Astrologija
Re: Astrologija
Pozdrav svima, zanima me Lilit u 12. kući u lavu... u muškom natalu. Konkretno kakve žene privlače pažnju osobi sa ovakvom lilit? Ako neko može da mi kaže nešto o tome?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Odlazak i život u inostrnstvu ovde je svakako moguć ali će napraviti veliku promenu u tvom životu. Ti voliš inostranstvo ali kad odeš živeti tamo vući će te nostalgija i želja za povratkom prosto ne nećeš osećati tamo na način na koji si smatrala da hoćeš niti će inostranstvo emotivno tebi leći. Obmanuta si zbog opozicije sa Neptunom te gledaš više kroz ružičaste naočare. Ipak, tamo možeš očekivati dobru komunikaciju kao i ličnu promenu u smislu promene načina vrednovanja stvari. Sa Uranom ovde imaš neočekivane probleme koji tamo stoje...Jasminam7 piše: ↑01 Maj 2022, 19:05Izvinjavam se, možda ovako uspe:
https://dodaj.rs/images/170889.jpg
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
"Izraženi individualizam Lavova Lilit još više potencira. On se javlja kao osećaj posebnosti u odnosu na druge. U mladosti se skriva od okoline zbog straha da ne bude neshvaćen i odbačen. Međutim, te karakterne crte se blokiraju samo privremeno i u kasnijem razvoju ličnost ispoljava tendenciju da stvar uzme u svoje ruke i da bude vođa na bilo kom polju. Potreba za dominacijom i vođstvom privlači druge ljude jer Lilit u Lavu zna da podredi svoje interese drugima.
Ipak, duboka potreba da se razlikuje od većine, stvara kod osobe preterani osećaj samoživosti. Ukoliko uspe da plasira svoje namere ka okolini i bude prihvaćena, ovakva osoba postaje uspešan menadžer i rukovodilac koji svoj lični interes i samoživost poistovećuje sa potrebama okruženja. To zna češće da bude zajednica u kojoj živi nego porodica.
Individualizam i pravo na samo izražavanje se smatraju svetinjom. Ali takvo pravo se ne priznaje kod drugih osoba, barem ne u onoj meri koja može da ograniči njihovo sopstveno pravo. Osoba tada nije tolerantna, lako se razljuti i postaje osvetoljubiva. Diktatorske tendencije su prisutne.
Jaka volja zna da bude blagoslov koji omogućava osobi da dosegne svoje ciljeve, ali može biti i problem ukoliko ona ne uspeva da je realizuje i nametne. Tada dolazi do stresova, glavobolje i srčanih smetnji. Refleksno se može odraziti i na bol u drugim delovima tela.
Seksualnost se uklapa u opšte karakterne crte. Osoba voli da je u centru pažnje, da joj se dive i da partner misli kako je u svemu najbolja. Samo ako je uveren u to, može spokojno da se prepusti i uživa u seksu. Njen seksualni život je dosta osetljiv na eksterne uticaje koji ga određuju u znatnoj meri. Seks i ljubavni život u celini nisu na nivou unutrašnje intimnosti osobe, već često u funkciji onoga čime se ona bavi ili nekih njenih “ viših ciljeva “.
"Lilit u dvanaestoj kući natalnog horoskopa neke osobe uvećava njen senzibilitet i to na raznim nivoima karaktera. Lilit je ispunjava idealizmom i sanjalaštvom. Ako je Lilit u horoskopu tako postavljena da je njena energija pozitivna, tada su ovo maštovite osobe sposobne da stvaraju proizvode lepe kreativne imaginacije. Osobe ima dar da svoje vizije veoma senzitivno predstavi i iskaže u realnosti. One mogu biti glumci, umetnici, igrači, pisci, pronalazači, arhitekte ili raditi bilo koji posao koji zahteva kreativnu maštu.
Da bi osoba iskoristila pozitivnu energiju Lilita u dvanaestoj kući mora sebe oslobađati kroz nepristrasnost i ličnu objektivnost. Samo tako će postići emocionalnu nezavisnost i osloboditi svoje talente. Ovakve osobe, iako imaju bogat unutrašnji život, usmeravaju se i izražavaju ka spoljnom svetu.
One imaju potrebu i uživaju u tome da svoje unutrašnje vizije i nadahnuća prenose na druge. Obično su voljene i cenjene i od svojih bližnjih i od javnosti. Često imaju vrlo blagotvorno, a ponekad i isceliteljsko, dejstvo na druge ljude.
