Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Dragana019 piše:
15 Nov 2022, 11:11
Ćao, Anđela
Rođena sam 21.04.1995. u 07:20, u Zaječaru.
Zanima me polje ljubavi u bliskoj budućnosti. Hvala :D
Dragana019WRIGC1.JPG
Dragana019WRIGC1.JPG (200 KiB) Pregledano 1489 puta
Draga Dragana019,
teškoće vezane za ljubavni život kod tebe su uslovljene potrebom da popravljaš stvari, da se baviš analizom partnera, a obično i nema šta da se analizira. Život te je navodio na zatvorene, proračunate ali i psihološki problematične profile muškaraca kojima generalno mogu pomoći samo psiholozi. Zaljubljive si prirode, voliš umetnost u širem pojmu shvatanja te je bila moguća ili je moguća jedna bitna ljubavna veza, sa osobom koja ti je stvarno pravi prijatelj. Upravo odatle mogućnost jedne bitne, izuzetne ljubavne veze, ali koja će imati svoje mane, on će ili biti teritorijalno razdvojen od tebe ili će biti opterećen nekim drugim životnim stvarima te je veza ovde malo komplikovana. Ipak, biće ti jako bitan, od njega ćeš svašta naučiti. Za blisku budućnost perioda potrebno je odraditi gomilu prediktivnih tehnika te ovde to ne radimo na žalost jer bi iziskivalo ogromno vreme. Ti si već trebala, bar sudeći po tranzitima, imati neka ljubavna dešavanja u periodu proleća 2022. godine.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
16 Nov 2022, 05:41
Pozdrav Anđela,

Kako bi se mogao tumači Hiron u mojoj karti?
Hvala.
GocaWRIGC2.JPG
Draga Goco, tvoj je Hiron na vrhu treće kuće i "mučiće" te kroz teškoće za pronalazak svoga mesta "pod Suncem" naročito po pitanju statusa na poslu. Naime, nalazi se u znaku Bika te govori o potrebi za sigurnošću kroz materijalni status, a dok ti je Venera na nultom stepenu znaka Lava. Recimo da je sredina karijere ovde najviše opterećena dejstvom Hirona koji će ti donositi potrebu da se iskažeš bez većih mogućnosti. Radićeš odgovorne poslove, ali će na neki način izostati status, odnosno nećeš biti protežirana i bitna u kolektivu u odnosu na to koliko je posao koji radiš odgovoran
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
16 Nov 2022, 08:47
Goca piše:
Pozdrav Anđela,

Hvala.
GocaWRIGC2.JPG
Draga Goco, tvoj je Hiron na vrhu treće kuće i "mučiće" te kroz teškoće za pronalazak svoga mesta "pod Suncem" naročito po pitanju statusa na poslu. Naime, nalazi se u znaku Bika te govori o potrebi za sigurnošću kroz materijalni status, a dok ti je Venera na nultom stepenu znaka Lava. Recimo da je sredina karijere ovde najviše opterećena dejstvom Hirona koji će ti donositi potrebu da se iskažeš bez većih mogućnosti. Radićeš odgovorne poslove, ali će na neki način izostati status, odnosno nećeš biti protežirana i bitna u kolektivu u odnosu na to koliko je posao koji radiš odgovoran
Hvala na odgovoru.
Kako rekoste 0-ti stepen, jel to neki loš stepen, kritičan ili ne?
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

0. stepen je nezrel stepen, koliko znam sve što je povezano s njim govori o čekanju dok "stvari ne sazriju" i dok ne dođe pravo vrijeme.
Anđo, kada će neki tekst o stupnjevima ali u smislu orbisa? Vjerujem da aspekt orbisa 0 i orbisa 5 ne priča istu priču.
Goca

Poruka od Goca »

Tihana1611 piše:
16 Nov 2022, 16:01
0. stepen je nezrel stepen, koliko znam sve što je povezano s njim govori o čekanju dok "stvari ne sazriju" i dok ne dođe pravo vrijeme.
Anđo, kada će neki tekst o stupnjevima ali u smislu orbisa? Vjerujem da aspekt orbisa 0 i orbisa 5 ne priča istu priču.
Hvala na objašnjenju.
Šta bi onda u tom slučaju značila Venera na 0 stepenu Lava?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
16 Nov 2022, 12:10
Andjela Kostic piše:
16 Nov 2022, 08:47
Goca piše:
Pozdrav Anđela,

Hvala.
GocaWRIGC2.JPG
Hvala na odgovoru.
Kako rekoste 0-ti stepen, jel to neki loš stepen, kritičan ili ne?
Ne nije. To je samo predpočetni stepen, i ukazuje na vreme pred neke veće promene ili neki novi vid - pravac u nekoj oblasti života
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
17 Nov 2022, 17:48
Tihana1611 piše:
16 Nov 2022, 16:01
0. stepen je nezreli stepen, koliko znam sve što je povezano s njim govori o čekanju dok "stvari ne sazriju" i dok ne dođe pravo vrijeme.
Hvala na objašnjenju.
Šta bi onda u tom slučaju značila Venera na 0 stepenu Lava?
Venera na nultom stepenu znaka Lava značila bi obično preranu ljubav prema nekom, ili prema pogrešnoj osobi. Takođe, vole se stvari koje deluju društveno ugledne, lepa garderoba, status, moć, ali u stvari na pogrešan način, odnosno vezuješ ljubav za stvari ljude i pojave koji ne nose zaista status, već samo prividno
Enna12

Poruka od Enna12 »

Draga Andjela, interesuje me ljubav u sledecem periodu..12.05.1994. 01:00h Podgorica.
Hvala :D
KrisSim

Poruka od KrisSim »

Draga Andjela. Interesuje me kada cu stupiti u brak.
14.04.1991.
Pancevo
Anchi81

Poruka od Anchi81 »

Draga Anđela,
Drago mi je da ovde postoji Vaš forum i hvala Vam na želji da nam pomognete svojim tumačenjem. Rođena sam 30.05.1981 u 15h u Bijelom Polju u Crnoj Gori i htela bih da Vas pitam da li na osnovu uvida u moju natalnu kartu može da se vidi šta je uzrok zdravstvenih problema koje imam poslednjih nekoliko meseci. Stvar je u tome da sam od maja ove godine do sada nekoliko puta imala napade panike, često bila i depresivna i anksiozna, a bila sam više puta od tada do nedavno i u dnevnoj bolnici. I dalje primam terapiju, ali sam zaključila bolovanje i nastavila da radim. Da li u mojoj natalnoj karti može da se vidi šta je uzrok ovog mog stanja i da li će mi se uskoro poboljšati? Hvala Vam mnogo unapred
Pošalji Odgovor