Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Diona piše:
12 Jun 2022, 18:52
Andjela Kostic piše:
12 Jun 2022, 15:41
Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.
Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočarava
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga Andjela,opet ja :) Zanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno :) Ako Vam nije tesko :)
Prilozi
astro_2gw_x_y.30941.122967.png
astro_2gw_x_y.30941.122967.png (90.17 KiB) Pregledano 2712 puta
Diona

Poruka od Diona »

Andjela Kostic piše:
13 Jun 2022, 08:44
Diona piše:
12 Jun 2022, 18:52
Andjela Kostic piše:
12 Jun 2022, 15:41
Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.
Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočarava
Hvala vam puno na odgovoru. Za mene je ulazak u odnos sam po sebi vec tezak i bojim se tih razocaranja. Jel je mozda iduci brak bolji?
Zvezdana

Poruka od Zvezdana »

Draga Angela,
Ako imas vremena mnogo me interesuje ljubav, mogucnost za drugi brak ili zajednica. Ima li nesto ljepo u buducnost po tom pitanje ili opet suze. Zeljela bi pomirenje sa bivsim decko, ali ako to zahtjeva vremena i drugih podataka onda samo nesto opsto za ljubav.
Hvala puno
Prilozi
759A5D5E-F782-4D63-8FC7-6985DEE5C039.jpeg
759A5D5E-F782-4D63-8FC7-6985DEE5C039.jpeg (216.62 KiB) Pregledano 2640 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Zvezdana,
tvoj Ascendent nalazi se na 28. stepenu znaka Blizanaca te je ovo život okrenut na konstantne promene. Ono što je dobro jeste da ti je vladar Ascendenta Merkur i planeta koja tebe opisuje upravo u istom znaku a kako je dobro pozicioniran govorimo o dobrim stvarima koje dolaze kasnije u životu, upravo zato što je smešten u zatvorenoj 12.toj kući. Ovo je odlična predispozicija za sve vrste analitičkih poslova kao i poslove vezane za pisanje i intelektualni rad.
Što se ljubavi tiče, ti si se morala napatiti iz više razloga. Prvi je taj što je Venera u konjunkciji sa Mesecom pa se strasno zaljubiš i odmah zavoliš i to moraš kod sebe promeniti. Kao da se staviš u službu ljubavi i partneru od kojih si očekivala odmah stabilnost, status i ozbiljnost. A naravno, sa planetama u 5 to nije bilo izvodljivo lako, jer su tebe birali pogrešni muškarci. Takođe, ovde ima dosta idealizacije partnera što nije po tvojoj prirodi ali se nekako nametne te je bilo sasvim normalno i za očekivati da prva bitna veza ili brak bude sa totalno nespojivim čovekom, osobom koja ti se samo učinila dobrim partnerom. Druga mogućnost nije loša, ali bi ovo bio partner koji bi ti ugrozio ličnost, verovatno bi od njega statusno ili intelektualno bila jača. Ipak, smatram da je treća varijanta za dugu bitnu vezu ili brak odlična. Naime, partner je opisan kao vredna i inteligentna osoba, ovde se ljubav sama po sebi rađa a partner je tvojih godina.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
13 Jun 2022, 10:38
Draga Andjela,opet ja :) Zanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno :) Ako Vam nije tesko :)
Draga, zar mi nismo već pričali na tu temu?:) možda sam se prebacila.
Prvi brak ili bitna veza karmički, partner koji nije odgovarajući. Čuvaj se opasnih likova, mušaraca koji rade poslove za velike novce. Ovde je stvar malo komplikovanija te treba uraditi ozbiljnu konsultaciju. Stvari ne stoje same od sebe, već trebaš menjati stvari
the_sacrament

Andjela Kostic piše:
15 Jun 2022, 17:13
the_sacrament piše:
Prvi brak ili bitna veza karmički, partner koji nije odgovarajući. Čuvaj se opasnih likova, mušaraca koji rade poslove za velike novce. Ovde je stvar malo komplikovanija te treba uraditi ozbiljnu konsultaciju. Stvari ne stoje same od sebe, već trebaš menjati stvari
Draga# da ja znam - nismo:) a kojih likova da se cuvam, ne pamtim kad sam nekog muskarca upoznala :D
Koje stvari treba da mijenjam?
Zvezdana

Poruka od Zvezdana »

Draga Andjela,
Hvala puno na brzi i tacni odgovor ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
15 Jun 2022, 22:13
Andjela Kostic piše:
15 Jun 2022, 17:13
the_sacrament piše:
Draga# da ja znam - nismo:) a kojih likova da se cuvam, ne pamtim kad sam nekog muskarca upoznala :D
Koje stvari treba da mijenjam?
Za tako nešto mora se raditi ozbiljna konsultacija. Moraju se sagledati sve prediktivne tehnike, pogledati kad se ko od prilike očekuje, prosto ima puno posla
the_sacrament

Vazi. Hvala svakako.:)
Pošalji Odgovor