Ukoliko osoba ne uspeva da objektivizuje svoj ego, tj. da se oslobodi svog egoizma, ona postaje žrtva Lilitine negativne energije. Veruje i živi u nepostojećem svetu. Ona potpuno veruje samo u ono što je idealizovala i tu ne pomažu nikakve činjenice.
Osoba obmanjuje samu sebe na drastičan način: ono sa čime ne može da se suoči za nju ne postoji, a iluzije svoje neizražene mašte smatra za realnost. Zbog svega rečenog ovakve osobe ostaju potpuno dezorijentisane i vremenom izgubljene. Sreća je ako imaju nekog pored sebe ko će ih pridržati kad se probude iz svog sna i shvate da su sebe dovele do samouništenja. "
Cao Andjela rodjen sam 07.10 1996 u Novom Sadu zanima me buducnost
https://dodaj.rs/image/LPiu3u
Pozdrav Andjela. Kakvi su mi izgledi za preseljenje u narednih par godina, do sada sam se selila 6-7 puta, pa bih da se zaustavim na jednom mestu.
da li će se to desiti u mom žživotu, kada bi to moglo i na sta da obratim paznju da bi doslo do toga
Hvala unapred punooooo
(i za posao sam pisala, na drugoj temi, pa ako vidis neku povezanost sa ovim poslom sada gde sam i možda sa regulisanjem stambenog pitanja možes dati prognozu neku)

Pozdrav Andjela. Kakvi su mi izgledi za preseljenje u narednih par godina, do sada sam se selila 6-7 puta, pa bih da se zaustavim na jednom mestu.
Hvala unapred punooooo
(i za posao sam pisala, na drugoj temi, pa ako vidis neku povezanost sa ovim poslom sada gde sam i možda sa regulisanjem stambenog pitanja možes dati prognozu neku)
-
teodorasaicic
Poštovana Anđela,
Da li možete da mi kažete nešto o mojoj natalnoj karti? Zanima me ljubav, da li ću imati brak, karijera i zdravlje?
Hvala unapred!
Da li možete da mi kažete nešto o mojoj natalnoj karti? Zanima me ljubav, da li ću imati brak, karijera i zdravlje?
Hvala unapred!
- Prilozi
-
- natalna karta
- 15163A0F-D4C5-44B1-AC0B-492186EE9B15.png (109.41 KiB) Pregledano 1249 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
molim te, pročitaj malo forum. Pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,Vodolija piše: ↑05 Maj 2022, 14:31https://dodaj.rs/image/LPiu3u
Pozdrav Andjela. Kakvi su mi izgledi za preseljenje u narednih par godina, do sada sam se selila 6-7 puta, pa bih da se zaustavim na jednom mestu.da li će se to desiti u mom žživotu, kada bi to moglo i na sta da obratim paznju da bi doslo do toga
![]()
Hvala unapred punooooo
![]()
što se tiče preseljenja ovde je uvek moguće naročito sa Merkurom u jedan i Mesecom u Blizancima i naročito sredina karijere i zbog posla. Stabilizacija jeste moguća pred kraj karijere ali moguća je naravno i ranije u zavisnosti od toga kakve ćeš poteze povlačiti naravno. Univerzum namesti scenu - natalnu kartu, a naše je kako ćemo u datoj sceni da odigramo. Biraj hladnije krajeve ili krajeve gde je veći i bolji socijalni program, veća stabilnost. Što se tiče drugih pitanja potrebno je uraditi najmanje ozbiljan godišnji horoskop
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Obzirom da se ovde daju kratki odgovori što se ljubavi tiče izbor pogrešnih muškaraca koje ne vidiš jasno. Što se braka tiče sve zavisi kakvog partnera odabereš ali biće uspona i padova, ne mora se razvoditi ali neće biti gladak. Zdravlje: povesti računa sa cirkulacijomteodorasaicic piše: ↑06 Maj 2022, 16:20Poštovana Anđela,
Hvala unapred!
Pozdrav svima ,pre svega Andjeli....do sada sam radila par puta nazalnu kartu ,i da budem iskrena sve skoro sto je receno ,bilo je pogresno ,i proslost i stvari koje su do sad trebale da se dese ,jedino je jedna zena dobro prorumacila zanimanje kojim cu se baviti ...volela BiH ako biste bili ljubazni da mi kažete nesto vezano za dobijanje dece ,kada i koliko Cu dece imati,i ako se vide polovi ? Zahvaljujem se unapred