Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Selidbe

Poruka od Pisces »

Hvala na odgovoru
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Pozdrav andjela i svima na forumu. Pre vise od godinu dana sam postavio pitanje vezano za selidbu u inostranstvo i cini mi se da si mi rekla da mi to stoji otvoreno, naročito za dalje inostranstvo preko okeana. Prosle godine sam zavrsio papirologiju ali samo za eu. Mada je meni i to vise nego dovoljno. Hteo sam da pitam da li se iz moje natalne karte moze videti koja mi zemlja ili regija odgovara. Ne privlaci me nemacko područje, nego irska, holandija, norveska i finska. 12.05.1983. 09:45 Pančevo.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

manuel_bg piše:
26 Mar 2022, 23:20
Pozdrav andjela i svima na forumu. Pre vise od godinu dana sam postavio pitanje vezano za selidbu u inostranstvo i cini mi se da si mi rekla da mi to stoji otvoreno, naročito za dalje inostranstvo preko okeana. Prosle godine sam zavrsio papirologiju ali samo za eu. Mada je meni i to vise nego dovoljno. Hteo sam da pitam da li se iz moje natalne karte moze videti koja mi zemlja ili regija odgovara. Ne privlaci me nemacko područje, nego irska, holandija, norveska i finska. 12.05.1983. 09:45 Pančevo.
Dragi manuel_bg,
drago mi je da si napokon dobio papire i da ćeš ipak ići u inostranstvo ako je to bila tvoja želja. Tebi stoji kao opcija daleko inostranstvo, kasnije Amerika, ali ti to prihvatiti ne moraš ako se bolje snađeš po Evropi. Od zemalja trebaš birati zemlje vezane za modu, lepotu ili bankarske sisteme jake, ako su u EU, ili tamo gde ćeš se ti najbolje osećati (konstelacija iz Bika).
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Hvala andjela, ni jedna od ovih zemalja koje me privlace nije nesto poznata po modi i lepoti :mrgreen: to su vise italija , francuska mozda spanija... finansije jedino holandija i donekle irska. Jezik mi najvise diktira mogucnosti, samo engleski znam super. Nemacki onako ali bi mi trebalo par god ucenja a za to nemam zivaca. Tako da cu ver.gledati irsku ili holandiju. Gledao bih i englesku ali su izasli iz eu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

manuel_bg piše:
27 Mar 2022, 12:38
Hvala andjela, ni jedna od ovih zemalja koje me privlace nije nesto poznata po modi i lepoti :mrgreen: to su vise italija , francuska mozda spanija... finansije jedino holandija i donekle irska. Jezik mi najvise diktira mogucnosti, samo engleski znam super. Nemacki onako ali bi mi trebalo par god ucenja a za to nemam zivaca. Tako da cu ver.gledati irsku ili holandiju. Gledao bih i englesku ali su izasli iz eu
Ne pravi sebi nikada ograničenja. Ok, jezik se nauči samo treba vremena. Najgore je kad sam sebe ograničavaš a možeš mnogo više. Itekako imaš živaca samo ne želiš izaći iz zone konfora što je svima nama, veruj mi, problem.
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Da to je istina, negde sam procitao nesto u stilu velike stvari , dobre stvari se mogu uraditi samo kad izadjete iz zone komfora. I verujem da je tako. Ali naravno skroz je ok i zeleti nesto prosecno ako si zadovoljan sa tim.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tako je!!! Želim ti sreću i javi šta si uradio :)
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Hvala takodje, javim se, nadam se do jeseni.
Anasavić
Mesto: Osijek

Poruka od Anasavić »

11.01.2002
05:05
Rođenje Osijek
Dobro veče bila bih vam zahvalna ako bi ste mi odgovorili dali ja imam neke predispozicije za daleke zemlje i dali uopče imam predispozicije za inostranstvo hvala vam 😄
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anasavić piše:
16 Apr 2022, 14:13
11.01.2002
05:05
Rođenje Osijek
Dobro veče bila bih vam zahvalna ako bi ste mi odgovorili dali ja imam neke predispozicije za daleke zemlje i dali uopče imam predispozicije za inostranstvo hvala vam 😄
AnasavicWRIGC1.JPG
AnasavicWRIGC1.JPG (40.94 KiB) Pregledano 3404 puta
Draga Anasavic,
za daleke zemlje samo u vidu kraćih putovanja, u smislu edukacije, kraćih poslova, odnosno sticanja lične imovine ali na određeno vreme. Od zemalja ugalvnom germanske
Pošalji Odgovor