Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Kristy30 piše:
11 Dec 2022, 20:51
Pozdrav Andjela 🙂 Zelela bih da mi kazes sta me ceka po pitanju ljubavi. Iza sebe imam jedan brak. I da li se vidi u natalnoj opis tog drugog partnera i vreme upoznavanja (naravno ako dodje do toga)? Hvala puno svakako 😊 rodjena sam 20.07.1986 20:30 u beogradu
Ako treba mogu da postavim i sliku natalne, samo ne znam kako se to radi :?
Kristy30WRIGC3.JPG
Kristy30WRIGC3.JPG (37.21 KiB) Pregledano 2803 puta
Draga Kristy30,
U natalnom tj životnom horoskopu vide se opisi partnera koji će najverovatnije, po statističko matematičkoj verovatnoći dolaziti, ali se zasigurno ne može reći koji će biti "drugi" jer je sedma kuća ona koja pokazuje polje prvog braka ali i svih bitnih partnerskih odnosa. Takođe, da bi se eventualno zaključilo da postoji mogućnost perioda za drugi brak potrebno je raditi detaljne analize. A niko ti ne može reći vreme upoznavanja drugog partnera pouzdano.
Elem,
U tvom je slučaju ovaj prvi partner bio totalna greška ali ne tvoja. ti si birala dobro, ali nisi mogla da sagledaš koliko ovaj čovek u stvari problema ima. Naročito ako govorimo o ego problemima. Ipak, u samom se startu ovde nazire i mlađa muška osoba, te je mogućnost da sklopiš brak sa starijom osobom sigurnija za tebe umesto sa mlađima ili svojim vršnjacima (Sunce trigon Saturn koji vuče status i sam po sebi ovde predstavlja stabilizatora). Takoođe, postoji mogućnost jednog sigurnog braka ali kasnije u životu. Period od 40. do 44. godine može biti dobar za pronalaženje pravog partnera. Inače, drugi partner po redu stoji kao neko ko je vrlo intuitivan, analitičan, možda ima veze sa istraživačkim radom ili radi neki posao koji ima veze sa smrću (pogrebna oprema, hirurg i sl) ali ovaj nije dobar za tebe. Za tebe je najbolje da se usmeriš na vedre osobe, muškarca koji ume da te oraspoloži, koji ume da se šali, prosto na pozitivne ljude i to je ono čime takođe trebaš i da se okružiš. Čim je komplikovan, mora na njemu da se radi, sklanjaj se, jer ćeš samo izgubiti vreme, ma kakav status taj imao
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Bambina

Poruka od Bambina »

Postovana,

Interesuje me opsti opis moje buducnosti, sa akcentom na ljubav i porodicu. Nazalost izgubila sam oba roditelja i partner me izneverio.

Rodjena sam u Beogradu, 3. Maj 1989 u 11i50 ujutru.

Hvala puno Mina <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bambina piše:
14 Dec 2022, 22:54
Postovana,

Interesuje me opsti opis moje buducnosti, sa akcentom na ljubav i porodicu. Nazalost izgubila sam oba roditelja i partner me izneverio.

Rodjena sam u Beogradu, 3. Maj 1989 u 11i50 ujutru.

Hvala puno Mina <3
Draga Mina,
opis budućnosti ti ne može dati apsolutno niko, jer je sama praviš. Sve najbolje
Bambina

Poruka od Bambina »

Hvala na odgovoru, ali mislim na natalnu kartu. Sta iz nje moze da se vidi ua 2023 godinu.
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga Andjela, da kucnem, na poslu je sve okej :)

Htjela sam te zamoliti, mozes li mi pogledati polje ljubavnog zivota i dati mi neke smjernice? Dugo sam sama :)

Hvaala.

https://www.astro.com/tmpd/cso5filerhpJ ... .71750.png

Slika
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

I jos nesto, u pravu si. Prilagodila sam se ,da kucnem.dobro je.
I da- distancirala sam se od par "prijatelja" , tacnije shvatila sam da mi nisu prijatelji. Sad bih voljela eto samo ako mozes da mi das neke smjernice, sto se tice mog ljubavnog zivota. :)

hvala 😊😊
Kristy30

Poruka od Kristy30 »

