Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Tako je. Više je bitna konjunkcija Plutona i Meseca. A za svetla se samo može reći da su u istom znaku što opet ima svoj značaj, ali ne kao konjunkcija, naročito egzaktna
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Stefan

MESEC u Konjunkciji sa PLUTONOM

Poruka od Stefan »

Ovaj aspekt može imati manipulativni karakter i tražiti od nas da simbolično ,,usmrtimo" svoje emocije tako što ćemo se prvo usmeriti ka nekom većem cilju.
Ipak ovo je pre svega aspekt velike regeneracije i novog rođenja čak i posle najvećih tragedija koje mogu pratiti život.
Intenzitet i duboke emocije koje oblikuju partnerske odnose i pitanje poverenja kog nikad nije dovoljno nas prožima skroz.
Tranformacija postaje osnova za rešavanje svih izazova koji iz prve mogu biti teški dokle god prevladaju opsesivne,snažne,moćne isprepletene energije koje u nama stvaraju bure i vulkane koje prati period snažnog zadržavanja emocija. Detinjstvo je moglo biti vrlo stresno gde smo još kao dete bili kontrolisani emocijama ili čak ucenjivani pa smo potiskivali osećanja koja su nas tako stalno izbacivala iz ravnoteže.
TAJNE
Nakon što progresivni Mesec napravi konjunkciju sa ovim aspektom počinjemo da otkopavamo tajne prošlosti.
Opraštamo se od tragičnih ljubavi i toksičnih veza,iako često dugo ostajemo zaglavljeni u prošlosti ne videći izlaz. U nama se bez obzira na sve krije velika snaga. Nju možemo kanalisati u pomaganje drugima kojima isto treba isceljenje,kroz psihološko savetovanje ili različite energetske tehnike.
Možemo biti i vidoviti,ali se ta moć gubi ako se javlja ljubomora,bes,mržnja i ekstremne krize kao i želja za osvetom.
Odnos sa majkom je mogao biti turbulentan pa nismo naučili kako da ostvarimo bliskost,jer nikada nismo imali privatnost u domu.
Nepoverenje i sumnja kvare naše veze kao i burno reagovanje.
Traume i mračne emocije koje mogu obeležiti jedan deo života, kao i jedna karmička veza kojoj ćemo se stalno vraćati,uči nas da iscelimo prvo sebe nakon čega dobijamo snagu i moć da pomognemo drugima. Nakon toga postaćemo druga osoba,koja je za 180 stepeni drugačija od one ,,stare ja" koju smo ,,usmrtili" jer nije bilo drugog izbora.

Iskreno pronašao sam se 100% u ovom opisu. Hvala astrologu Maji na ovakvom iscrpnom opisu ovog komplikovanog aspekta.
E sad Anđela,kakva je stvar kod mene? Ja imam ovu konjunkciju u Strelcu. Rekla si mi da treba posebnu pažnju da obratim na nju,a sad vidim i zašto si mi to napomenula.
Ovaj aspekt je kao lavirint života i feniks koji se ponovo rađa iz pepela.
Šta mi možeš reći? Koliko je ova konjunkcija jaka kod mene?
BUDI DETALJNA AND TAKE YOUR TIME PLEASE.
Goca

Poruka od Goca »

Goca piše:
12 Jul 2022, 17:48
Ćao Anđela,
Ne znam koliko su asteroidi bitni u natalnoj karti ali vidjeh da meni asteroid Odisej pravi konjukciju sa Suncem, pa me zanima ima li to kakvo značenje?
Hvala.
Pozdrav Anđela, izvini vidim nema odgovora na moje poruke pa se pitam jesi li ih uopste primijetila ili su pitanja glupa pa si ih preskočila?
Angie

Poruka od Angie »

Pozdrav Anđela,

Slučajno sam Vas pronašla (ako možemo verovati u slučajnosti), pa sam odlučila da Vam pišem.
Nadam se da ćete imati vremena da "bacite oko" na moju natalnu kartu, s obzirom da bi mi to rešilo dosta nedoumica i strahova.
Moji podaci su: 19.08.1994. 16:10h Beograd
Interesuje me najviše trudnoća (da li će je biti i da li će biti uspešna)?
U braku sam.

