Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Postovana Andjela ,da li bih mogla da Vas zamolim da mi kažete sta mogu ocekivati od braka i supruga kroz moj natal,ako možete i nesto o suprugu da mi kažete preko nastala?Unapred se zahvaljujem
15.07.1993
10:30 h NS
15.07.1993
10:30 h NS
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,
ovo je slika prosvećenog porodičnog čoveka, koji je pride razuman i pouzdan. Pravnik ili radi sa ljudima.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, molim te pročitaj malo forum
Draga Andjela pre svega hvala puno na odgovoru,moram reći da sam pitala iz prostog razloga što do istog opisa sam i sama došla,pa sam htela da čujem Vaše mialjenje.Ono sto je interesantno i zbunjujuće je da se moj suprug skoro nikako ne uklapa u opis iz nataal,osim da radi sa ljudima ali ne u sferi prava ....Pre svega suprug je od mene dosta stariji u to nikako nije oslikano mojim 7.poljem ,pa ne znam sta da mislim ,jel moguće da moj Natal "ne radi" meni na 7.polju?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, Jupiter može biti dosta starija osoba jer je Jupiterom označena osoba "mudrac" ili "profesor" takođe. To govori da ta mudrost odnegdne mora da dolai. Pride, pored Jupitera i Neptun je vladar tvoje pete kuće a on je u znaku Jarca i ovo je jasna slika veće statističke mogućnosti za starijeg partnera zar ne?
Pored toga, ovo je slika braka sa produhovljenim čovekom te moraš priznati da te taj čovek ne maltretira, ne presuje i slično. E sad što je tvoja Venera u Blizancima pa to je druga priča. Venera u Blizancima traži promene draga, teško stabilnost u ljubavi jer ti lično imaš različite želje kroz vreme.....dispozicijom pogledaj gde ide...u opoziciju sa Uranom. Slika je jasna. Ako kreneš da vrdaš, verovatno ti to muž neće tolerisati, ali ako probaš da radiš na vašem odnosu to može biti jako dobro i za tebe lično. Ipak, pre svega sedi i razmisli šta je ono što zaista želiš pa nek to traje mesecima. A što se struke tiče: ja sam samo navela pravnu struku jer je najlogičnija ovde bila (Vaga, Jupiter) ali to uošte ne mora značiti. Imaš celu tabelu zanimanja iz Jupitera u Vagi
Pored toga, ovo je slika braka sa produhovljenim čovekom te moraš priznati da te taj čovek ne maltretira, ne presuje i slično. E sad što je tvoja Venera u Blizancima pa to je druga priča. Venera u Blizancima traži promene draga, teško stabilnost u ljubavi jer ti lično imaš različite želje kroz vreme.....dispozicijom pogledaj gde ide...u opoziciju sa Uranom. Slika je jasna. Ako kreneš da vrdaš, verovatno ti to muž neće tolerisati, ali ako probaš da radiš na vašem odnosu to može biti jako dobro i za tebe lično. Ipak, pre svega sedi i razmisli šta je ono što zaista želiš pa nek to traje mesecima. A što se struke tiče: ja sam samo navela pravnu struku jer je najlogičnija ovde bila (Vaga, Jupiter) ali to uošte ne mora značiti. Imaš celu tabelu zanimanja iz Jupitera u Vagi
Andjela hvala puno na objasnjenju,sad mi je malo jasnije...da jeste mi muž razuman i nemam sa njim tih problema koje ste naveli ,međutim taj Neptun me plaši jer se bojim da može da mi donese neveru i laži sa muževe strane
..sto se tice moje Venere u blizancima ,ona kod mene radi samo promenu raspoloženja ,vrdanje u ljubavi nikako ,jer sam baš vezana za supruga i ne BiH sebe mogla pored nikog drugog zamisliti .
..sto se tice moje Venere u blizancima ,ona kod mene radi samo promenu raspoloženja ,vrdanje u ljubavi nikako ,jer sam baš vezana za supruga i ne BiH sebe mogla pored nikog drugog zamisliti .
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,
nema potrebe plašiti se bilo čega unapred. Naročito što je Saturn odavno prešao znak Jarca
Da je trebalo nešto biti bilo bi u koroni ili perodu oko korone. Drago mi je što je tako, i hvala tebi što si dala povratnu informaciju
nema potrebe plašiti se bilo čega unapred. Naročito što je Saturn odavno prešao znak Jarca
Re: Ljubav
Veliki pozdrav svima! Zanima me ljubav, nikada nisam bila u braku, ovo je moj natal sa solarom za ovu godinu. Unaprijed se zahvaljujem

- Prilozi
-
- Screenshot 2022-06-11 at 14.37.36.png (129.57 KiB) Pregledano 2702 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.Andjela Kostic piše: ↑12 Jun 2022, 15:41Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina