Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.
Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočarava
Pozdrav Andjela! Evo jedne povratne informacije, nije se aktivirala ljubav i dalje sam sama pa me zanima da li je moguce da se aktivira ljubav ove godine tj 2023?
Hvala puno!
Diona,
za tako što potrebno je odraditi ozbiljnu konsultaciju godišnjeg horoskopa
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zdravo Andjela, radili ste mi uporedni odnos i on loše stoji ali ste videli da će situacija biti bolja sa sledećim partnerom, sa verenikom sada je jako klimavo i pred raskidom je, pa me zanima hoće li se to srediti ili će doći neko drugi i da li ću čekati duže vreme
SandraWRIGC1.png (108.42 KiB) Pregledano 2777 puta
Draga Aleksandra12345,
izuzetno mi je žao da to čujem. Zaista ne znam kakva će situacija biti, obzirom na to da je za to potrebno odraditi životni pa godišnje horoskope. Karta koju si postavila isečena je i bez stepenskih grupa pa ako mi ne zameraš stavila sam jasniju, naravno bez podataka.
Ja i ti smo pričale na temu ljubavi i ja sam ti tada baš dosta stvari objasnila. Takođe sam ti objašnjavala za Veneru u Ovnu koja je strastvena, nestrpljiva.....sećaš se. Drži se, ako ne ide ne ide, glavu gore, pred tobom je tek život.
Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočarava
Pozdrav Andjela! Evo jedne povratne informacije, nije se aktivirala ljubav i dalje sam sama pa me zanima da li je moguce da se aktivira ljubav ove godine tj 2023?
Hvala puno!
Diona,
za tako što potrebno je odraditi ozbiljnu konsultaciju godišnjeg horoskopa
Dobar dan.
Volio bih postaviti pitanje. Ako mi možete pogledati polje ljubavnog života i braka općenito.
Ivo
Rođen sam 18.10.1999. U Zagrebu u 9:03
Prije koji dan sam izašao iz veze koja je počela prošle godine.
IvoWRIGC12.JPG
Dragi Ivo,
ti si rođen sa potencijalima za duboke emotivne doživljaje i nosiš stabilne želje i misli. Međutim. tvoje polje ljubavnih odnosa ne stoji stabilno pa ćeš neko vreme morati ulagati dosta napora u socijalne kontakte kako bi se bolje plasirao. Naime, sa Suncem u dvanaestoj kući sklon si da budeš povučen, da radiš druge, korisnije stvari ali upravo zato ne nalaziš partnerku kakva ti odgovara. Moraćeš poraditi na komunikaciji sa ljudima, ličnom delovanju i okružiti se ljudima koliko god ti to teško padalo obzirom da si verovatno introvertna osoba. Takođe, postaraj se i oko toga da fizički izgled dovedeš do maksimuma, upravo zato što nosiš Veneru, esencijalnog signifikatora ljubavi u znaku pada. Obično Venera u Devici natera osobu da bude izbirljiva, zna tačno šta hoće. ali ako ne radi na sebi privlači sebične ili neugledne partnerke kada je muški horoskop u pitanju. Takođe je vrlo bitno da shvatiš da je ovde naglasak na dinamičnom i promenljivom ljubavnom životu i da će ti veze tek kasnije biti uspešnije....
Ađela hvala od srca, stvarno je sve tako. Iskreno nisam imao ni prilike za neke ljubavne priče, i kad je bilo prilike, završi se sve prije nego li i počne. Ili imam priliku s djevojkama koje me generalno ne zanimaju, i to odmah u startu mi bude jasno. A one koje me zanimaju, želim prvo bolje upoznati, a do tad one već ili nađu nekog ili shvatim da to nije to. A može li u kratkim natuknicama polje braka i bračne partnerke? Naravno ako ne tražim previše.
Hvala još jednom
Dobar dan.
Volio bih postaviti pitanje. Ako mi možete pogledati polje ljubavnog života i braka općenito.
Ivo
Rođen sam 18.10.1999. U Zagrebu u 9:03
Prije koji dan sam izašao iz veze koja je počela prošle godine.
