Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Ne postoji konkretan posao ili sektor u kome bi neko napredovao bez truda, rada i učenja. Ipak, postoje osnovne predispozicije, koje nam govore gde bi osobi bilo lakše da napreduje. Ono što je zajedničko za sve jeste da se trebate držati tri definicije: rad, red i etika. I potrebno je mnogo edukacije, ma koja oblast bila. Da postaneš nezamenjiva u stručnim znanjima makar to bio najjednostavniji posao. Svako ko se vodi ovom logikom mora uspeti u poslu. Ako samo čekaš "bolje vreme" pri čemu ne konkurišeš svakoga dana (CV se pravi spram konkursa nikako tipski) i ne edukuješ se u međuvremenu, stvari se drastično komplikuju.
Ovo ti govorim i kao zaposlena osoba i kao astrolog. Pa sada kome se kako sviđa, kako želi naravno, ali ovo je prava istina.
the_sacramentWRIGC1.JPG
the_sacramentWRIGC1.JPG (40.82 KiB) Pregledano 1832 puta
Što se tiče tvog natala sa masom planeta u Škorpionu a Marsom u znaku Ovna ovde dolazi u obzir dijapazon poslova. Naročito sa Merkurom u Škoprionu koji nosi brze misli, akcije, inteligenciju koja je usmerena na cilj, da se stekne materijalna imovina. Dakle, svi organizacioni poslovi, ali moraš poraditi na nivou komunikacije. Uvek preteraš ili se totalno zatvoriš. Takođe, sa preoptimističnim ili previše pesimističnim zaključcima...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, hvala puno..svjesna sam svega toga i ubuduće , popraviću se. Hvala još jednom :)
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Draga Andjela,

Javljam se i na ovoj temi jer me zanima koje su mi predispozicije za karijeru? Za nekoliko meseci bi trebalo da zavrsim fakultet (i to polje me zanima). Humanisticka delatnost je u pitanju.
Rodjena sam 17.7.1997. u 6 ujutro u Novom Sadu.

Hvala Vam unapred ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Littlecat piše:
10 Jun 2022, 19:19
Draga Andjela,

Javljam se i na ovoj temi jer me zanima koje su mi predispozicije za karijeru? Za nekoliko meseci bi trebalo da zavrsim fakultet (i to polje me zanima). Humanisticka delatnost je u pitanju.
Rodjena sam 17.7.1997. u 6 ujutro u Novom Sadu.

Hvala Vam unapred ❤️
LittlecatWRIGC5.JPG
LittlecatWRIGC5.JPG (41.43 KiB) Pregledano 1798 puta
Draga moja,
na prvom poslu radićeš ono što voliš ali ili nećeš biti uopšte plaćena ili će to biti neka kombinacija "pripravnička" iako ćeš svašta naučiti i od starta imati odgovoran posao. Kasnije se stvari poboljšavaju. AKo si završila filološki odlično ako je filosofski manje dobro. Idi u istraživačke oblasti svoje struke, gledaj da izbegavaš kontakt sa ljudima previše (bavi se analizom i istraživanjem) jer iz polja javnosti imaš atake, odnosno kuća javnosti ne stoji baš najbolje. Ipak, većina vrhunca karijere govori o poslu koji voliš da radiš i stabilnim primanjima.
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Medicinski fakultet je u pitanju, logopedski smer. ❤️ Tacno je za taj deo pripravnickog (neplaceno, ne bih javno o tome, ali postoji dogovor) . Ne znam sta ce biti nakon toga, ali jos uvek nisam zavrsila, imam malo ispita do kraja. Ovaj posao jeste direktno povezan sa ljudima, pa me to brine iz Vaseg posta. 🙁

Hvala Vam na odgovoru ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne dušo, nije vezan na takav način :) Medicina se uvek vidi kroz Sunce, šestu i dvanaestu kuću što ovde nosi totalno drugu prirodu. Medicina, takođe, ne mora biti vezana za javnost, mnogo mojih klijenata radi online za farmaceutske kuće npr. Međutim, u ovom tvom slučaju, imaćeš neprijatnosti sa ljudima iz okoline generalno, ne vezano samo za posao. Tvoj je zato zadatak da se od odmah usmeravaš. Kupi knjigu "kako izaći na kraj sa šefom" i sličnu literaturu.
Ti kao lekar možeš biti jako dobra, a kasnije i slavna (Saturn je na Zenitu a vlada šestom kućom). Humanističke nauke nisu medicina :)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga Andjela, juce mi stize mail od jedne advokatske firme gdje sam bila na razgovoru za posao,za radno mjesto sekretarica.
I u mailu pisalo da su izabrali drugog kandidata.

I ja sam se zahvalila na informaciji i tri sekunde nakon sto poslah mail, zove me jedna notarska kancelarija, da dodjem na razgovor sad 13og juna. U pitanju je radno mjesto administrativna radnica.

Daću sve od sebe, poradiću da budem prirodna i umjereno sve. I kako bude bice, nego bih voljela da pocnem da radim, pa se normalno i radujem kad odem na neki razgovor.
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Andjela Kostic piše:
11 Jun 2022, 08:55
Ne dušo, nije vezan na takav način :) Medicina se uvek vidi kroz Sunce, šestu i dvanaestu kuću što ovde nosi totalno drugu prirodu. Medicina, takođe, ne mora biti vezana za javnost, mnogo mojih klijenata radi online za farmaceutske kuće npr. Međutim, u ovom tvom slučaju, imaćeš neprijatnosti sa ljudima iz okoline generalno, ne vezano samo za posao. Tvoj je zato zadatak da se od odmah usmeravaš. Kupi knjigu "kako izaći na kraj sa šefom" i sličnu literaturu.
Ti kao lekar možeš biti jako dobra, a kasnije i slavna (Saturn je na Zenitu a vlada šestom kućom). Humanističke nauke nisu medicina :)
Hvala puno na odgovoru ❣️ nadala sam se da cu bar na poslu imati srece kad vec nemam u ljubavi 😂
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, sreća u ljubavi ne znači ništa veruj mi. Bitno je kako se postaviš i šta je ono što tražiš. Sreća prati hrabre :)
Deki

Poruka od Deki »

Draga Andjela,

S obzirom da trenutno studiram medicinu, zanima me koliko cu biti uspjesna u ovoj struci u zivotu? Rodjena sam 05.02.2000.u 11.10 ujutru na Cetinju.

Hvala ti puno unaprijed na odgovoru!
Lijep pozdrav
Pošalji Odgovor