Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Maki Merry piše:
28 Jan 2023, 17:35
Zdravo.Da li ce mi ljubavni zivot krenuti na bolje?13.04.1986 10.15 Pljevlja
MakiMerryWRIGC1.JPG
MakiMerryWRIGC1.JPG (38.31 KiB) Pregledano 1448 puta
Draga, odgovorih ti, pa sam uspela nekako da obrišem odgovor. Sa Suncem u Ovnu ti imaš liderske komponente, ali sa Mesecom u Blizancima zatvorenim u dvanaestoj natalnoj kući i duboku nesigurnost u sebi koja te tera na prilagođavanje ljudima i okolnostima kojima zaista ne bi trebala da se prilagođavaš jer ti ništa dobro doneti neće. Ja ne znam šta će se dešavati u tvom ljubavnom životu u skorije vreme jer mi za to treba da otvorim sijaset prediktivnih tehnika, ali znam da ti je Venera u Biku što automatski govori o mogućnosti neke stabilnosti i sigurnosti kasnije u žviotu. Oko 37., 38. godine života mogućnost ljubavi. Kako je polje braka hladno, mogućnost postoji da se još nisi ni udala, ali isto tako i da jesi, čovek bi bio težak te ga ne bi videla jasno te bi bili mogući problemi. Kasnije bolje okolnosti....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Hvala Andjela.Tacno tako.Duboka nesigurnost u sebe,i nisam se jos udala.Pozdrav.
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Draga Andjela, da li možeš da mi kažeš da li ja kada čitam tumačenje položaja planeta, računam da mi je Merkur u 11. kući?

A Sunce i Venera, da li računam da je Sunce u 12., a Venera u 11. kući, Jupter u 1.?

Zavisno gdje ukucam podatke i prikaže mi sliku nastala, na nekoj stranici mi prikaže planetu u 11., na nekoj u 12. kući, pa se onda zbunim oko tumačenja..

Konkretno, pomalo sam se uplašila ako računam da su mi Sunce, Venera u 12. kući, da li je to znak usamljenosti, neshvaćenosti, samoće tokom života?

Ono što mogu da kažem jeste da često imam jaku intuiciju, volim da pomažem drugima, neshvaćena često, nepravde jako mnogo, samoća mi prija, pruža mi mir u određenim trenucima, ali isto tako mi i smeta , ne bih htjela da se cijeli život osjećam nekako "blokirano" i neshvaćeno. Ponekad imam osjećaj da niko ne može prihvatiti i razumijeti onu pravu, istinsku mene.
Istina je da imam "zid" oko sebe, teško vjerujem ljudima, teška sam na neki način i to me sabotira u većini životnih oblasti 😑

3.11.1994.
8:40 AM
Trebinje, BiH
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
26 Jan 2023, 08:43
Tako je.
Gleda se deveta kuća i predispozicije. Ipak, svako dobije neko otežanje koje treba da reši. Kad rešiš pitanje stava prema muškarcima što verovatno jesi, imaćeš mnogo više prilika
Hvala na odgovoru. Ovo za pitanje stava prema muškarcima ste pogodili 100 %.
Goca

Poruka od Goca »

Goca piše:
05 Feb 2023, 05:57
Andjela Kostic piše:
Tako je.
Gleda se deveta kuća i predispozicije. Ipak, svako dobije neko otežanje koje treba da reši. Kad rešiš pitanje stava prema muškarcima što verovatno jesi, imaćeš mnogo više prilika
Ne znam koliko je bitan asteroid Juno ali eto meni se nalazi u 9 kući.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
05 Feb 2023, 06:01
Goca piše:
05 Feb 2023, 05:57
Andjela Kostic piše:
Tako je.
Ne znam koliko je bitan asteroid Juno ali eto meni se nalazi u 9 kući.
Iskreno Goco,
ja u asteroide ulazim retko, tek kada baš negde kače nešto ozbiljno kao što je SUnce, Mesec ili Vladar Ascendenta. Jer, ako uđemo i u priču asteroida dobijamo kontradiktorne stavove. Koja će priča prevladati gleda se na licu mesta, prema jačini aspekta, planetama koje su u aspektu pa tek onda asteroida i šta on može tu doneti kao dodatak priči
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Draga Andjela, da li moze ukratko odgovor sta da ocekujem od ovog solara?

Natal
https://postimg.cc/MfQZzFhW

Natal+solar
https://postlmg.cc/XZP0XgKX

Solar
https://postlmg.cc/3dYz86Mn
Jovanaaaa22

Poruka od Jovanaaaa22 »

Postovana rodjena sam 21.07.1991 u 01:55h u Beogradu, Savski venac. Zanima me da mi kazete sta me ceka u životu, uopsteno, posao, ljubav, zdravlje. Unapred hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jovanaaaa22 piše:
09 Feb 2023, 19:57
Postovana rodjena sam 21.07.1991 u 01:55h u Beogradu, Savski venac. Zanima me da mi kazete sta me ceka u životu, uopsteno, posao, ljubav, zdravlje. Unapred hvala
JovanaaaWRIGC2.JPG
JovanaaaWRIGC2.JPG (40.75 KiB) Pregledano 1353 puta
Draga Jovanaaa22,
U najopštijem smislu horoskopa što ovde i radimo ti si rođena u horoskopskom znaku Raka sa Suncem u trećoj dekadi i trećoj kući. Ovo je generalno slika mogućnosti osetljivijeg organizma što ne znači da ćeš se automatski i razboljevati, ali se treba voditi računa o zdravom životu. Pozicija Meseca je komplikovanija jer je u znaku svoga izgona a progutan je od strane Plutona, pa je ovo osećaj neprihvaćenosti, potreba Duše da pati kako kažu astrolozi. Ipak, Sunce i Mesec imaju trigon što je jedan od najboljih horoskopskih asypekata i nosi sklad muškog i ženskog principa u tebi kao i mogućnost za biznis talenat. Način razmišljanja je takođe pod uticajem emocija što nije naročita pozicija, te postoji i potreba da budeš isključna s vremena na vreme ali ovo zahteva mnogo bublju perspektivu od običnog mog odgovora, te ćemo se fokusirati na ono što ti još ovako na brzaka mogu reći :)
Sa Ascendentom u Blizancima put kojim ideš je nestabilan jer imaš nekakvu ideju uspeha, potrebe da budeš prva, jedinstvena, cenjena, što uopšte nije loše, ali ne i po svaku cenu. Aflikovani Ascendent upravo govori o problemima sa kojima ćeš se suočavati u životu. O ljubavi je ovde dosta priče ali recimo da upravo trebaš izbegavati te tipove koji te sada mentalno privlače jer upravo oni i taj tip (hvali se, pokazuje, misli da je neko i nešto iili sve to ali to radi perfidno..) upravo nije za tebe niti ti treba.
I kod posla će mnogo stvari zavisiti od prihvaćenosti okoline i onoga čime si rešila da se baviš. Tvoga stava prema okruženju. Eto :)
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Dobar dan Andjela.Zanima me poslovni zivot.13.04.1986 10.15 Pljevlja.
Pošalji Odgovor