Andjela Kostic piše:
12 Dec 2022, 09:04
Kristy30 piše:
11 Dec 2022, 20:51
Pozdrav Andjela 🙂 Zelela bih da mi kazes sta me ceka po pitanju ljubavi. Iza sebe imam jedan brak. I da li se vidi u natalnoj opis tog drugog partnera i vreme upoznavanja (naravno ako dodje do toga)? Hvala puno svakako 😊 rodjena sam 20.07.1986 20:30 u beogradu
Ako treba mogu da

Draga Kristy30,
U natalnom tj životnom horoskopu vide se opisi partnera koji će najverovatnije, po statističko matematičkoj verovatnoći dolaziti, ali se zasigurno ne može reći koji će biti "drugi" jer je sedma kuća ona koja pokazuje polje prvog braka ali i svih bitnih partnerskih odnosa. Takođe, da bi se eventualno zaključilo da postoji mogućnost perioda za drugi brak potrebno je raditi detaljne analize. A niko ti ne može reći vreme upoznavanja drugog partnera pouzdano.
Elem,
U tvom je slučaju ovaj prvi partner bio totalna greška ali ne tvoja. ti si birala dobro, ali nisi mogla da sagledaš koliko ovaj čovek u stvari problema ima. Naročito ako govorimo o ego problemima. Ipak, u samom se startu ovde nazire i mlađa muška osoba, te je mogućnost da sklopiš brak sa starijom osobom sigurnija za tebe umesto sa mlađima ili svojim vršnjacima (Sunce trigon Saturn koji vuče status i sam po sebi ovde predstavlja stabilizatora). Takoođe, postoji mogućnost jednog sigurnog braka ali kasnije u životu. Period od 40. do 44. godine može biti dobar za pronalaženje pravog partnera. Inače, drugi partner po redu stoji kao neko ko je vrlo intuitivan, analitičan, možda ima veze sa istraživačkim radom ili radi neki posao koji ima veze sa smrću (pogrebna oprema, hirurg i sl) ali ovaj nije dobar za tebe. Za tebe je najbolje da se usmeriš na vedre osobe, muškarca koji ume da te oraspoloži, koji ume da se šali, prosto na pozitivne ljude i to je ono čime takođe trebaš i da se okružiš. Čim je komplikovan, mora na njemu da se radi, sklanjaj se, jer ćeš samo izgubiti vreme, ma kakav status taj imao
Hvala puno 😊 Ne znam da li je prvi brak bio greska, svakako dobra stvar je sto imam dvoje dece 😁 Kod njega je generalno problem sto ima neke cudne stavove i shvatanja, i ne odstupa od toga.. A dobar je covek. Za dalje cemo videti..
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bambina piše:
15 Dec 2022, 10:12
Hvala na odgovoru, ali mislim na natalnu kartu. Sta iz nje moze da se vidi ua 2023 godinu.
Godišnja kretanja vide se iz prediktivnih tehnika, solarnog povratka, harmonika, direkcija, progresija i tranzita. Iz natala idu samo opšti aspekti. Nikako za godinu
Bambina

Poruka od Bambina »

Hvala na odgovoru. Da li mozete da mi kazete uopsteno za ljubav?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
18 Dec 2022, 21:30
I jos nesto, u pravu si. Prilagodila sam se ,da kucnem.dobro je.
I da- distancirala sam se od par "prijatelja" , tacnije shvatila sam da mi nisu prijatelji. Sad bih voljela eto samo ako mozes da mi das neke smjernice, sto se tice mog ljubavnog zivota. :)

hvala 😊😊
Sve što sam mogla ja sam ti već napisala draga. Pogledaj tekstove. Sve ostalo se treba raditi kroz ozbiljniji pristup :( sorry
Pošalji Odgovor