Hvala unapred.🌸
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: MESEC u Konjunkciji sa PLUTONOM

Stefan piše:
16 Jul 2022, 18:17
Ovaj aspekt može imati manipulativni karakter i tražiti od nas da simbolično ,,usmrtimo" svoje emocije tako što ćemo se prvo usmeriti ka nekom većem cilju.
Ipak ovo je pre svega aspekt velike regeneracije i novog rođenja čak i posle najvećih tragedija koje mogu pratiti život.
Intenzitet i duboke emocije koje oblikuju partnerske odnose i pitanje poverenja kog nikad nije dovoljno nas prožima skroz.
Tranformacija postaje osnova za rešavanje svih izazova koji iz prve mogu biti teški dokle god prevladaju opsesivne,snažne,moćne isprepletene energije koje u nama stvaraju bure i vulkane koje prati period snažnog zadržavanja emocija. Detinjstvo je moglo biti vrlo stresno gde smo još kao dete bili kontrolisani emocijama ili čak ucenjivani pa smo potiskivali osećanja koja su nas tako stalno izbacivala iz ravnoteže.
TAJNE
Nakon što progresivni Mesec napravi konjunkciju sa ovim aspektom počinjemo da otkopavamo tajne prošlosti.
Opraštamo se od tragičnih ljubavi i toksičnih veza,iako često dugo ostajemo zaglavljeni u prošlosti ne videći izlaz. U nama se bez obzira na sve krije velika snaga. Nju možemo kanalisati u pomaganje drugima kojima isto treba isceljenje,kroz psihološko savetovanje ili različite energetske tehnike.
Možemo biti i vidoviti,ali se ta moć gubi ako se javlja ljubomora,bes,mržnja i ekstremne krize kao i želja za osvetom.
Odnos sa majkom je mogao biti turbulentan pa nismo naučili kako da ostvarimo bliskost,jer nikada nismo imali privatnost u domu.
Nepoverenje i sumnja kvare naše veze kao i burno reagovanje.
Traume i mračne emocije koje mogu obeležiti jedan deo života, kao i jedna karmička veza kojoj ćemo se stalno vraćati,uči nas da iscelimo prvo sebe nakon čega dobijamo snagu i moć da pomognemo drugima. Nakon toga postaćemo druga osoba,koja je za 180 stepeni drugačija od one ,,stare ja" koju smo ,,usmrtili" jer nije bilo drugog izbora.

Iskreno pronašao sam se 100% u ovom opisu. Hvala astrologu Maji na ovakvom iscrpnom opisu ovog komplikovanog aspekta.
E sad Anđela,kakva je stvar kod mene? Ja imam ovu konjunkciju u Strelcu. Rekla si mi da treba posebnu pažnju da obratim na nju,a sad vidim i zašto si mi to napomenula.
Ovaj aspekt je kao lavirint života i feniks koji se ponovo rađa iz pepela.
Šta mi možeš reći? Koliko je ova konjunkcija jaka kod mene?
BUDI DETALJNA AND TAKE YOUR TIME PLEASE.
StefanWRIGC3.JPG
StefanWRIGC3.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1468 puta
Dragi Stefane,
ovo nije konjunkcija Mesec Pluton, već stelijum planeta, Merkur, Mesec i Pluton. U vatrenom znaku govori o specifičnom načinu razumišljanja preko emocija ali kroz produhovljenost, širinu te nekada uzimajući i više širine nego što treba te vuče u rasejanost i nesigurnost. Međutim, svaki je stelijum slika nekog ranijeg vremena, priča svoju priču. Ovo je priča o detetu koje se otisnulo mnogo rano od kuće, jer je izgubilo majku (Merkur. pa onda Pluton pa onda Mesec) u nekakvom požaru ili nekoj katastrofi a govorimo o nekom verovatnom pretku. Utom, dete se vrlo lepo i brzo snašlo samo za sebe (Uran sekstil) ali nikada nije postigao u žiotu ono što je želeo (dispozitor je u kvadratu sa Suncem) jer prosto nije imao ko da ga gura. Snovi su ostali nezavršeni.....
stoga se sada inkarnira u tebi. Zadatak ti je da se fokusiraš i budeš istrajan u npr dve oblasti koje želiš postići jer si dobio njegovu karmu. Pored toga da ne govorimo o intuiciji koju nosiš i na koju se trebaš oslanjati. Neispunjenost može izazvati depresiju (sve planete idu u znak Riba vremenom) ali su mogućnosti za uspeh, ako se fokusiraš, velike. Isključi emocije u delu gde znaš da previše bujaju, gde osećaš da nema granica, a onda na fizičkom nivou ne uradiš puno.
Ovde treba sagledati iz više uglova kartu jer ovde nije samo karakterističan ovaj stelijum već i tačka Ascendenta a Beteglgizu. Ovde ti je mogućnost naglog odlaska u inostranstvo takođe rešenje, jer ćeš se tamo naći u totalno novim okolnostima. NAročito treba obratiti pažnju na sredinu karijere. Stelijum se nalazi u šestoj kući, te bi ovo mogla biti slika prvog posla u inostranstvu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Angie piše:
17 Jul 2022, 01:27
Pozdrav Anđela,

