S obzirom da trenutno studiram medicinu, zanima me koliko cu biti uspjesna u ovoj struci u zivotu? Rodjena sam 05.02.2000.u 11.10 ujutru na Cetinju.
Hvala ti puno unaprijed na odgovoru!
Lijep pozdrav
DekiWRIGC1.JPG (38.49 KiB) Pregledano 1857 puta
Draga,
ti si jedna neobično kreativvna osoba koja bi se snašla sa mnoštvom zanimanja ne samo medicinom. Međutim ovo je horoskop "klackalica": Možeš postići ogorman uspeh ili pad i sve naglo. neočekivano i radikalno vezano za status. Šta ti trebaš raditi po pitanju toga: budi spremna na nagle promene ne učestale ali nagle, nemoj se vezivati ni za šta, ni za zemlju ni za kolege na poslu. Prve trećine karijere ćeš se uglavnom čuditi, ne verujući svojim očima šta se dešava oko tebe karijerno, kako ljudi lažu, koliko su neuki oni koji sebe prozivaju stručnjacima, kako je bitnije sve drugo sem znanja u tvom poslu, biti obmanuta, šokirana nakon toga ali ćeš se brzo snaći. Onda ćeš raditi posao koji voliš ali ćeš brzo dobiti mnogo bolju ponudu verovatno za inostranstvo. Ako budeš otišla, otvorićeš sve svoje potencijale i moći bukvalno sve. Mogućnost da budeš medicinsk naučnik, inovator ili hirurg. Ako se kočiš, držiš striktno zone konfora opet ti sledi uspeh, ali dosta manji. Srećno ovo je odličan horoskop
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela, zanima me da li mi možeš reći nešto u vezi posla i fakulteta?
Rođena 01.03.2000. u 04:40 h u Zrenjaninu
Hvala puno!
JelenaKWRIGC1.JPG (38.95 KiB) Pregledano 1899 puta
Draga JelenaK,
Fakultet koji studiraš, naročito ako je menadžment ili slična oblast imaće svojih uspona i padova. Biće ti potrebno mnogo truda, ali ako ga završiš imaćeš i zašto. Prva trećina karijere promenljivih okolnosti te ćeš imati period privikavanja na stravi u okolini. Potrebno je da ovladaš energijom tako da kad te neko presuje to u tebi ne iazaziva bunt, nervozu i frustraciju. Sredina karijere ženski radni kolektiv ili sa članovima porodice ali ovde ti je Univerzum nametnuo učenje interesa. Naime, postojaće najmanje jedna starija žena, koja će se postaviti kao majka prema tebi a u stvari će gledati svoje interese. Dakle, sredina karijere te uči da igraš mudro. Vrhunac karijere zavisiće od prethodno naučenih lekcija.
Draga Anđela, možeš li mi reći da li ću imati uspeha u oblasti oftalmologije, da li je to dobar izbor s obzirom da sam se do pre 2 godine bavila skroz drugačijom oblasti medicine? Rođena 12.07.1985, Osijek RH.
Draga Anđela, da li bi mi mogla reći da li ću imati uspeha u oblasti oftalmologije, da li je to dobar izbor, s obzirom da sam se do pre 2 godine bavila drugom granom medicine? Rođena sam 12.07.1985 23.35h Osijek, RH.
Draga Anđela, da li bi mi mogla reći da li ću imati uspeha u oblasti oftalmologije, da li je to dobar izbor, s obzirom da sam se do pre 2 godine bavila drugom granom medicine? Rođena sam 12.07.1985 23.35h Osijek, RH.
MakiLakiWRIGC3.JPG (40.43 KiB) Pregledano 1889 puta
Draga MakiLaki,
ne vidim razlog da ne budeš dobar oftalmolog. Mars je u konjunkciji sa Suncem Jeste u padu, ali je sve to dobro aspektovano. Specijalizacija sama po sebi biće ti teška emotivno u jednom momentu ali to je samo zbog opozicija Saturna i Meseca ali to znači da bi ti i svaka druga bila teška , stoga opusti se, ti ćeš biti odličan oftalmolog
MakiLakiWRIGC3.JPG
Draga MakiLaki,
ne vidim razlog da ne budeš dobar oftalmolog. Mars je u konjunkciji sa Suncem Jeste u padu, ali je sve to dobro aspektovano. Specijalizacija sama po sebi biće ti teška emotivno u jednom momentu ali to je samo zbog opozicija Saturna i Meseca ali to znači da bi ti i svaka druga bila teška , stoga opusti se, ti ćeš biti odličan oftalmolog
MakiLakiWRIGC3.JPG
Draga MakiLaki,
Hvala Anđela na odgovoru...potrudiću se da tako i bude
Pozdrav! Rođena sam 15.2.1985. (u 08:30 ujutro) u Sarajevu, BiH. http://astrotarot.eu/blog/natalna-karta/ Zanima me poslovna situacija, da li ću promijeniti posao u narednom periodu? Već duži niz godina radim na istom radnom mjestu, na sličnim pozicijama, bez mogućnosti napredovanja, te sam prilično nezadovoljna. Hvala unaprijed.