Zdravo, veliki pozdrav Andjela
Ja sam rodjena 06.06.1990. u Beogradu, u 22:10h.
Zanima me ljubav, bilo sta sto bi mogla ukratko protumaciti, da li ce biti nesto ove godine ili uskoro, nesto ozbiljnije, ili kakav ce mi biti partner za brak, eto sta god smatras da se moze zanimljivo reci
Zanima me ljubav, bilo sta sto bi mogla ukratko protumaciti, da li ce biti nesto ove godine ili uskoro, nesto ozbiljnije, ili kakav ce mi biti partner za brak, eto sta god smatras da se moze zanimljivo reci
GucciFloraWRIGC4.JPG (37.71 KiB) Pregledano 3006 puta
Draga polje ljubavi nije stabilno. Vezice, dosta druženja, flertovi da bi tek kasnije postalo stabilno, te mogućnost i duže veze, sa partnerom koji podseća na oca ili neki bitan autoritet u tvom životu. Muž je opisan kao situiran, statusan, jedan brak ali težak i komplikovana komunikacija između vas...kada, za to trebaju ostale prediktivne tehnike ovako je nemoguće. Bitan ljubavni period 38. 40.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Dragi , dobro vece, vec dugo ucim astrologiju ali jelte sebi ne mogu videti. Pokojni Nikol Stojanovic mi je pre nekoliko godina predvideo razvod i drugi brak/ stranac / Usa. Da li se to moze videti
Prilozi
8E5E4B3A-B5D2-4273-9242-D02E04241F2D.jpeg (11.43 KiB) Pregledano 2822 puta
Dragi , dobro vece, vec dugo ucim astrologiju ali jelte sebi ne mogu videti. Pokojni Nikol Stojanovic mi je pre nekoliko godina predvideo razvod i drugi brak/ stranac / Usa. Da li se to moze videti
Da, može se videti. Naime, Descendent u Strelcu govori o prijateljskom braku koji pre svega ne nastaje iz dubokih emocija već više iz nekakvog provoda, zajedničke zabave. Malefici u sedmoj kući govore o teškoćama tokom braka a vladar u aflikovan u 12. kući upravo pokazuje mogućnost razvoda nakon neke svađe oko novaca ili statusa. Ipak, drugi mogući brak ne bih tako opisala. Opisala bih ga sa čovekom koji je takođe dinamičan, neobičan ali vezan za Vojvodinu ili ravničarske krajeve gde odskače od okoline. Volećeš ga jer ima dobru vezu sa Mesecom verovatno i on tebe, ali će komunikacija u tom slučaju biti katastrofalna. Ovde je problem stava i komunikacije koji prvo trebaš rešiti sama te ulaziti u odnose
GucciFloraWRIGC2.jpg (41.94 KiB) Pregledano 2899 puta
Brak će biti veroatno jedan, sa partnerom je potreban balans u komunikaciji ali će se partner brinuti o tebi. Za godišnje odgovore potrebno je odraditi prediktivne tehnike
Zdravo,zanima me da li ce opstati veza između mene i partnera.Ja sam
rodjena 26.01.1997,a partner 19.08.1993.Da li će se pretvoriti umesto
više?Pozdrav
Zdravo,zanima me da li ce opstati veza između mene i partnera.Ja sam
rodjena 26.01.1997,a partner 19.08.1993.Da li će se pretvoriti umesto
više?Pozdrav
Draga,
nisi stavila vreme rođenja te je skoro nemoguće reći bilo šta makar o tvom opštem ljubavnom životu što ovde i radimo. Uporedni horoskop je vrlo složen, novi entitet i za to je potrebna ozbiljna konsultacija. Ukoliko dodaš tvoje vreme rođenja, ja ću ti napisati o opštem ljubavnom životu. Takođe, to hoće li jedna veza opstati zavisi i o odnosu koji sami ljudi prave, naravno i od toga koliko se prirodno slažu