Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Aleksandra94

Re: Astrologija

Poruka od Aleksandra94 »

Razmisljala sam o online prodaji, ali to bi bilo nesto privremeno. Izdrzacu jos mesec dana dok ne dodje bolji period 🙂
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
30 Nov 2020, 11:14
Goca piše:
30 Nov 2020, 08:14
Pozdrav Andjela tebi i članovima foruma

S obzirom da se u natalu vidi i koja je zemlja pogodna za život pa evo mog pitanja ako je moguće da se odredi koja bi to mogla biti, naravno da ne bude zabune da ja opet govorim da natalna karta proriče sudbinu nego čisto informativno. Rođenje 28.8.1977.,17:30h,Knin Hrvatska
Draga Goco,
slučajno uočih tvoju poruku! Neverovatno. DUbai, Kuwait, Crna Gora, a za dalje inostranstvo Kanada. sve naglo i neočekivano kao mogućnost. I tebi bi dobro bilo inostranstvo.
Hvala na odgovoru.

Vidjeh da se na forumu spominje karma, pa hajde da budem još malo dosadna i da pitam za svoju, s obzirom da mi u životu nešto sve teško ide da ne kažem da uopste ne ide pa imam osjećaj da plaćam nečije dugove i ako plaćam ima li tome kraja?

Hvala još jednom i pozdrav.
MarinaLi
Mesto: Fiji
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Andjela Kostic piše:
02 Dec 2020, 22:41
MarinaLi,
može! UK prvo gledaj. A onda gledaj Norvešku, a može se desiti da prvo bude UK pa onda Švedska ili Norveška.
Hvala na jos jednom odgovoru. Ima smisla, samo da uspem ostvariti to za neke 2-3 godine. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Goco,
ti nemaš naročito jaku karmu sem za sticanje u prvoj trećini karijere a to si prošla. Što pre počneš raditi neki organizacioni posao, nešto gde bi se dikretno videli rezultati pre ćeš do novaca. Ne možeš večito da opslužuješ, uči se delegiranju poslova i usavršavanju više od ostalih u oblasti u kojoj želiš da radiš. Definitivno će ti biti bolje u inostranstvu. Kod tebe je generalno problem Merkur koji jeste u Devici, inteligencija, ali kvadrat Neptun što je u prevodu (to nisam ja rekla) mnoštvo fiks ideja. Kad nešto trebaš krenuti, nemoj odmah smišljati na pet godina šta ćeš i kako ćeš, i nemoj zalaziti u najsitnije detalje, iscrpljivati sebe na poslu da bi upravo postigla to što si zamislila a obično ta ideja ne vodi ničemu. Nemoj se diviti nikom, nemoj uzimati sebi ideale na poslu u smislu : kako je ovo dobar čovek ili žena jer ćeš se razočarati. Dosta promućurnih ali loših ljudi biće oko tebe u zadnjem delu karijere. Mislim da su ovde postupci učinili da nemaš puno sreće. Dakle, obavezno se moraš učiti menadžmentu, načinu organizacije posla a ne da ti non stop vučeš
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

MarinaLi,
nemam te u svojoj bazi pa ne mogu videti iz slike jasno kada bi mogla očekivati odlazak
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim vas pitajte sve slobodno. Što mogu ja ću vam reći. Recite i drugaricama, sestrama, braći kolegama koleginicama. Ja želim da ovaj forum radi. Moja je greška bila što nisam primetila da nisam ulogovana i zato me nije bilo...
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Hej pozdrav, mene interesuje preseljenje u inostranstvo. Da li bi mi odgovaralo? Planiram u toku sledece godine ako sve bude ok...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

manuel_bg piše:
12 Dec 2020, 18:46
Hej pozdrav, mene interesuje preseljenje u inostranstvo. Da li bi mi odgovaralo? Planiram u toku sledece godine ako sve bude ok...
nemam podatke. Ptrebni su mi datum vreme i mesto rođenja kao i pol.
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Musko sam, podaci rodjenja su 12.05.1983. , 09:45 ili 09:50, Pancevo.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

manuel_bg piše:
13 Dec 2020, 23:23
Musko sam, podaci rodjenja su 12.05.1983. , 09:45 ili 09:50, Pancevo.
Dragi moj manuel_bg,
naravno da postoji odlična mogućnost preseljenja u inostranstvo i to što dalje to bolje. Inače, upravo zbog težnje za materijalnom sigurnošću ide inostranstvo. Generalno, 2022 će ti biti jako povoljna za tako nešto, ali to je onako odokativno iz aviona
Pošalji Odgovor