije kraj. Šta me čeka iza ćoška,selidba,možda neki novi početak?
Hvala.
Draga moja,
meni je drago da si bolje a Duša uvek traga za novim saznanjima pa otud taj osećaj. Vrlo je bitno da definišeš šta je ono što želiš i onda će stvari biti dosta manje nedorečene. Postoje i tranzitni periodi koji su uvek takvi kakvim ih opisuješ. Šta tebe čeka iza ćoška, stvarno ne znam, nemam ni tvoje podatke a za to je potrebno zaista raditi detaljnu godišnju konsultaciju. Ipak, želim ti sreće i uspeha u daljem duhovnom traženju jer to i jeste svrha života.
Feniks

Poruka od Feniks »

Andjela Kostic piše:
08 Mar 2022, 12:03
Feniks piše:
04 Mar 2022, 19:13
Negde mislim da natalna karta radi 100%,samo je do tumaca kako je tumaci tj. da li ume da procita kartu onako kakva ona jeste. Ja sam se negde vodila aspektima i ono sto se desava u mom zivotu i ima smisla npr. Jupiter kada je tranzitirao mojoj 1k.,ja ga osetila nisam ni fizicki,ni kroz desavanja na bilo kom planu,a ni kada je bio u 12,11,pa i 10k. Ali,zato sada kada je nagazio natalnu Ve osecam ga itekako. Tranzitni Ur u 5k.,gradio je 120 sa natalnom Ve jedan period isto nista,u petoj ga uopste ne osecam. Ali,zato u 4k. kada je bio pravio je lom tj.stres. E,sad znam da se gledaju i ostale tehnike da bi se videlo zasto i kako. Problem je i astrosimbolika koja je beskonacna pa samim tim odgovori mogu biti dvosmisleni. To sto kazes da je nekad i do nas samih,ne znam da li bih se slozila. Evo primera-tranzit Sa kroz drugu kucu mi je 'ogranicio' unos hrane pa sam bila mrsava (inace sam takva po prirodi),zelela sam da se ugojim,ali apetit nisam imala nikako,tek kada je krenuo ka kraju druge kuce meni se apetit poboljsao. Nekada je tumacenje astrologije prosto,kao sto i sama kazes,a nekada kao na primeru Jupitera trazi se ta sitnica da vidimo zasto je to nesto tako. Dzabe ulazem trud u vezu,brak,ako je druga strana ravnodusna i daje na kasicicu. Nekada nije ni do nas samih.
ne radi tako. I ja sam mislila. I nije sve do tumačenja. Prosto nije. Ali sludeti te može. Da se prestaneš boriti i čekati da ti "padne s neba" i to da znaš. Da natalna radi 100% Ray Meriman bi već na berzi uzeo toliko novaca da bi bio bogatiji i od bogatijih od Bila Gatesa. U vezu ne ulaži trud ako ga smatraš trudom. Ako se već trudiš znači da osoba nije kompatibilna...tu grešimo itekako. Tvoj problem i jeste preterani trud. Mislim da bi bilo dobro da se baviš neko vreme opuštajućim sadržajima, da manje analiziraš. Veruj mi, kad se opustiš doći će ti pravi
Ima istine u ovome sto je napisano. Moj problem jeste preterani trud sta god radila i previse analiziram,detaljisem. Ne znam gde se to vidi,verovatno kroz trecu polje. Sto se tice pravog tu sam izgubila neku nadu. Doci ce neko,ali u kojoj meri ce mi se dopasti i koliko ce me zaintrigirati ne znam. Jel mogu samo da te zamolim da mi ukratko napises cime bi se mogao baviti prvi i drugi muz? 😊
Andrijana

Poruka od Andrijana »

Pozdrav Andjela. Nova sam na forumu i ne znam da li cu uspeti da se snadjem bas najbolje. Htela bih da ti postavim pitanje u vezi slaganja mene i mog partnera. On je rodjen 5.2.1979. u Kraljevu, 01:00h. Ja sam rodjena 13.05.1991. u Beogradu, 09:45h.
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđela.
Voljela bih jedno dodatno pojašnjenje ako nije problem. 2 puta smo radile konsultacije oko životnog horoskopa, gdje si mi dala opis braka i bračnog partnera, koliko je to bilo moguće s obzirom da imam punu 7 kuću. Moja 7 kuća počinje na 22. Stupnju škorpije, drugi dio kuće je u strijelcu. Vladar drugog dijela kuće jupiter u ribama, ali u uklještenom 11. Polju i u opoziciji s marsom. Znam da su uklješteni znaci i polja uglavnom loši, a što bi značilo u ovom konkretnom primjeru, s obzirom da je vladar jupiter dobro postavljen. I šta bi donijela ta opozicija s marsom?
Moji podaci su 16.11.1998. U 16:10, slavonska pozega, HRV
Pošalji Odgovor