Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Ljubav

Poruka od Pisces »

Nenađem nigdje odgovor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ajla piše:
27 Mar 2022, 11:30
Sarajevo 😊
AjlaWRIGC7.JPG
AjlaWRIGC7.JPG (40.72 KiB) Pregledano 2649 puta
Draga moja, ljubav je ovde puna dinamike iako ti upravo suprotno želiš. Tvoje želje su stabilnost sa jednim partnerom ali to je nemoguće upravo zbog druge strane. Probaj da se ne vezuješ samo za jednog partnera i ne pokušavaj nikoga menjati, već se više druži, izlazi i tek kad nekoga bolje upoznaš možeš se vezati da ne bi patila. Brak sa tom osobom koju vučeš godinama neće biti dobar niti rešenje za tebe jer će te vremenom razočarati. Dakle, izbegavaj duge i obavezujuće veze bez stvarne obaveze (brak, deca i sl) i svako ko ti to ne može pružiti na način na koji ti želiš ni ne treba ti. Stoji ti mogućnost odličnog muža kasnije, lepog iz neke statusne familije
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
HoneyR

Poruka od HoneyR »

Pozdrav, Andjela!
Kada mogu da očekujem ljubav i brak (decu)?
Hvala unapred :)
12.10.1987. 16.40h, Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

HoneyR piše:
28 Mar 2022, 19:35
Pozdrav, Andjela!
Kada mogu da očekujem ljubav i brak (decu)?
Hvala unapred :)
12.10.1987. 16.40h, Beograd
HoneyRWRIGC1.JPG
HoneyRWRIGC1.JPG (41.57 KiB) Pregledano 2638 puta
Obično sa Ascendentom u Vatri - vatrenom znaku može se videti termin udaje. Ovde se vidi samo lična promena oko 32. godine života, a za detaljnije informacije o boljim ljubavnim periodima mora se raditi ozbiljnija konsultacija sa više prediktivnih tehnika. OVde je bilo moguće razočaranje oko 25. godine života, dece verovatno jedno ali vredno :)
Ajla

Poruka od Ajla »

Anđela, hvala puno na tako lijepom odgovoru.

Tacno je da vucem jednog momka 10 godina, i to je jako iscrpljujuce. Trenutno nismo u kontaktu jer sam saznala da je uporedo imao i drugu i malo je reci da me povrijedilo. Samo me jos zanima da li je kraj ovo s njim ili ce mi jos biti u zivotu, jer je ovo sad previse. 😶
Andjela Kostic piše:
28 Mar 2022, 09:55
Ajla piše:
27 Mar 2022, 11:30
Sarajevo 😊
AjlaWRIGC7.JPG

Draga moja, ljubav je ovde puna dinamike iako ti upravo suprotno želiš. Tvoje želje su stabilnost sa jednim partnerom ali to je nemoguće upravo zbog druge strane. Probaj da se ne vezuješ samo za jednog partnera i ne pokušavaj nikoga menjati, već se više druži, izlazi i tek kad nekoga bolje upoznaš možeš se vezati da ne bi patila. Brak sa tom osobom koju vučeš godinama neće biti dobar niti rešenje za tebe jer će te vremenom razočarati. Dakle, izbegavaj duge i obavezujuće veze bez stvarne obaveze (brak, deca i sl) i svako ko ti to ne može pružiti na način na koji ti želiš ni ne treba ti. Stoji ti mogućnost odličnog muža kasnije, lepog iz neke statusne familije
Ajla

Poruka od Ajla »

Nastavno na prethodnu poruku ako Vam ista moze pomoci njegov datum je 09.12.1995.g u 00:00, Libija grad Ajdabiya.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ajla piše:
29 Mar 2022, 11:37
Nastavno na prethodnu poruku ako Vam ista moze pomoci njegov datum je 09.12.1995.g u 00:00, Libija grad Ajdabiya.
Draga moja zamolila bih te da pročitaš malo forum i hvala ti unapred:) Uporedne horoskope ovde ne radimo jer zahtevaju ogromno vreme i trud. OVde idu samo kraći odgovori. Za svako dalje angažovanje treba se odvojiti vreme za analizu i uraditi uporedni horoskop
Tihana1611

