Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Senjora93

Re: Astrologija

Poruka od Senjora93 »

Da li bi mogli da mi pogledate da li mi stoji gubitak deteta i u kom smislu gubitak? Pre nekoliko godina mi je jedna žena tp rekla koja mi je čitala natalnu. Ako možete šaljem datum i vreme.
Senjora93

Poruka od Senjora93 »

Pozdrav,jedna žena astrolog pre više godina mi je rekla da mi vidi u natalnoj gubitak jednog deteta,da li možete molim vas da pogledate o čemu se radi,postoji li tako nešto i u kom smislu gubitak (prekid trudnoće....)?
20230113_215608.png
20230113_215608.png (160.79 KiB) Pregledano 1269 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Senjora93 piše:
13 Jan 2023, 20:21
Da li bi mogli da mi pogledate da li mi stoji gubitak deteta i u kom smislu gubitak? Pre nekoliko godina mi je jedna žena tp rekla koja mi je čitala natalnu. Ako možete šaljem datum i vreme.
Draga Senjora93,
gubitak deteta nikako niko živi ne može zasigurno da vidi, a naročito ne neka priučena žena koja sebe naziva astrologom! Veruj meni!!! a pritom, pogledaću ti horoskop samo da vidim zašto bi ti tako što ružno neko uopšte rekao, šta je videla te da ti objasnim šta može a šta ne.....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Senjora93 piše:
13 Jan 2023, 21:58
Pozdrav,jedna žena astrolog pre više godina mi je rekla da mi vidi u natalnoj gubitak jednog deteta,da li možete molim vas da pogledate o čemu se radi,postoji li tako nešto i u kom smislu gubitak (prekid trudnoće....)? 20230113_215608.png
Draga moja,
ovde je situacija po pitanju dece promenljiva, ali u ovom tvom slučaju sa ovakvim opozicijama ja bih pre rekla da je pitanje začeća a ne pitanje da će se detetu nešto desiti. Svako dete ima svoj natalni horokskop te se kroz njega samo može videti da li je dete sklono nekoj opasnosti i u kojoj meri. Takođe, ovo jesu jake opozicije ali...postoje i priče dispozitora. Ovde situacija nije jednostavna ali može značiti svašta a ne samo gubidak deteta ili dece. Peta kuća je i tok ljubavnih odnosa, pa ako ti ne ide u ljubavi eto slike onoga što stoji u natalu....
Goca

Poruka od Goca »

S obzirom da je u prethodnom postu članica foruma pitala za djecu, mene intersuje kako se u natalnoj karti gledaju djeca tj koja planeta je vezana za pitanje djece?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drgi svi,
Možete pitati šta god vam volja slobodno. Nema limita za stvari koje se jasno iz natala vide. Problem je kad su pitanja vezana za prediktivne tehnike...
Deca se iz karte gledaju kroz Merkura kao esencijalnog signifikatora dece, kroz 5.kuću, kuću dece, sedmu za drugo dete, 8.kuću koja govori o toku trudnoće, dispozitore, kada je pozicija izazovna i sve to treba pretočiti u priču. Ukoliko želiš postavi podatke pa ću i tebi kao i njoj odgovoriti
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
15 Jan 2023, 09:12
Drgi svi,
Možete pitati šta god vam volja slobodno. Nema limita za stvari koje se jasno iz natala vide. Problem je kad su pitanja vezana za prediktivne tehnike...
Deca se iz karte gledaju kroz Merkura kao esencijalnog signifikatora dece, kroz 5.kuću, kuću dece, sedmu za drugo dete, 8.kuću koja govori o toku trudnoće, dispozitore, kada je pozicija izazovna i sve to treba pretočiti u priču. Ukoliko želiš postavi podatke pa ću i tebi kao i njoj odgovoriti
28.08.1977.Knin,Hrvatska, 17:30h.
milamila

Poruka od milamila »

Zdravo Andjela, htela bih pitati u vezi ljubavi. Moj datum je 4.7.95 u 11:55 Podgorica, a konkretno bih pitala da li u ce nekoj bliskoj buducnosti biti promena na ljubavnom planu dugo sam sama. Hvala Vam puno
Senjora93

Poruka od Senjora93 »

Najlepše Vam hvala na odgovoru. Tada,kada sam bila kod nje,bila sam trudna,a nisam htela da joj kažem,ona to nije videla,nije rekla ništa u vezi dolaska deteta,trudnoća je bila mala,sa tim detetom sam imala jedan zahvat koji je nosio rizik od pobačaja. Sve bilo u redu na kraju. Sada sam majka dvoje dece i verujte mi da me te njene reči proganjaju. Što se tiče mog i suprugovog odnosa u braku,sve je nekako hladno i loše,imali smo jako puno svadja i čak vrste nasilja u prošlosti,sada je naš odnos ništa posebno (nema pažnje,lepih reči,vremena provedenog zajedno,čak i sa decom izuzetno malo vremena provodi itd).
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
15 Jan 2023, 12:25
Andjela Kostic piše:
15 Jan 2023, 09:12
Drgi svi,
28.08.1977.Knin,Hrvatska, 17:30h.
GocaWRIGC1.JPG
GocaWRIGC1.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1357 puta
Merkur, esencijalni signifikator dece u znaku svoga sedišta, u sedmoj kući (dete najverovatnije iz prvog braka jer je 7. kuća kuća prvog braka), ali u kvadratu sa NEptunom u 11 te nekad smeta razvoju društvenih događaja na ličnom nivou (odricanje zbog deteta). Takođe vladar pete kuće, te je moguće više od dvoje dece zbog Jupitera koji ovde u pet daje mnoštvo. Prvo dete sportista (Mars u Blizancima) ili vrlo inteligentno ali nesmotreno, prebrzo te trči pred rudu. Drugo dete (opis iz sedme kuće, inteligentno ali ima mogućnost problema ega, unutrašnje nesigurnosti (Sunce u sedam opozicija Mesec, različite energije da povuče od oca i majke)....ovo je samo materinski kod, ono što ti nosiš. Dete svakako svako ima svoj horoskop
Pošalji Odgovor