Slučajno sam Vas pronašla (ako možemo verovati u slučajnosti), pa sam odlučila da Vam pišem.
Nadam se da ćete imati vremena da "bacite oko" na moju natalnu kartu, s obzirom da bi mi to rešilo dosta nedoumica i strahova.
Moji podaci su: 19.08.1994. 16:10h Beograd
Interesuje me najviše trudnoća (da li će je biti i da li će biti uspešna)?
U braku sam.

Hvala unapred.🌸
AngieWRIGC5.JPG
AngieWRIGC5.JPG (40.46 KiB) Pregledano 1463 puta
Draga Angie,
ovde bi moglo doći do odlaganja potomstva. Naime, na vrhu pete kuće stoji Južni čvor, što je karma predaka i prvi aspekt blagog odlaganja potomstva. Ovde je više pitanje kakvo je stanje reproduktivnih organa, jajnika naročito zbog pozicije Venere u Vagi, moraš se čuvati hladnoće. Ipak ti moraš imati na umu da je u petioj kući i tačka lične sreće Fortuna te da je Merkur, esencijalni signifikator dece u znaku svoga sedišta, te da svakako ima mogućnosti za decu ukoliko dodatno nije dolazilo do tehničkih povreda (abortusi zbog kvadrata Merkura sa Plutonom).
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Pozdrav, ovo je karta povratka saturna. Asc u karti pada u 6 natalnu, a dsc u 12 natalnu. Sta moze da donese?

https://www.dodaj.rs/images/IMG_20220726_130913.png

Ovako izgleda sa natalnom
https://www.dodaj.rs/images/IMG_20220726_131610.png
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
26 Jul 2022, 13:15
Pozdrav, ovo je karta povratka saturna. Asc u karti pada u 6 natalnu, a dsc u 12 natalnu. Sta moze da donese?

Slika nema, Asc i Desc su najmanje bitni. Posmatraj Saturn u Saturnovom povratku, koje aspekte gradi, sa kojim planetama, u kojoj se kući nalazi...
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
27 Jul 2022, 10:41
Vodolija93 piše:
26 Jul 2022, 13:15

Slika nema, Asc i Desc su najmanje bitni. Posmatraj Saturn u Saturnovom povratku, koje aspekte gradi, sa kojim planetama, u kojoj se kući nalazi...

Povratak i natalna karta.
https://postimg.cc/87ZKVqND
Ovo su pozicije planeta za dan povratka.
https://postimg.cc/PCbLpjPs
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne mogu ovako pratiti. Treba mi Saturnov povratak posebno, natalni posebno, ali ti napisah kako da gledaš.
Pošalji Odgovor