Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Sve zavisi gde se nalazi natalbi Mesec, o čemu govori. Konjinkcija može značiti unutrašnju duboku emotivnu pronenu, bolest majke, selidbu koja znači totalnu.promenu i gomilu drugih značenja možw imati
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
01 Okt 2022, 15:51
Sve zavisi gde se nalazi natalbi Mesec, o čemu govori. Konjinkcija može značiti unutrašnju duboku emotivnu pronenu, bolest majke, selidbu koja znači totalnu.promenu i gomilu drugih značenja možw imati
Hvala puno na odgovoru, natalni mesec je u 8 kuci(vaga), ima trigon sa saturnom u 12, asc i suncem u 1 kuci.

Progresivni M. U 9 kuci(skorpija).
Lisica

Poruka od Lisica »

Lisica piše:
29 Sep 2022, 19:24
Zdravo Andjela, zdravo i ostalima sa foruma.
Rodjena sam 24. Aprila 1990 u Nisu, 14:45.
Da li bih mogla da cujem kakvi su poslovni aspekti?
Da li bi mi odgovorila, ispravila sam sta je trebalo...
Volela bih da cujem odgovor 🙂 Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
01 Okt 2022, 15:58
Andjela Kostic piše:
Hvala puno na odgovoru, natalni mesec je u 8 kuci(vaga), ima trigon sa saturnom u 12, asc i suncem u 1 kuci.

potrebni su mi svi podaci i pitanje. Slobodno mi sve ostavi pa da vidimo svi zajedno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lisica piše:
03 Okt 2022, 14:25
Lisica piše:
29 Sep 2022, 19:24
Zdravo Andjela, zdravo i ostalima sa foruma.
Rodjena sam 24. Aprila 1990 u Nisu, 14:45.
Da li bih mogla da cujem kakvi su poslovni aspekti?
Da li bi mi odgovorila, ispravila sam sta je trebalo...
Volela bih da cujem odgovor 🙂 Hvala
LisicaWRIGC4.JPG
LisicaWRIGC4.JPG (40.38 KiB) Pregledano 1386 puta
Draga moja,
prva trećina karijere govori o radu posla sa dosta ljudi, nekom poslu koji voliš da radiš a može imati veze sa umetnošću na neki način (od rada u kozmetičkim salonima do slikanja ili vajarstva na primer...) Nakon toga, krajem prve trećine karijere dolazi do preokreta u kolektivu, svađa, lošijih okolnosti ali u zavisnosti od toga kako bi delovao ful poslovni horoskop mogla bi se usmeriti energija, ali turbulentno i nestabilno. Treća trećina u inostranstvu, moguće Americi
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Da imam više vremena svašta bih vam pisala :), ne stižem. Vidit da ne objavljujem ni tekstove...problem mi je što dan ima samo 24h :) Zato vam se zahvaljujem svima što čekate odgovore
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
04 Okt 2022, 10:12
Vodolija93 piše:
01 Okt 2022, 15:58
Andjela Kostic piše:

potrebni su mi svi podaci i pitanje. Slobodno mi sve ostavi pa da vidimo svi zajedno
Sta donosi konjukcija progresivnog meseca i natalnog plutona?

Natalna karta

https://postimg.cc/gwc6GvND

Progresivna karta na dan konjukcije prog. Meseca i nat. plutona (06.11.2022.)

https://postimg.cc/y36VZP3Q
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93,
ali opet su preklopljene...gde je u progresiji progresivni Mesec? Da li je ovo konjunkcija i sa progresivnim Plutonom?
Pluton je u 9 i vlada 9, fatalni događaj u inostrasntvu ili nagli odlazak, sa konjunkcijom Meseca a kvadratom na Sunce i Saturn iz natala može biti prekid studija, ograničenje u inostrasntvu, fatalni događaj tamo, nagla promena načina razmišljanja ali je svakako na žalost kroz neki manje prijatan događaj. Ipak, može se desiti da zaključiš da je strah bio veći od realnih dešavanja.
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
05 Okt 2022, 10:46
Vodolija93,
ali opet su preklopljene...gde je u progresiji progresivni Mesec? Da li je ovo konjunkcija i sa progresivnim Plutonom?
Pluton je u 9 i vlada 9, fatalni događaj u inostrasntvu ili nagli odlazak, sa konjunkcijom Meseca a kvadratom na Sunce i Saturn iz natala može biti prekid studija, ograničenje u inostrasntvu, fatalni događaj tamo, nagla promena načina razmišljanja ali je svakako na žalost kroz neki manje prijatan događaj. Ipak, može se desiti da zaključiš da je strah bio veći od realnih dešavanja.
Hvala na odgovoru.
Jeste, konjukcija progresivnog meseca i progresivnog plutona sa natalnim plutonom.

Ovo je natalna
https://postimg.cc/gwc6GvND

Ovo je progresivna karta
https://postimg.cc/YGFF7pHQ
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Poštovana Anđela, izvinite što do sada nisam bio u prilici da Vam odgovorim i da Vam se zahvalim što ste posvetili vreme proučavanju moje natalne karte, kao i na odgovoru koji ste mi poslali. Međutim, moram da dam jednu malu ispravku: ja sam muška osoba, ne ženska (ali dobro, verovatno sam sam kriv što to nisam naveo) :D Inače još uvek nisam u braku, pa bih želeo da Vas pitam, ako nije problem, kakvi su mi aspekti i natalnoj karti za ljubav i brak. Pre nešto više od godinu dana sam bio u vezi sa devojkom koja je rođena 31.05.1981 u Bijelom Polju u Crnoj Gori u 15:00h, a iako više nismo u vezi, povremeno smo u kontaktu. Možete li mi reći da li postoji mogućnost da dođe do obnove naše veze? Još jednom, rođen sam 05.11.1978 u Beogradu u 05:00 h. Hvala Vam mnogo unapred
Pošalji Odgovor