Posao
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Posao
ne mogu znati jer nisam detaljno radila natal...recimo da nisu životno ugrožavajuće (sem zdravlja) ali su jako loše za posao, ali ni to ne mogu tvrditi bez detaljnog gledanja i kontanja 
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
Crvena masna
Draga Andjela,
zanima me za posao i finansije kakva je situacija?
Rodjena sam 30.06.1993. u Bor, Srbija.
Hvala Vam najlepse.
Hvala Vam najlepse.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, za otvaranje karte potrebno mi je i vreme rođenjaCrvena masna piše: ↑28 Dec 2020, 21:20Draga Andjela,
Hvala Vam najlepse.
-
Crvena masna
A da, 5 : 15 ujutru.
Srdacan pozdrav. I Srecna Nova Godina. <3
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja, ovde će od toga koliko si spremna da učiš i usavršavaš se, zavisiti i tvoja materijalna situacija. Generalno, prva trećina karijere stoji ti kao rad u nekoj trgovini i sl, za nekog autoriteta, privatna firma ili porodična, pa da radiš za oca. Ovde nije problem status ali su problem novci. radi se odgovoran posao bez većih primanja. Druga trećina karijere govori o mogućnosti odlaska u inostranstvo što opet ne smatram dobrim za tebe nikako. Dakle čak i ako ideš to neka budu sezonski poslovi (rad u turizmu, čuvanje dece...). Papiri bi mogli biti veliki problem u inostranstvu, prosto inostranstvo dobro ne stoji.Crvena masna piše: ↑01 Jan 2021, 13:34A da, 5 : 15 ujutru.
E treća trećina karijere je veliko pitanje: dakle, ako se školuješ, puno pokušavaš da uspeš, učiš, radiš, nije ti problem promena poslova, proći ćeš odlično i moći dobro da se pozicioniraš. Ako ne, imaćeš verovatno osudu društva tj, neće te lepo prihvatati ljudi na poslu misleći da im nešto stalno radiš iza leđa. Stoga, tvoj zadatak je konstantan rad različitih poslova i konstantno učenje ako hoćeš da ti se finansije poprave
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Anđela,
Hvala vam na odgovoru. Ja sam inace dečiji psiholog i psihoterapeut i vec sam pre 5 godina započela svoju privatnu karijeru u tom pravcu, ali u trenutku kada sam Vam pisala, imala sam ponudu da radim u jednoj firmi. Moja odluka je bila da nastavim sa svojim poslom zato sto ga volim, iako je finansijski manje stabilan u ovom trenutku
Hvala vam na odgovoru. Ja sam inace dečiji psiholog i psihoterapeut i vec sam pre 5 godina započela svoju privatnu karijeru u tom pravcu, ali u trenutku kada sam Vam pisala, imala sam ponudu da radim u jednoj firmi. Moja odluka je bila da nastavim sa svojim poslom zato sto ga volim, iako je finansijski manje stabilan u ovom trenutku
Andjela Kostic piše: ↑29 Jul 2020, 08:33Draga moja Nindzaja,Nindzaja piše: ↑29 Jul 2020, 07:56Draga Anđela,
Divan je ovaj forum, hvala ti što si ga pokrenula.
Moj datum rođenja je 3.7.81. U 9.10h Prokuplje.
Možeš li mi pogledati da li mogu u poslu finansijski biti uspešnije kroz pokretanje sopstvenog preduzetničkog biznisa ili ukoliko se zaposlim u nekoj kompaniji? Takodje me interesuje kako ću u životu stajati finansijski, kakav će mi biti kvalitet života i zdravlja. Hvala unapred.
Devica na Ascendentu ugalavnom traži puno rada, bilo da je osoba vredna kao što si ti i usmerena na karijeru ili je lenja pa se svede na sitne poslove i malo rada. Uglavnom, da bi se bilo šta veće steklo Devica će te ovde puno kočiti pa ćeš moći steći ali sa sopstvenim ulaganjima i u rad i u stručno usavršavanje koje je ovde jako bitno. Što više fakulteta, škola, kurseva budeš imala bićeš uspešnija. Ovde može sopstveni biznis i bez rada na drugim mestima ali će iskustvo igrati glavnu ulogu u tome. Ne znam koliko dugo radiš već? Šta si sve do sada radila? Od toga će zavisiti šta dalje. Mogu ti samo reći da ćeš moći i dva posla da radiš u vrhu karijere, dakle nakon 48.godine života pa na dalje. Smetaju ti stresne situacije i to zbog zdravlja moraš izbegavati i imaš više osetljivih tačaka organizma pa je stres glavni okidač
Draga Astroarrow, hvala Vam na tumačenju. Kao sto sam i Andjeli rekla, ja sam dečiji psiholog i psihoterapeut i stalno radim na svom usavršavanju. Imam utisak da mi nikad dosta kurseva i supervizija
Ja sam jos od pre 5 godina u svom preduzetnickom poslu, a u trenutku kada xma pisala, imala sam ponudu da radim za jednu firmu, ali sam ipak odbila, i nastavila sa svojim poslom koji jako volim, iako mi nije bas uvek finansijski stabilan.
Jos jednom hvala
Jos jednom hvala
Astroarrow piše: ↑29 Jul 2020, 16:04Draga Nindzaja, ja bih na Andjelin odgovor dodala i da možeš imati uspeha, pogotovo novčanog, od svih poslova koji su vezani za komunikaciju (novinarstvo, pisanje, prevodjenje prodaja itd). S obzirom da si prirodno komunikativna, inteligentna i imaš dara za rad sa ljudima, bilo bi dobro da ideš u otm pravcu i usavršavaš komunikacione veštine. Ima mnogo načina i kurseva koji to omogućavaju. U svakom slučaju, možeš profitirati i od privatnog posla, koji voliš, koji je vezan za rad sa ljudima i podrazumeva dobre komunikacione veštine, ali je neophodno da prevazidješ sve sumnje u sebe i što bi se reklo "zagreješ stolicu"Nindzaja piše: ↑29 Jul 2020, 07:56Draga Anđela,
Divan je ovaj forum, hvala ti što si ga pokrenula.
Moj datum rođenja je 3.7.81. U 9.10h Prokuplje.
Možeš li mi pogledati da li mogu u poslu finansijski biti uspešnije kroz pokretanje sopstvenog preduzetničkog biznisa ili ukoliko se zaposlim u nekoj kompaniji? Takodje me interesuje kako ću u životu stajati finansijski, kakav će mi biti kvalitet života i zdravlja. Hvala unapred.jer ti to zaista možeš.
Ako sam u nečemu pogrešila, reagovaće Andjelaali rekla bih da nisam
Draga Anđela, i mene zanimaju finansije i posao, kakva je postavka na osnovu natalne karte?
03.10.1982. 15.30h Bijeljina
Hvala!
03.10.1982. 15.30h Bijeljina
Hvala!