Pozdrav Andjela, zanima me 7 polje i opis partnera (gde bi ga mogla upoznati i kada okvirno, njegove osobine itd)
Moj datum rodjenja 19.11.1994 14:20 BG
Lara233WRIGC1.GIF (125.35 KiB) Pregledano 2744 puta
Draga,
ovo će biti lep, strastveni muškarac, tvojih godina sa lepim oštrim crtama lica. Možeš ga upoznati na poslu ali i preko nekog kvrnog srodnika, brata ili sestre. Ovo je najveća statistička verovatnoća jednog braka
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Postovana Andjela, u vezi Sam sa ozenjenom osobom. Zanima me sta mogu ocekivati od tog odnosa. Moj datum rodjenja je 31.05.1994. rodjena u 16.55 u Novom Sadu. Hvala unapred
Buba23WRIGC1.JPG (40.72 KiB) Pregledano 2678 puta
Pa na žalost ne puno. Signifikator tvog braka je Venera u Raku, te je ovo porodična osoba koja se ovde vidi, lepih crta lica. Sem ako taj oženjeni nije neki mek i pitom čovek već osoba koju ne možeš uhvatiti za neki konkretan odgovor a kroz tvoj se horoskop pojavljuje oženjen muškarac iz kuće problema i nestabilnog odnosa, teško da tu može biti nečeg više od toga. Naročito ako taj čovek lepo priča a ništa konkretno ne radi po pitanju tog razvoda i prelaza u život sa tobom. Tebi je SUnce u kvadratu sa Saturnom i Mesecom te je moguće da će ovo za tebe biti razočaranje na moju veliku žalost. Mislim da taj čovek mnogo manipuliše
Moje poštovanje Anđela,
U par navrata sam vam već pisala u protekle dve godine,bile su mi jako teške,posebno prošla. Trenutno mogu reci da sam dosta zadovoljna svojim uspehom,jer je očigledno bilo potrebno da shvatim da moram biti dosledna svojim stavovima. Uspela sam da se izborim za krov nad glavom,takode sam u poslu jako zadovoljna,od hobija sam napravila unosan i ozbiljan posao. Najlepsi osecaj je raditi posao koji voliš.
Interesuju me poslovni aspekti jer imam želju da moj biznis podignem na malo viši nivo. Interesuje me da li ostati u ovom malom mestu ili ipak težiti gradu?
Unapred vam se zahvaljujem.
19.12.1972 Sanski Most 20.40
LiliWRIGC1.JPG (39.85 KiB) Pregledano 2676 puta
Draga Lili,
to hoćeš li ostati u nekom mestu zavisiće samo od tebe lično i tvoje spremnosti da se izboriš za odlazak ili ostanak. Svako ko se bori mora na kraju da pobedi. Ako se seliš u drugi grad to je ok, ali ako si planirala inostranstvo dosta muke i problema proći ćeš dok se ne stabilizuješ, a s vremena na vreme osećaćeš nostalgiju. Imaš mogućnost odlaska u germanske zemlje, Nemačku prvenstveno, ali mislim da ćeš se tamo i razočarati sve i da odlučiš da odeš.
Cao Andjela, mene interesuje ljubav tacnije kako ce se odvijati ?
12.05.1994. 01:00h Podgorica
Hvalw
Nadam se da sam sad u dobroj grupu postavila
enna12WRIGC8.JPG (36.99 KiB) Pregledano 2651 put
Ćao Enna12
i da nisi ja odgovorim uvek kad se vidi. Tvoje polje ljubavnog života stoji jako promenljivo sa jednom velikom ljubavlju koja se trebala odvijati oko tvoje 19. godine. Treba izbegavati veze sa komšijama, osobama iz tvog mesta rođenja, osobama koje blizu žive. Mogućnost bitne ljubavne veze sa osobom koja će ti biti previše bitna a nepostojana za brak. Ovde je dosta dinamična slika ljubavnog života...
Dobar dan.
Volio bih postaviti pitanje. Ako mi možete pogledati polje ljubavnog života i braka općenito.
Ivo
Rođen sam 18.10.1999. U Zagrebu u 9:03
Prije koji dan sam izašao iz veze koja je počela prošle godine.
Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.
Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočarava
Pozdrav Andjela! Evo jedne povratne informacije, nije se aktivirala ljubav i dalje sam sama pa me zanima da li je moguce da se aktivira ljubav ove godine tj 2023?
Hvala puno!
Prilozi
Screenshot 2022-11-26 at 19.53.37.png (250.23 KiB) Pregledano 2655 puta
Zdravo Andjela, radili ste mi uporedni odnos i on loše stoji ali ste videli da će situacija biti bolja sa sledećim partnerom, sa verenikom sada je jako klimavo i pred raskidom je, pa me zanima hoće li se to srediti ili će doći neko drugi i da li ću čekati duže vreme
Prilozi
668A1026-DCD1-406F-9C5C-88900AB347C8.jpeg (114.88 KiB) Pregledano 2635 puta
Dobar dan.
Volio bih postaviti pitanje. Ako mi možete pogledati polje ljubavnog života i braka općenito.
Ivo
Rođen sam 18.10.1999. U Zagrebu u 9:03
Prije koji dan sam izašao iz veze koja je počela prošle godine.
IvoWRIGC12.JPG (36.85 KiB) Pregledano 2633 puta
Dragi Ivo,
ti si rođen sa potencijalima za duboke emotivne doživljaje i nosiš stabilne želje i misli. Međutim. tvoje polje ljubavnih odnosa ne stoji stabilno pa ćeš neko vreme morati ulagati dosta napora u socijalne kontakte kako bi se bolje plasirao. Naime, sa Suncem u dvanaestoj kući sklon si da budeš povučen, da radiš druge, korisnije stvari ali upravo zato ne nalaziš partnerku kakva ti odgovara. Moraćeš poraditi na komunikaciji sa ljudima, ličnom delovanju i okružiti se ljudima koliko god ti to teško padalo obzirom da si verovatno introvertna osoba. Takođe, postaraj se i oko toga da fizički izgled dovedeš do maksimuma, upravo zato što nosiš Veneru, esencijalnog signifikatora ljubavi u znaku pada. Obično Venera u Devici natera osobu da bude izbirljiva, zna tačno šta hoće. ali ako ne radi na sebi privlači sebične ili neugledne partnerke kada je muški horoskop u pitanju. Takođe je vrlo bitno da shvatiš da je ovde naglasak na dinamičnom i promenljivom ljubavnom životu i da će ti veze tek kasnije biti uspešnije....