Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Kada ću ući u vezu

Poruka od Andjela Kostic »

Prvo devojke da znate: "uklete" ste samo kada ste tužne, razočarane, usamljene a pritom sa sobom same ne radite ništa. Umesto što smatrate da je "neko na vas bacio mađije" ili da ste "proklete, uklete i sl" ja dajem razuman odgovor. Svi smo mi "ukleti" u nekom periodu života. U tom periodu nam loše ide. Nekada to bude period od koji mesec a nekada ume biti i više od deset godina. ALi, ako osoba u tom periodu radi na sebi, uči, napreduje, stiče različita znanja i trudi se da bude najbolja u onome što radi, to vreme brže prođe. Ako se bavite budalaštinama, gledate realiti show u vreme kad treba da učite i čekate da vam astrolog kaže nešto lepo, to je baš problem. Ne govorimo o tebi Kristinaa ti si super, nego generalno da se ne nađeš u čudu :)
Jednom sam bila baš mlada. Otišla sam da vidim Viminacijum, drevni grad. Drugarica me je odvukla kod neke babe vračare u selo neko pored, da se sad naterate da se setim gde pojma nemam! Kao "da joj skidaju mađije, jer je zamađijana". I tako je ona "skidala mađije" godinama, i jedina od svih mojih drugarica ostala neudata, sama, razočarana. Ako se bavite glupostima, prave stvari vam nikada neće doći.Ako se bavite sobom, sopstvenim produhovljenjem i to novim učenjem bilo da se radi o školi ili zanatima nebitno čemu, trudite se, radite na sebi da smršate ili se ugojite ili da sredite lice prirodnim sredstvima ili se hranite zdravo, pijete vode i družite se, činite dobra dela, niste pakosne i zle, prosto tako čistite svoju karmu i lakše dolazite do željenog cilja. Ako niste spremne da radite na sebi teško da vam išta u životu pomogne...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Kada ću ući u vezu

Kristinaa piše:
09 Avg 2020, 00:03
Mene samo interresuje jer sam ukleta sto se ljubavi tice ili mi je samo losa natalna karta :D https://ibb.co/rbTx5rb
nije ni jedno ni drugo :) čeka te tvoja sreća i to sam ti napisala negde....ako se ne varam :) Ako se varam, ljubav i posao su ti vezani te je bitno da ti partner bude mlađa osoba tvojih godina. Ako nađeš stariju osobu preko šest i više godina brak sklon raspadu...
makica

Re: Ljubav

Poruka od makica »

Postovana, Andjela.
Kakvi su mi aspekti za ulazak u brak i jos dece. Iza sebe imam brak i jedno dete. 4.1.77 8:15 Beograd

Unapred zahvalana

Želim Vam puno uspeha i Lep pozdrav :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

makica piše:
15 Avg 2020, 00:16
Postovana, Andjela.
Kakvi su mi aspekti za ulazak u brak i jos dece. Iza sebe imam brak i jedno dete. 4.1.77 8:15 Beograd

Unapred zahvalana

Draga Makice, uvek postoji opis za ulaz u drugu bitnu vezu ili drugi brak a kod tebe naročito :) Imam lepe vesti za tebe. Moguće je drugo dete, šta više, devojčica, i tu ti je ponovni preokret života :)
makica

Poruka od makica »

Hvala Vam na odgovoru 😊❤️💕
Bobi bd

Ljubav

Poruka od Bobi bd »

Draga Andjela,
Obzirom da sam zadnjih par godina okupirana porodičnim obavezama i poslom, zapostavila sam društveni i ljubavni život.Neka nova vremena, modernija, pa se ne snalazim baš najbolje :D ..Da li mi u nekom buducem periodu predstoji neka veza ili nešto bitnije u ljubavi?
Rođena sam 7.januara 1974 u 13.25h u Podgorici. Unaprijed hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bobi bd piše:
17 Avg 2020, 23:20
Draga Andjela,
Obzirom da sam zadnjih par godina okupirana porodičnim obavezama i poslom, zapostavila sam društveni i ljubavni život.Neka nova vremena, modernija, pa se ne snalazim baš najbolje :D ..Da li mi u nekom buducem periodu predstoji neka veza ili nešto bitnije u ljubavi?
Rođena sam 7.januara 1974 u 13.25h u Podgorici. Unaprijed hvala
Draga Bobi, ono što se ovde vidi jeste da bi u direkcijama ove godine mogla imati neku bitnu ljubav, možda sa mlađim muškarcem od sebe ili da ste istih godina. Međutim, termin kada nemoguće je reći ovako jer je za to potrebno detaljno gledanje na žalost. Inače, tebi ni brak nije loše opisan pa stvarno ne znam šta se desilo? trebala si se udati za stranca ili nekog ko ima veze sa inostranstvom...? Šta je tu bilo?
Astroarrow

Poruka od Astroarrow »

makica piše:
15 Avg 2020, 00:16
Postovana, Andjela.

Unapred zahvalana

Draga makice, ja bih još i dodala da ćete u novom braku spoznati neki svoj veliki talenat, videćete i koji 🙂 Jako ste dobri u psihologiji 🙂
Militsa

Poruka od Militsa »

Draga Andjela, da li bi mogli da mi kazete bilo sta vezano za ljubav za naredni period ili uopsteno. Hvala Vam.🌸🌸🌸
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Militsa piše:
22 Avg 2020, 21:03
Draga Andjela, da li bi mogli da mi kazete bilo sta vezano za ljubav za naredni period ili uopsteno. Hvala Vam.🌸🌸🌸
Draga Militse,
usled izuzetno teške natalne konstelacije u Jarcu, gde se trenutno i Jupiter i Saturn kreću retrogradno, naravno da je ovo izuzetno izazovan period za tebe. Ako pročitaš samo osnovno kretanje Saturna kroz 12.kuću ili Jupitera biće ti jasno i zašto. Naročito izazovno biće ti do sredine septembra gde će stvari malo da popuste krajem novembra ove godine gledano na tvoje lično emotivno stanje. A što se tiče perioda od aprila meseca 2021 tu možeš očekivati prosto kao nekakav ulaz u lični novi početak. Ljubav se na žalost kod tebe lako ne može procenjivati već je potrebno da se uradi godišnji horoskop kako bi se videlo pravo kretanje, jer ti je Merkur vladar 5 a to je jako brza planeta da bi sama po sebi mogla nešto da odrati. Drži se i čekaj period proleća :) pozdrav
Pošalji Odgovor