Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Mimi
raskinula si vezu upravo zato što ti je tranzitni Saturn prelazio preko Zenita koji karakteriše status osobe i ono što joj je veoma bitno. Time je najavio generalno težak životni period. Da te obradujem prvo pre nego ti dam ceo odgovor: Saturn će krenuti direktno već krajem septembra i tebi doneti bolji životni period. To prvo :)Novi početak sa mnogo novih mogućnosti možeš očekivati već oko marta 2021. :)zbog prelaska Saturna u znak Vodolije i preko tvog natalnog Urana što je znak neočekivanih promena na bolje. Inače, ovde je ljubavna slika malo komplikovanija, jer kuća pokazuje tendenciju da ti nekog idealizuješ a ulazak partnera koji je "promenljiv" (vladar pet u tri i to Sunce). Ti idealizuješ sliku partnera, misliš da je taj neko, a u stvari on je u gubitku što je sa tobom raskinuo ali jadan to ni ne zna ;) Vremenom, nakon ovog perioda počećeš drugačije da razmišljaš. Naime, direkcija pokazuje period oko 25.godine života, gde sada i jesi kao emotivno komplikovan, sa atacima na tvoje emocije od strane drugih ljudi i okoline. Nakon tvoje 27. verovatno ćeš se početi da preračunavaš i imaš mogućnost da sklopiš vezu preko posla ili studija (tamo gde si angažovana) gde ćeš spojiti lepo i korisno što je u stvari odlično za tebe. Ulazak u brak oko 30.godine očekujem sa čovekom koji je nekakvo uniformisano lice ili lice koje radi gde "je smrt blizu" (padobranac, hirurg i slično)
Uživaj...ovo je super horoskop. Govori o ličnom duhovnom buđenju podstaknutom upravo razočaranjem koje si trenutno doživela i sličnim...nadam se da si zadovoljna :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Elena,
drugarica mora sama da pita. Naime, astrološka etika ne dozvoljava gledanje karte maloletnim licima, roditeljima ili prijateljima trećih lica. Samo vlasnik horoskopa ima prava da postavi pitanje vezano za svoj horoskop....
Mimi

Poruka od Mimi »

Naravno da sam zadovoljna Andjela, hvala puno. Imam jedno pitanje samo, da li sve ovo znaci da ne bih trebala da pokusavam da se pomirim s njim, tj. da vise nema sansi za nas? Njegov datum je 6.6.1999., rodjen u Novom Sadu, ne znam vreme rodjenja. :) Da iskoristim da pitam dok se ne napravi guzva na forumu :D Hvala jos jednom <3
Mimi

Poruka od Mimi »

Zaboravila sam da kazem da kad ste mi pisali na proslom forumu, jedna stvar za koju ste mi rekli da ce se desiti, stvarno se i desila nakon dva meseca :)
Nataša

Poruka od Nataša »

Dobar dan Anđela
14.08.2001, 23:50 Zrenjanin
Zanima me ljubav i sve vezano za ljubav? :)
Tina

Poruka od Tina »

Cao Andjela
24.02.2020. 16:55 Zrenjanin zanima me buducnost mog ljubavnog zivota. Hvala unapred 🙂
Tina

Poruka od Tina »

U prvoj poruci sam pogresila godinu rodjenja 24.02.2002. 16:55 Zrenjanin zanima me buducnost mog ljubavnog zivota. Hvala unapred 🙂
Lija

Poruka od Lija »

Draga Anđela, prijavila sam se da bih ti poželela sreću u radu ovog foruma! Na drugom forumu te čitam već 2 godine i uvek me obraduje kad vidim kako se posvetiš odgovoru. Nadam se da će članovi znati da cene tvoj trud!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tea2 piše:
24 Jul 2020, 13:52
Pozdrav svima :D

Da li bih mogla saznati nešto o slaganju sa momkom: 3.4.1992, podznak škorpija, Kladovo. Ja sam rođena 16.6.1997, u 12.10h u Beogradu.
Jako me zanima kakav je čovek i dal ima dobre namere prema meni..čitala sam ANA forum, svaka ti čast Anđela! Samo tako nastavi!
draga tea2,
izuzetno mi je žao što ti moram napisati da je za upoređivanje dva horoskopa potrebno mnogo vremena i rada i jako je nezgodno da ti pišem bez detaljno odrađene konsultacije. Molim te, ako želiš napiši mi drugo pitanje ili nešto vezano za tvoj horoskop lično da bih ti dala pravi odgovor. Izvini još jednom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi piše:
24 Jul 2020, 15:33
Naravno da sam zadovoljna Andjela, hvala puno. Imam jedno pitanje samo, da li sve ovo znaci da ne bih trebala da pokusavam da se pomirim s njim, tj. da vise nema sansi za nas? Njegov datum je 6.6.1999., rodjen u Novom Sadu, ne znam vreme rodjenja. :) Da iskoristim da pitam dok se ne napravi guzva na forumu :D Hvala jos jednom <3
Draga Mimi,
ne znam da li bi trebala da se pokušavaš da miriš iskreno, zato što su ti sada aspekti vraćanja, odlaganja ili čekanja na stvari...uporedni horoskop je mnogo složen, meni bi trebalo jako mnogo vremena da vidim ko je on, uporedim sa tvojim aspektima i dam ti odgovor. Ono što ti mogu savetovati je da iskuliraš neko vreme, znam koliko ti je teško, ali bolje je za tebe da za sada sačekaš i vidiš šta će njegov sledeći potez biti. Nekada se muškarci predomisle a ako ode, bolje ga pustiti nego se mučiti oko njega a da on sve vreme tebe drži tako "pod uslovom". Nadam se da ćeš razumeti i izvinjavam se što stvarno ne mogu raditi upoređivanje aspekata. To se radi u ozbiljnoj uporednoj kombinaciji koja se sastoji iz više prediktivnih tehnika, uključujući i Composite chart i Davison chart što je totalno priča za sebe. Ljubim te, čuvaj se
Pošalji Odgovor