Re: Ljubav-brak

Poruka od Tihana1611 »

Tihana1611 piše:
21 Mar 2022, 15:10
Pozdrav Anđela.
Voljela bih jedno dodatno pojašnjenje ako nije problem. 2 puta smo radile konsultacije oko životnog horoskopa, gdje si mi dala opis braka i bračnog partnera, koliko je to bilo moguće s obzirom da imam punu 7 kuću. Moja 7 kuća počinje na 22. Stupnju škorpije, drugi dio kuće je u strijelcu. Vladar drugog dijela kuće jupiter u ribama, ali u uklještenom 11. Polju i u opoziciji s marsom. Znam da su uklješteni znaci i polja uglavnom loši, a što bi značilo u ovom konkretnom primjeru, s obzirom da je vladar jupiter dobro postavljen. I šta bi donijela ta opozicija s marsom?
Moji podaci su 16.11.1998. U 16:10, slavonska pozega, HRV
Andjela, ako stignes odgovoriti :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
02 Apr 2022, 11:51
Tihana1611 piše:
21 Mar 2022, 15:10
Pozdrav Anđela.
Voljela bih jedno dodatno pojašnjenje ako nije problem. 2 puta smo radile konsultacije oko životnog horoskopa, gdje si mi dala opis braka i bračnog partnera, koliko je to bilo moguće s obzirom da imam punu 7 kuću. Moja 7 kuća počinje na 22. Stupnju škorpije, drugi dio kuće je u strijelcu. Vladar drugog dijela kuće jupiter u ribama, ali u uklještenom 11. Polju i u opoziciji s marsom. Znam da su uklješteni znaci i polja uglavnom loši, a što bi značilo u ovom konkretnom primjeru, s obzirom da je vladar jupiter dobro postavljen. I šta bi donijela ta opozicija s marsom? j
Moji podaci su 16.11.1998. U 16:10, slavonska pozega, HRV
Andjela, ako stignes odgovoriti :)
Draga Tihana,
nismo dva puta radile natal, nego samo natal i samo jednom a godšnji u usmenom delu ali više sam ti puta pokušala pojasniti tvoj natal naknadno. Nemoj me razumeti pogrešno, ali ti tražiš analitiku u nauci koja nije egzaktna što astrologija zaista nije. Zaista sam se potrudila oko toga da me razumeš svaki put. Dakle, astrologija je skup statističko matematičkih podataka. Napisah ti za partnera, pričale smo, zaista ne znam šta bih ti još rekla novo. Al aj još jednom da probam: uklješteno ne znači loše, samo nešto što se jasno ne vidi, ne vidi se od odmah, ne vidi se u prvo vreme. Vladar tvoje 7 je Mars pa Pluton i to je opis prvog bitnog partnera a Sunce na Desc samo ga dodaje. Međutim kako je tu i Kiron, iz prvog braka ili prve bitne veze mogućnost povreda. Osoba koja zrači (Sunce), ali i povređuje naročito ako mu to dozvoliš. Masa planeta u 7 ima veze sa naglaskom na partnerski život ali i na to da lako sklapaš prijateljstva. Strast jača od ljubavi - Venera u Škorpionu pa moraš prvo sa sobom prebroditi da se naučiš samokontroli naročito kad je pitanje sviđanja odnosno kad ti se neko dopadne. Mars i Pluton su u kvadratu, verovatno će ta prva veza biti napeta, stresna i strastvena...Jupiter je tek drugi vladar i opis onoga što te čeka kasnije, nikako partnera sledećeg. Više je opis atmosfere vezane za brakove vezivanje i slično. Jupiter je u znaku sedišta ali ima i aflikcije ne samo dobre aspekte. Uklješten je, mogućnost tajni kasnije u odnosima odnosno da naučiš da zadržiš deo informacija za sebe, drugačije deluješ u odnosu. Molim te, ako imaš dalje nedoumice javi mi se viberom.
Sara

Poruka od Sara »

Poštovana Anđela,

da li biste mogli da mi pogledate polje ljubavi i braka?

Rođena sam 4. oktobra 1982. u 21:30 u Beogradu.

Puno hvala! ❤️
Pošalji Odgovor