Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Slađa piše:
10 Apr 2023, 18:46
Draga Anđela,
Kakvi su mi aspekti na poslovnom planu?
09.08.1979. god. Kneževo, Hrvatska
Draga Slađo,
hvala ti od srca što čitaš forum i tačno postavljaš pitanja na koja ti mogu dati brz odgovor. Bilo bi lepo kada bi svi korisnici čitali sve postove, moj bi posao bio znatno olakšan. Međutim ovde nedostaje vreme tvog rođenja pa te molim da ga dodaš.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Slađa

Poruka od Slađa »

Izvini na propustu, vreme rođenja je 23:15h.
Hvala ti puno!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Slađa piše:
11 Apr 2023, 12:22
Izvini na propustu, vreme rođenja je 23:15h.
Hvala ti puno!
SladjaforumWRIGC5.jpg
SladjaforumWRIGC5.jpg (41.45 KiB) Pregledano 2128 puta
Draga Slađo,
ovo je horoskop koji ukazuje na konstantne turbulencije i nestabilnosti naročito u drugoj polovini karijere kao i vrhuncu karijere. Prosto nije stabilan poslovni život. Stoga je ovde najbolje voditi se stalnom edukacijom iz različitih oblasti, ali usko vezanih za posao koji želiš ili koji radiš. Najbolje je za organizaciju poslova koji imaju veze sa kućom, porodicom, pokućanstvom i slično
Ana82

Poruka od Ana82 »

Pozdrav!
Nadam se da ovo radim pravilno, nikad nisam koristila forum :roll:
Da li bih mogla da dobijem odgovor na relativno jednostavno pitanje- Kako izgleda, sa astroloske strane, moja karijera? Trenutno je bas lose uprkos velikom trudu Ali se nadam da CE se sve na kraju isplatiti. Rodjena Sam 22.1.1982. u 23:40 u Krusevcu
Ladybug

Poruka od Ladybug »

Cao draga.Nisam mogla prikaciti sliku zato ti pisem datum rodjenja. 13.06.1996 u 17:30 Kochani,R.Makedonija.
Htela bih znati sta mi mozes reci u vezi posla.Dali je aspektovan privatnog posla.Kojoj sferi posla mi najbolje lezi.Nadam se da si me razumela.Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ana82 piše:
16 Apr 2023, 18:32
Pozdrav!
Nadam se da ovo radim pravilno, nikad nisam koristila forum :roll:
Da li bih mogla da dobijem odgovor na relativno jednostavno pitanje- Kako izgleda, sa astroloske strane, moja karijera? Trenutno je bas lose uprkos velikom trudu Ali se nadam da CE se sve na kraju isplatiti. Rodjena Sam 22.1.1982. u 23:40 u Krusevcu
Draga moja,
naravno da možeš dobiti odgovor na pitanje. Ja bih ovde pisala mnogo više da mi vreme dozvoljava tako nešto. Inače, tvoja je konstelacija po pitanju posla neverovatno slična sa konstelacijom jedne moje brilijantne klijentkinje i zaključujem da borbe ovde ne nedostaje. Međutim, rođena si u znaku Vodolije što je automatski predodređenje ličnosti na radikalne i nagle promene naročito u tvom slučaju gde je Sunce u Nadiru, te se ovo odnosi na grad rođenja, kuću življenja. Nadam se das i do sada otišla iz Kruševca jer tamo nema teorije da budeš razumevana od strane okoline. Vladar druge kuće u 12 i uopšte kuća sticanja lične imovine počinje sa teškoćama, sa mogućnstima nestabilnih, teških ili komplikovanih poslova, ili poslova sa komplikovanim ljudima. Nakon početka karijere moglo je da dođe do preokreta u inostranstvu ili nekoj inostranoj fimri. Sredina karijere kao početak, mučiš se zato. Međutim, krucijalni problem ovde jeste masa malefika u znaku Vage na samom Ascendentu te ćeš stalno imati probleme sa teškim, nezgodnim i sa tobom totalno različitim ljudima. Da bi se zaštitila i manje mučila u poslu moraš naći načina da budeš političnija, lakše uklopiva sa različitim ljudima htela to ili ne. Svašta bih još ovde imala da dodam. Međutim, sada ti Jupiter ide tranzit preko šeste kuće što je upravo kuća sredine karijere, a kako Jupiter nosi uvećanje i bilo je svačega. Sada će početi polako stanje da se smiruje, ali je tvoj ovoživotni zadatak da se brže i efikasnije prilagođavaš promenama. Silni T kvadraati upravo ukazuju na problem sa odnosima svih kategorija....
Prilozi
Ana82WRIGC1.jpg
Ana82WRIGC1.jpg (41.01 KiB) Pregledano 1873 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ladybug piše:
17 Apr 2023, 00:28
Cao draga.Nisam mogla prikaciti sliku zato ti pisem datum rodjenja. 13.06.1996 u 17:30 Kochani,R.Makedonija.
Htela bih znati sta mi mozes reci u vezi posla.Dali je aspektovan privatnog posla.Kojoj sferi posla mi najbolje lezi.Nadam se da si me razumela.Hvala
LadybugWRIGC2.jpg
LadybugWRIGC2.jpg (42.95 KiB) Pregledano 1886 puta
OVde je slika zarade stabilna iako neće biti uvek para onoliko koliko si školovana ili se trudiš. Ovde je bitno da promene ne praviš iz čista mira, čim ti se nešto ne dopadne jer svaka karjierna promena u tvom slučaju donosi ti nekakav problem. Uglavnom, ne treba se držati za loše, neplaćene poslove po svaku cenu ukoliko imaš opciju ali ako dobiješ opciju ne treba po svaku cenu prelaziti na drugi posao, sem ako nije nužno. Poslovi koji ti leže: trgovina svake robe i usluga, prehrambena industrija i to oblast slatkiša
Mery

Poruka od Mery »

Zdravo draga Andjela,zanima me posao I u kojoj oblasti najbolje da radim hvala ❤️ inace rodjena sam na 23.01.1989 19:15h Strumica, Makedonija.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mery piše:
30 Apr 2023, 11:37
Zdravo draga Andjela,zanima me posao I u kojoj oblasti najbolje da radim hvala ❤️ inace rodjena sam na 23.01.1989 19:15h Strumica, Makedonija.
MeryWRIGC8.JPG
MeryWRIGC8.JPG (39.71 KiB) Pregledano 1871 put
Draga, ovde je samo stvar fokusiranosti. Obzirom na mnogo interesovanja koja imaš potrebno je samo da se fokusiraš i specijalizuješ za jednu oblast, nešto što ti najbolje ide, nevezano za to na šta si nastrojena. Obzirom na pojačanu kreativnost ovde dosta različitih poslova može doći u obzir. Matematika, analitika, rad sa brojevima, postavljnjanje konkretnih postulata i temelja u nekom poslu, odnosno pokretanje posla
Kleopatra3007

Poruka od Kleopatra3007 »

Pozdrav Anđela, da li gledate cele kuće ili onako kako su postavljene? :?
Čule smo se na jednom forumu pre par godina, baš ste mi pohvalili kartu🤍
Mučim se već skoro 3 godine sa dobijanjem posla u struci. Završila sam i fakultet i master. Zanima me da li ću uspeti sad u narednom periodu?
Obećanja i rekla-kazala, ništa konkretno da se desi.

Jupiter u biku mi ulazi u 6, trebalo bi da pravi aspekte na vladara asc (trigon) koji je u 10 i na vladara 10 (sekstil) koji je u 8. Da li su to jaki pokazatelji?

Karta je ovde:
Slika
Pošalji Odgovor