IvoWRIGC12.JPG
Dragi Ivo,
ti si rođen sa potencijalima za duboke emotivne doživljaje i nosiš stabilne želje i misli. Međutim. tvoje polje ljubavnih odnosa ne stoji stabilno pa ćeš neko vreme morati ulagati dosta napora u socijalne kontakte kako bi se bolje plasirao. Naime, sa Suncem u dvanaestoj kući sklon si da budeš povučen, da radiš druge, korisnije stvari ali upravo zato ne nalaziš partnerku kakva ti odgovara. Moraćeš poraditi na komunikaciji sa ljudima, ličnom delovanju i okružiti se ljudima koliko god ti to teško padalo obzirom da si verovatno introvertna osoba. Takođe, postaraj se i oko toga da fizički izgled dovedeš do maksimuma, upravo zato što nosiš Veneru, esencijalnog signifikatora ljubavi u znaku pada. Obično Venera u Devici natera osobu da bude izbirljiva, zna tačno šta hoće. ali ako ne radi na sebi privlači sebične ili neugledne partnerke kada je muški horoskop u pitanju. Takođe je vrlo bitno da shvatiš da je ovde naglasak na dinamičnom i promenljivom ljubavnom životu i da će ti veze tek kasnije biti uspešnije....
Ađela hvala od srca, stvarno je sve tako. Iskreno nisam imao ni prilike za neke ljubavne priče, i kad je bilo prilike, završi se sve prije nego li i počne. Ili imam priliku s djevojkama koje me generalno ne zanimaju, i to odmah u startu mi bude jasno. A one koje me zanimaju, želim prvo bolje upoznati, a do tad one već ili nađu nekog ili shvatim da to nije to. A može li u kratkim natuknicama polje braka i bračne partnerke? Naravno ako ne tražim previše.
Hvala još jednom
Dragi Ivo,
ne tražiš previše ali u ovom slučaju to nije poenta. To samo može biti kontraproduktivno, dati ti opis ovako, iz ovog ugla. Ti si suviše mlad i život je tek pred tobom. Mnogo moraš raditi na komunikaciji i ljudima a opis partnerke bih ti dala tek kada bih videla da si za to spreman. Takođe, to ne znači da stoji loša partnerka, već je samo to da šta god ja tebi napisala imaće kontraproduktivni efekat. Samo kreni raditi na sebi. Videćeš sve će se isplatiti
Postovanje Andjela i pozdrav za sve clanove foruma
Andjela, da li bi mogla da mi kazes nesto o mom buducem ljubavnom statusu jer je sadasnji u haosu
22.07.1988, 20:50 Valjevo
Pozdrav Andjela Zelela bih da mi kazes sta me ceka po pitanju ljubavi. Iza sebe imam jedan brak. I da li se vidi u natalnoj opis tog drugog partnera i vreme upoznavanja (naravno ako dodje do toga)? Hvala puno svakako rodjena sam 20.07.1986 20:30 u beogradu
Ako treba mogu da postavim i sliku natalne, samo ne znam kako se to radi
Postovanje Andjela i pozdrav za sve clanove foruma
Andjela, da li bi mogla da mi kazes nesto o mom buducem ljubavnom statusu jer je sadasnji u haosu
22.07.1988, 20:50 Valjevo
AleksandarWRIGC1.JPG (37.67 KiB) Pregledano 2815 puta
Dragi Aleksandre,
o tvom budućem ljubavnom statusu ne mogu reći ništa iz dva razloga: prvi je taj što astrologija nije sredstvo proricanja sudbine te može videti samo statističku verovatnoću dešavanja što ne bude baš uvek isto kao i realnost, a drugi je razlog što je za sagledavanje budućeg perioda potrebno odraditi najmanje tri prediktivne tehnike što zahteva ozbiljnu konsultaciju.
Ono što mogu jeste da iz natala zaključim sledeće: Izuzetno promenljiva ljubavna slika ima veze i sa načinom tvog rada, odnosno uspeha u poslu. Takođe, sam biraš partnerke koje su nepostojane te kasnije imaš problem. Povređenost je usled pozicije Hirona u petoj kući što znači da si morao proći jedno baš veliko duboko razočaranje. Međutim tvoja specifična pozicija Meseca traži puno ličnog rada. Ovo je pozicija Duše koju je Pluton (Bog podzemlja) skroz progutao, stoga su teškoće na emocijama ekstremne. Ipak, iz ovoga ima izlaza samo se treba fokusirati na ono što ti je zaista potrebno...
Pozdrav, da li mi možete pogledati polje ljubavnog života uopšte i dati neke smernice?
21.05.2001. Kikinda, 23:55
ZekiWRIGC2.JPG (37.74 KiB) Pregledano 2813 puta
U tvom slučaju biće perioda kada ćeš naletati samo na pogrešne devojke. Ovo je period kada bi trebao da se posvetiš i radiš na sebi a ne da tražiš dalje, jer će rezultati biti potpuno isti. Strast i fizička privlačnost nadjačavaće druge kvalitete potrebne za održanje odnosa jedno vreme. Promenljivost. Usmerenje je da radiš na sebi i na odabiru partnerki što realnije, da pročitaš što više psiholoških knjiga o odosima jer ovo kasnije može biti i dobro ako budeš spreman na to da i ti trebaš da se menjaš